1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λασκ Λίντσερ - Αντβέρπ

Προϊστορία

26/11/2020 Λασκ ΛίντσερΑντβέρπ 0 - 2
5/11/2020 ΑντβέρπΛασκ Λίντσερ 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 92,366 55.3%
X
€ 25,457 15.2%
2
€ 49,195 29.5%
Over
€ 7,415 59.9%
Under
€ 4,970 40.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

144 ψήφοι:

Με χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση

Με χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση

Λασκ Λίντσερ και Αντβέρπ αναμετρούνται στην Αυστρία σε παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΛΙΝΤΣΕΡ

Πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στην έδρα της Αντβέρπ και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Με σωστή αμυντική λειτουργία, δεν έδωσε χώρους στην αντίπαλο της και προηγήθηκε στο 55’ με τον Έγκεσταϊν. Στο 68’ βρέθηκε με παίκτη λιγότερο αλλά διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και πήρε τους τρεις βαθμούς. Στο 2-0-1 το ρεκόρ της, έπιασε τις Αντβέρπ και Τότεναμ στις δύο πρώτες θέσεις με 6 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης στο σημερινό θα κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Χάρτμπεργκ. Προηγήθηκε στο 22’ με τον Φιλίποβιτς και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο πλήρωσε την αστοχία της και τελικά ισοφαρίστηκε στο 53’. Στο 5-2-1 το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ήττες των Σάλτσμπουργκ και Ραπίντ Βιέννης και βρέθηκε στο 2- από την κορυφή.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο τεχνικός της Ταλχάμερ δήλωσε: «Δεν βλέπω το παιχνίδι ως καθοριστικό. Αλλά εάν κερδίσουμε, ναι. Όμως αν βρεθούμε σε πολύ καλή ημέρα, μπορούμε να πάρουμε και βαθμούς στο εκτός έδρας με την Τότεναμ. Εκτιμώ πολύ την Αντβέρπ, είναι πολύ καλή τακτικά. Μας έβαλε πολύ δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά μας δίνει δύναμη το γεγονός ότι τους κερδίσαμε. Θα είναι ένα σφιχτό παιχνίδι με ένταση και υψηλού επιπέδου στο τακτικό κομμάτι».

Αγωνιστικά Νέα: Προβλήματα στον άξονα αφού τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός μέσος Χόλαντ (5/0), ενώ ο έτερος αμυντικός μέσος Γκργκιτς (6/2) είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Νοκ-άουτ και ο βασικός φορ Ραγκούζ (6/2), ο οποίος έχει σημειώσει 4 γκολ και 2 ασίστ φέτος στην Ευρώπη.

ΑΝΤΒΕΡΠ

Απότομη προσγείωση μετά τη σπουδαία νίκη επί της Τότεναμ στον όμιλο, αφού ηττήθηκε με 1-0 από την Λασκ Λίντσερ στην Αμβέρσα κι έμπλεξε αρκετά η υπόθεση πρόκριση. Εγκλωβίστηκε από το αμυντικό πλάνο των Αυστριακών και δεν απείλησε σημαντικά. Βρέθηκε πίσω στο 55’ και δεν μπόρεσε να βρει απάντηση ούτε μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 68’.

Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία σ’ όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με την Λέουβεν εκτός έδρας. Βρέθηκε δίκαια πίσω στο 80’, απάντησε όμως άμεσα με τον Ραφαέλοβ (81’) και είχε δύο καλές στιγμές για την ανατροπή. Στο 3-2-1 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, υποχώρησε στην 6η θέση και στο -4 από την κορυφή.

Πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, αφού ισοβαθμεί με Τότεναμ και Λίντσερ στους 6 βαθμούς και το σημερινό αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποια ομάδα θα τερματίσει στην 2η θέση. «Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν τελικό αλλά δεν είναι ο αγώνας της χρονιάς», υπογράμμισε ο τεχνικός της, Λέκο.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο Βραζιλιάνος στόπερ Ματέους (-) λόγω τραυματισμού, όπως και ο μέσος Ντε Σαρτ (-) ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα. Παραμένουν εκτός οι εξτρέμ Λάμκλε Ζε (5/0), Ροντρίγκες (-), Ντε Πο (9/0), ο επιθετικός μέσος Κούπμαν (-) και ο νεαρός φορ Εμπενζά (2/2).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Οι δύο ομάδες μετρούν από έξι βαθμούς, με την Λίντσερ να έχει αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία μετά το «διπλό» στην Αμβέρσα. Πολύ δυνατή εντός η Λασκ, η οποία όμως έχει τρεις σημαντικές απουσίες. Ντεφορμέ η Αντβέρπ, η οποία όμως είναι αναγκασμένη να ρισκάρει. Δεν αποκλείεται το παιχνίδι να ανοίξει μετά από ένα σημείο αφού το θέλουν και οι δύο. Αν θα παίζαμε κάτι, θα πηγαίναμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Λασκ Λίντσερ νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Λασκ Λίντσερ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Αντβέρπ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λασκ Λίντσερ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιουρόπα Λιγκ: 10ος όμιλος
  2 Αντβέρπ 6 12 4 0 2 8:5
  3 Λασκ Λίντσερ 6 10 3 1 2 11:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες