19

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λέστερ - ΑΕΚ

Προϊστορία

10/12/2020 ΛέστερΑΕΚ 2 - 0
29/10/2020 ΑΕΚΛέστερ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 653,264 95.2%
X
€ 19,229 2.8%
2
€ 13,910 2.0%
Over
€ 37,549 70.9%
Under
€ 15,420 29.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

229 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: King Power Stadium
  • Χωρητικότητα: 32273
Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ

Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ

Η Λέστερ υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπράγκα για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Αδιάφορη βαθμολογικά η «Ένωση», που προέρχεται από διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα.

* Χωρίς κόσμο

* Η Λέστερ θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπράγκα για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Αδιάφορη βαθμολογικά η ΑΕΚ

ΛΕΣΤΕΡ

Ταξίδεψε με πολλές αλλαγές την περασμένη Πέμπτη στην Ουκρανία και ηττήθηκε με 1-0 από την Ζόρια για το Γιουρόπα Λιγκ. Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Ρότζερς, κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις από τους γηπεδούχους, που είχαν και δοκάρι και τελικά δέχτηκε το γκολ στο 84’. Απείλησε ελάχιστα σ’ όλο το παιχνίδι αν και στο 90+4’ είχε μεγάλη στιγμή με μακρινό σουτ του Ουντέρ για να πάρει το βαθμό. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Μπράγκα την έπιασε στην κορυφή, αλλά έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία. Έτσι της αρκεί να πάρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Πορτογάλους για να τερματίσει πρώτη.

Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο διαδοχικές ήττες, επικρατώντας με το δύσκολο 2-1 της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας. Ανώτερη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο 24’ με τον Πέρεθ και είχε δύο δοκάρια. Παρόλα αυτά δέχτηκε την ισοφάριση στο 26’ στη μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι. Δυσκολεύτηκε να απειλήσει με αξιώσεις στο δεύτερο μέρος, αλλά βρήκε τη λύση στο 90’ με τον Βάρντι, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και εκτέλεσε σωστά χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Στο 4-0-2 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, βρίσκεται στην 4η θέση και στο -3 από την κορυφή. Την Κυριακή υποδέχεται την Μπράιτον κι ακολουθεί παιχνίδι μεσοβδόμαδα με την Έβερτον.

Ο τεχνικός της Ρότζερς ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε πως θέλει τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο: «Θα κάνουμε ότι κάναμε σε όλη τη διοργάνωση. Πάντα διαλέγω την ομάδα που πιστεύω ότι θα κερδίσει το παιχνίδι. Ξέραμε ότι όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα με την Ζόρια, ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι για να βγούμε πρώτοι. Θα διαλέξουμε δυνατή ομάδα για να πάρουμε αποτέλεσμα. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι».

Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψαν κόντρα στην Ζόρια ο βασικός στόπερ Σονγιουτσού (4/0), ο μπακ Περέιρα (-) κι ο μέσος Εντιντί (2/0). Οι δύο πρώτοι όμως αποκόμισαν πρόβλημα και δεν υπολογίζονται. Παραμένουν εκτός ο εξτρέμ Καστάν (6/1) και ο χαφ Αμαρτέι (2/0).

ΑΕΚ

Πολύ βαρύ το κλίμα στην ομάδα μετά την εντός έδρας ήττα (2-1) από τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι. Δεν υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο μέρος, όντας άνευρη και ασύνδετη και παρουσίασε ξανά μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα, δεχόμενη δύο γκολ (34’, 45’) πριν την ανάπαυλα. Προσπάθησε να αντιδράσει αλλά είχε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Κατάφερε πάντως να μειώσει στο 87’ με τον Ολιβέιρα και δύο λεπτά μετά «άγγιξε» την ισοφάριση.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι δύο βαριές εντός έδρας ήττες από Ζόρια (0-3) και Μπράγκα (1-3) που την άφησαν οριστικά εκτός Ευρώπης. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, η διοίκηση εξέφρασε τη στήριξη της στον Μάσιμο Καρέρα. Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα την Τρίτη και τα «έψαλε» στους παίκτες: «Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Στην ΑΕΚ είστε ρε! Εμφανίστηκε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα! Λοιπόν, το λέω για πρώτη και τελευταία φορά! Όποιος δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται θα φύγει! Τώρα! Προπονητής σας είναι ο Καρέρα. Αυτός είναι και τέλος!» τους ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο τεχνικός της, Καρέρα ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον ίδιο να δηλώνει: «Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο και πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη των φίλων της ΑΕΚ και του κυρίου Μελισσανίδη. Να αναδείξουμε ένα παιχνίδι με μαχητικότητα και ένταση και να αντιληφθούμε την κατάσταση. Αυτό που συνέβη πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε να αναρωτηθούμε και να το πάρουμε ως κάτι θετικό. Να το διαμορφώσουμε σε μαχητικότητα και οργή στο γήπεδο».

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό ο φορ Λιβάγια (9/2) και δεν ταξίδεψε στην Αγγλία. Την ίδια ώρα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα, αφού δεν υπολογίζονται ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (4/0) οι μπακ Μπακάκης (1/0), Λόπες (7/0) και ο τιμωρημένος μπακ Ινσούα (6/0). Έτσι ο μόνος διαθέσιμος αριστερός μπακ είναι ο 17χρονος Μιτάι (1/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μπακ Παουλίνιο και ο μέσος Σιμάνσκι.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λέστερ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση ωστόσο την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Ζόρια κι έτσι θα διεκδικήσει τη νίκη για να «σφραγίσει» την πρωτιά. Θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές ο Ρότζερς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη. Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ μετά τη νέα «σφαλιάρα», αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό και είναι άγνωστο τι αντίδραση θα βγάλουν οι παίκτες του Καρέρα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, με την Λέστερ να είναι δίκαια το φαβορί. Αρκετά χαμηλά ο άσος, θα ρισκάρουμε στο Ημίχρονο 1 στο 1.80.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 αγώνες της ομάδας ΑΕΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα ΑΕΚ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 1
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λέστερ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  1 Λέστερ 6 13 4 1 1 14:5
  4 ΑΕΚ 6 3 1 0 5 7:15
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
10/12/2020
Λέστερ
ΑΕΚ
2 - 0
29/10/2020
ΑΕΚ
Λέστερ
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ANDR-chania με το υψηλότερο yield +3.19% έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.76% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X
  • » Ο ANDR-chania, με το υψηλότερο yield +26.40% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες