Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λίνφιλντ - Φλοριάνα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,469 87.1%
X
€ 556 7.5%
2
€ 404 5.4%
Over
€ 2,844 31.5%
Under
€ 6,196 68.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

57 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
Φαβορί οι γηπεδούχοι

Φαβορί οι γηπεδούχοι

Η Λίνφιλντ από τη Βόρεια Ιρλανδία θα κοντραριστεί με τη Φλοριάνα Μάλτας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν στην πρώτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι αποκλείστηκαν από την Κλουζ.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εντός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού της Φλόρα Ταλίν από την Εσθονία με τη Ρέικιαβικ από την Ισλανδία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΛΙΝΦΙΛΝΤ

Ως πρωταθλήτρια μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος Βόρειας Ιρλανδίας τον περασμένο Μάρτιο κλήθηκε να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκίνησε από τον προ προκριματικό γύρο όπου αντιμετώπισε στη Νιόν της Ελβετίας την Τρε Φιόρι από το Σαν Μαρίνο. Δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ό,τι αναμενόταν όμως με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα από τον Χέρι στο 71’ κι από τον Μανζίνγκα στο 83’, πήρε την πρόκριση για τον τελικό της συγκεκριμένης φάσης. Εκεί θα αντιμετώπιζε την Ντρίτα από το Κόσοβο, ωστόσο λόγω κρουσμάτων Covid-19, οι αντίπαλοί της δεν μπόρεσαν να παίξουν και πήρε το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο άνευ παιχνιδιού. Εκεί κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία δυνατή ομάδα και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Πολωνίας για να κοντραριστεί με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Κόντρα στα προγνωστικά μπόρεσε να εμφανιστεί ανταγωνιστική και κοίταξε στα μάτια τη Λέγκια, φλερτάροντας ακόμα και με την πρόκριση. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα πήγαινε στην παράταση, ωστόσο στο 82ο λεπτό ο Καντέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της και την υποχρέωσε σ’ έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Μεταπήδησε στο μονοπάτι των πρωταθλητών στο Γιουρόπα Λιγκ και τώρα θα συναντήσει την πρωταθλήτρια Μάλτας, έχοντας τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Τα δύο φετινά επίσημα ματς της Λίνφιλντ ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ντέιβιντ Χίλι επισήμανε: «Δεν θεωρούμε ότι είμαστε φαβορί, άλλωστε δεν έχουμε αρκετά παιχνίδια στα πόδια μας για να αισθανόμαστε έτοιμοι. Ο αντίπαλος θέλει προσοχή και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση».

Αγωνιστικά Νέα: Πλήρης.



ΦΛΟΡΙΑΝΑ

Ακόμα αναζητάει την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της σε επόμενη φάση ευρωπαϊκού Κυπέλλου, καθώς έχει δοκιμάσει 30 φορές να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο και δεν τα έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση. Η τελευταία της προσπάθεια έγινε στις 19 Αυγούστου, όταν για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ φιλοξένησε την Κλουζ από τη Ρουμανία. Το έργο της ήταν εκ των προτέρων δύσκολο κι έψαξε την έκπληξη, χωρίς όμως επιτυχία, αφού ηττήθηκε «καθαρά» (0-2) και μεταπήδησε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Απέναντι στους πρωταθλητές Ρουμανίας είχε αντέξει για ένα ημίχρονο, όμως δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 53’ από τον Τσέστορ και τα πράγματα πλέον είχαν γίνει τρομακτικά δύσκολα. Όσο κυλούσε ο χρόνος ήταν αναγκασμένη να πάρει όλο και περισσότερα ρίσκα και τελικά το «πλήρωσε» με τον Γκολόφκα να σκοράρει για το 0-2 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Πλέον θα πρέπει να τα βάλει μ’ έναν αντίπαλο που είναι περισσότερο στα μέτρα της, αν και η Φλοριάνα δεν έχει ιδιαίτερη ποιότητα, ενώ το πιο δυσάρεστο για την πρωταθλήτρια Μάλτας είναι ότι δεν έχει δώσει παρά μόνο ένα επίσημο παιχνίδι, έπειτα από τον περασμένο Μάρτιο, όταν αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της χώρας, εξαιτίας της έξαρσης του Covid-19.

Από τον Μάιο του 2019 στο «τιμόνι» της βρίσκεται ο Ιταλός τεχνικός Βιτσέντζο Ποτέντζα. Από τη στιγμή που οδήγησε την ομάδα στον τίτλο δεν υπήρχε λόγος να αντικατασταθεί κι έτσιθέλει να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. Το εγχώριο πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο με τη Φλοριάνα να κοντράρεται με την Τζίρα εντός έδρας.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λίνφιλντ δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει να διακριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ όπου οι πιθανότητες είναι σαφώς περισσότερες, καθώς βρίσκεται και στο μονοπάτι των πρωταθλητών που σημαίνει ότι δεν θα συναντήσει ομάδα από προηγμένο πρωτάθλημα. Το εμπόδιο της Φλοριάνα δεν είναι υψηλό, καθώς η ομάδα της Μάλτας έχει περιορισμένες δυνατότητες κι έλλειψηβ αγωνιστικού ρυθμού. Ο άσος αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιωθεί και θα τον επιλέξουμε, καθώς οι Βορειοϊρλανδοί είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
Λίνφιλντ
Φλοριάνα
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες