2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λίβερπουλ - Μίλαν

15/9/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 740
3 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 954 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λίβερπουλ - Μίλαν στις 16/12/2022

Προϊστορία

16/12/2022 ΛίβερπουλΜίλαν 4 - 1
7/12/2021 ΜίλανΛίβερπουλ 1 - 2
15/9/2021 ΛίβερπουλΜίλαν 3 - 2
31/7/2016 ΛίβερπουλΜίλαν 2 - 0
3/8/2014 ΜίλανΛίβερπουλ 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,790,585 84.7%
X
€ 279,078 8.5%
2
€ 224,681 6.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

206 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Anfield
  • Χωρητικότητα: 57000
  • Θεατές: 51445
Με τη δύναμη του Άνφιλντ η Λίβερπουλ, χωρίς Ζλάταν η Μίλαν

Με τη δύναμη του Άνφιλντ η Λίβερπουλ, χωρίς Ζλάταν η Μίλαν

Η Λίβερπουλ θα δει ξανά γεμάτο το Άνφιλντ σε ευρωπαϊκό ματς και υποδέχεται τη Μίλαν, η οποία επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από εφτά χρόνια και δεν θα έχει στη σύνθεση της τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Συνέτριψε με 3-0 την Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ και έδειξε πως θα δώσει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ πήρε τα ηνία από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης και βρήκε δίχτυα με τον Σαλάχ στο 20΄ και αυτό ήταν το 100ο γκολ του Αιγύπτιου στην Premier League με τους κόκκινους. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ καθάρισε την υπόθεση νίκη στο 50ο λεπτό με τον Φαμπίνιο, ενώ λίγο αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά ο Χάρβεϊ Έλιοτ και στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Στράουκ για το δυνατό μαρκάρισμα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μανέ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

«Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά ναι, υπάρχουν μερικά ωραία παιχνίδια προφανώς σε αυτήν την πρώτη αγωνιστική στο Champions League και το Λίβερπουλ - Μίλαν είναι σίγουρα ένα από αυτά. Πρέπει να πάρουμε αρκετούς βαθμούς για να περάσουμε από αυτόν τον όμιλο και καλύτερα να μην χάνουμε χρόνο, οπότε θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το ματς με τη Μίλαν. Είχαμε τώρα την ευκαιρία να ξαναζήσουμε την ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσει το Άνφιλντ στην Πρέμιερ Λιγκ και ανυπομονώ να το ζήσω τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι υπέροχο και το περιμένω με ανυπομονησία», είπε ο κόουτς Γιούργκεν Κλοπ.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς πρωταθλήματος και θα μείνει καιρό εκτός ο νεαρός μέσος Έλιοτ. Παραμένει νοκ άουτ ο επιθετικός Φιρμίνο.

ΜΙΛΑΝ

Ο αγώνας πρωταθλήματος με τη Λάτσιο ανήκει στο παρελθόν, με τους Ροσονέρι να περιμένουν τώρα ένα παιχνίδι για το οποίο έκαναν υπομονή εφτά χρόνια. Η Μίλαν επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ και η επιστροφή της θα πραγματοποιηθεί σε ένα πραγματικά εμβληματικό περιβάλλον, το Άνφιλντ.

Στη Serie A έκανε το τρία στα τρία ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο επικρατώντας με 2-0 της Λάτσιο στο Μιλάνο. Ο Ραφαέλ Λεάο στο 45' άνοιξε το σκορ και στο 60' έδωσε τη θέση του στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος χρειάστηκε εφτά λεπτά στο χορτάρι για να βρει δίχτυα και να γράψει το τελικό αποτέλεσμα. Αξιοσημείωτο είναι πως έχει δει την εστία της να παραβιάζεται μόλις μια φορά.

«Η ανάπτυξή μας τον τελευταίο χρόνο είναι σαφής για όλους. Οι εμπειρίες μας μας βοήθησαν να μεγαλώσουμε και να βελτιωθούμε και η αρχή αυτής της σεζόν έδειξε ότι αυτή η ομάδα ξέρει πώς να παίζει και πώς να προσεγγίζει τα παιχνίδια. Το επίπεδο είναι υψηλότερο τώρα. Eίναι αυτό που θέλαμε και είναι μια ευκαιρία για εμάς να δείξουμε ότι μπορούμε να το συνδυάσουμε με το καλύτερο. Πολλοί από εμάς δεν έχουμε παίξει ποτέ στο Champions League, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τι να κάνουμε και πώς να προσπαθήσουμε να παίξουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι . Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτόν τον όμιλο. Οι αντίπαλοί μας είναι όλοι πολύ ανταγωνιστικοί και παίζουν ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εδώ και λίγο καιρό. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να αρχίσουμε να γράφουμε τη δική μας ιστορία. Έχουμε μεγάλη πίστη στη δική μας ποιότητα» δήλωσε ο τεχνικός Στέφανο Πιόλι.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είχε μια φλεγμονή και δεν θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του. Ο επιθετικός Ολιβιέ Ζιρού θα πρέπει να λάβει άδεια για να συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι μετά την ανάρρωση από τον κορονοϊό. Παραμένει εκτός ο μέσος Κρούνιτς και είναι τραυματίας ο κεντρικός μέσος Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πρόκειται για ένα ζευγάρι με μεγάλο παρελθόν σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ (2005 και 2007). Η Λίβερπουλ δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της στη σεζόν και είναι πιο έμπειρη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού η Μίλαν επιστρέφει σε αυτήν έπειτα από εφτά χρόνια. Η δυναμική του Άνφιλντ, αλλά και η απουσία του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς μας οδηγούν στον άσο, τον οποίο και θα τιμήσουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Μίλαν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 6.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μίλαν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 5.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λίβερπουλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.08 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λίβερπουλ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λίβερπουλ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2oς Όμιλος
  1 Λίβερπουλ 6 18 6 0 0 17:6
  4 Μίλαν 6 4 1 1 4 6:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες