4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λειψία - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Προϊστορία

8/12/2020 ΛειψίαΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 - 2
28/10/2020 Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛειψία 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 786,527 63.7%
X
€ 121,649 9.9%
2
€ 325,690 26.4%
Over
€ 72,427 67.7%
Under
€ 34,524 32.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

219 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Red Bull Arena Leipzig
  • Χωρητικότητα: 47069
Τελικός πρόκρισης στη Γερμανία

Τελικός πρόκρισης στη Γερμανία

Η Λειψία φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 6η αγωνιστική του ογδόου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Μπασακσεχίρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από την Παρί Σεν Ζερμέν.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΛΕΙΨΙΑ

Την προηγούμενη Τετάρτη ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπασακσεχίρ. Χρειαζόταν μόνο τη νίκη και παράλληλα ήθελε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επικρατούσε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ούτως ώστε να έπαιζε για δύο αποτελέσματα στην τελευταία «στροφή». Οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν όμως διαφορετική άποψη και η νίκη της στις καθυστερήσεις κόντρα στην Μπασακσεχίρ (3-4), δεν άλλαξε πολλά πράγματα. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, όμως χρειάστηκε ένα γκολ του Σόρλοθ στις καθυστερήσεις για να «δραπετεύσει» από την Τουρκία και να αποφύγει μία απρόσμενη «γκέλα». Πλέον όμως θα πρέπει να παίξει μόνο για το «τρίποντο» απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους». Συγκατοικεί στους 9 βαθμούς με τους Γάλλους και τους Άγγλους, αλλά υστερεί σε όλες τις ισοβαθμίες.

Το περασμένο Σάββατο η Λειψία έπαιξε ντέρμπι και για την Μπουντεσλίγκα. Στο πιο δύσκολο εκτός έδρας ματς της σεζόν, κλήθηκε να παίξει στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Όχι μόνο δεν τη φοβήθηκε αλλά φλέρταρε μ’ ένα μεγάλο διπλό, καθώς πήρε προβάδισμα στην αρχή του αγώνα αλλά και στο ξεκίνημα της επανάληψης. Τελικά ο Μίλερ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και δεν της επέτρεψε να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός των «κόκκινων ταύρων» Γιούλιαν Νάιγκελσμαν υπογράμμισε: «Έχουμε μάθει από το πρώτο παιχνίδι και καταλάβαμε ότι θα χρειαστεί να έχουμε μία διαφορετική επιθετική προσέγγιση. Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ δυνατή στην άμυνα και δεν σου επιτρέπει να σεντράρεις και να δημιουργείς ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία, περισσότερη κίνηση και να βρεθούμε πίσω από την άμυνα. Έδειξαν πρόσφατα ότι είναι καλοί στις επιστροφές ενώ χάνουν και το ματς δεν θα έχει τελειώσει μέχρι να τελειώσει από τον διαιτητή. Θέλουμε να προκριθούμε στα νοκ άουτ και θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς».

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο ηγέτης της άμυνας Ουπαμεκανό (9/1), αλλά και ο αναπληρωματικός μέσος Σάμαρτζιτς (3/0) που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Μόνιμα τα προβλήματα του στόπερ Κλόστερμαν (3/0), του μπακ Χένρικς (7/0) και του χαφ Λάιμερ (0/0), ενώ εκτός έμεινε και ο στράικερ Χουάνγκ (5/0).



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Βαραίνει αποκλειστικά την ίδια η ευθύνη για το γεγονός ότι κρίνεται από ενενήντα λεπτά στην έδρα της Λειψίας, η φετινή παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν είχε ηττηθεί εκτός έδρας από την Μπασακσεχίρ την 3η αγωνιστική, θα μπορούσε τώρα να κάνει ταξίδι αναψυχής στη Γερμανία και να μην κινδυνεύει με ήττα να μείνει εκτός συνέχειας. Θα μπορούσε βέβαια να έχει «κλειδώσει» την πρόκριση κι αν δεν έχανε εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο συνεχίστηκαν οι εκτός έδρας νίκες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, με τους φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ να περνούν νικηφόρα από το «Ολντ Τράφορντ» (1-3), έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ. Πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να μην ηττηθεί από τη Λειψία, αν δεν θέλει να βρεθεί στην 3η θέση και στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν νικήσει η Παρί πάντως την Μπασακσεχίρ, ακόμα και με δικό της διπλό, θα τερματίσει δεύτερη.

Πριν τρία εικοσιτετράωρα όμως έδειξε στην Πρέμιερ Λιγκ όταν έχει βρει για τα καλά τον καλό εαυτό της. Έπαιξε στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ κι έφτασε σε ακόμα μία νίκη με ανατροπή. Αυτήν την φορά έχανε 1-0 στο ημίχρονο, όμως άλλαξε «τσιπάκι» στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο και μέσα σε 13 λεπτά βρήκε τρία τέρματα με τους Πογκμπά, Γκρίνγουντ και Ράσφορντ, ανατρέποντας ξανά ένα ματς και παίρνοντας την ένατη διαδοχική νίκη μακριά από το «σπίτι» της στο αγγλικό πρωτάθλημα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ. Και τα πέντε ματς της στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν Over, ενώ τα τέσσερα από αυτά κι αμφίσκορα.

«Είναι μεγάλα τα νοκ άουτ παιχνίδια ή οι αγώνες σαν αυτόν. Οι παίκτες είναι εδώ και βρίσκονται στη Γιουνάιτεντ επειδή έχουν την απαραίτητη ποιότητα. Αυτά είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε. Δεν μπορείς να αγνοήσεις τη νίκη μας στον πρώτο γύρο. Κάναμε αρκετά πράγματα σωστά σ’ εκείνο το ματς. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και γνωρίζουμε καλά ότι η Λειψία είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη. Μας δίνει αυτοπεποίθηση το καλό ρεκόρ μας εκτός έδρας. Δεν περιμέναμε ότι θα προκριθούμε πριν το τελευταίο παιχνίδι σε αυτόν τον όμιλο. Είναι καλό πάντως ότι ξέρουν οι αντίπαλοί μας πως δεν τα παρατάμε ποτέ» σχολίασε ο κόουτς των «κόκκινων διάβολων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο σέντερ μπακ Τουανζέμπε (4/0), ενώ έτοιμος είναι και ο αριστερός μπακ Σο (7/0).. «Φρέσκα» προβλήματα στην επίθεση με τις απουσίες των Καβάνι (6/3) και Μαρσιάλ (6/0). Δεν βρίσκονται στη λίστα ο πορτιέρο Ρομέρο (0/0), ο στόπερ Τζόουνς (0/0) και ο επίσης αμυντικός Ρόχο (1/0) και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. «Φωτιές» άναψε ο μάνατζερ του Πογκμπά (8/1), Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα φύγει από το κλαμπ ο Γάλλος μέσος.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στη Γερμανία, με τη Λειψία να παίζει τα «ρέστα» της κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για μία θέση στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο νίκη για να αφήσουν εκτός συνέχειας τους αντιπάλους τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, καθώς εκτός από «τρίποντο», τους αρκεί και η ισοπαλία για να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Δικαιολογημένα ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, αφού πρόκειται για αγώνα μεγάλης σημασίας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου αλλά θα πάρουμε το ρίσκο και θα στηρίξουμε το Under, με δεδομένη και την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

FACTS

  • Η ομάδα Λειψία νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  2 Λειψία 6 12 4 0 2 11:12
  3 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 9 3 0 3 15:10
Εμφάνιση όλων
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τελ. αγώνες
15/5/2024
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Νιούκαστλ
12/5/2024
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άρσεναλ
6/5/2024
Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
4 - 0
27/4/2024
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπέρνλι
1 - 1
24/4/2024
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
4 - 2
21/4/2024
Κόβεντρι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
3 - 3
13/4/2024
Μπόρνμουθ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2 - 2
7/4/2024
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λίβερπουλ
2 - 2
4/4/2024
Τσέλσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
4 - 3
30/3/2024
Μπρέντφορντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.40% έπαιξε: X2
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες