3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λέγκια Βαρσοβίας - Λίνφιλντ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 226,647 88.7%
X
€ 23,433 9.2%
2
€ 5,370 2.1%
Over
€ 10,920 37.7%
Under
€ 18,068 62.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

117 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Polish Army
  • Χωρητικότητα: 31103
Άλλο επίπεδο οι πρωταθλητές Πολωνίας

Άλλο επίπεδο οι πρωταθλητές Πολωνίας

Η Λέγκια Βαρσοβίας φιλοξενεί τη Λίνφιλντ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Πολωνίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην κορυφή της λίγκας της Βόρειας Ιρλανδίας. Παράλληλα έχουν ήδη περάσει τον προ προκριματικό γύρο.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η νικήτρια θα παίξει στην επόμενη φάση με το νικητή του ζευγαριού Αραράτ Αρμενία - Ομόνοια.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η περσινή της σεζόν ήταν πλήρως επιτυχημένη, καθώς κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του πολωνικού πρωταθλήματος αφήνοντας πίσω της την Πιαστ Γκλίβιτσε η οποία είχε κάνει την έκπληξη το 2019 και την είχε αναγκάσει να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2019/20. Εκεί πάντως τα πήγε αρκετά καλά, αφού ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο κι απέκλεισε την Εουρόπα από τη Γιβραλτάρ με 0-0 εκτός έδρας και 3-0 στην πολωνική πρωτεύουσα. Ακολούθησε στο δεύτερο γύρο η σύγκρουση με την φινλανδική Κουόπιο. Η νίκη με 1-0 εντός έδρας αποδείχτηκε αρκετή μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο «σπίτι» των αντιπάλων της. Το επόμενο εμπόδιο ήταν ο Ατρόμητος του Γιάννη Αναστασίου. Η ελληνική ομάδα δεν ηττήθηκε στη Βαρσοβία, αλλά στον επαναληπτικό του Περιστερίου, η Λέγκια βρήκε δύο γκολ και με «καθαρή» νίκη (0-2) προκρίθηκε στα πλέι οφ.

Εκεί κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ. Εντός έδρας οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 0-0, ενώ στον επαναληπτικό του «Άιμπροξ», όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα πήγαινε στην παράταση, όμως οι Σκωτσέζοι με τέρμα του Μορέλος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, την έριξαν στο καναβάτσο. Φέτος ελπίζει ότι θα φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε μία διοργάνωση που τη δεκαετία του ‘90 θεωρούταν παραδοσιακή δύναμη. Στο πρώτο επίσημο ματς της για φέτος, νίκησε για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πολωνίας την αδύναμη Μπελσάτοφ με 6-1.

Ο τεχνικός του συλλόγου Αλεκσάνταρ Βούκοβιτς τόνισε: «Το πλεονέκτημά μας είναι ότι έχουμε σχεδόν ίδια ομάδα με πέρσι. Από κάθε άποψη είμαστε πιο έτοιμοι απ’ ό,τι πριν ένα χρόνο, στην αρχή των ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Σ’ ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν τα πάντα, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο αν και δεν έχουμε πολλές εικόνες. ».



ΛΙΝΦΙΛΝΤ

Αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές ομάδες όχι μόνο της Βόρειας Ιρλανδίας, αλλά συνολικά της Μεγάλης Βρετανίας. Η παραδοσιακή δύναμη από το Μπέλφαστ, έχει κατακτήσει 54 πρωταθλήματα στη χώρα της, 43 Κύπελλα και 10 Λιγκ Καπ, ξεπερνώντας τα 100 επίσημα τρόπαια. Η πρώτη της συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση ήταν το πολύ μακρινό 1959, ενώ πέρσι έφτασε αρκετά μακριά για τα δικά της στάνταρ, στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκίνησε από το δεύτερο γύρο και βρήκε απέναντί της την Τόρσχαβν από τα Νησιά Φαρόε. Προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-2 και στην τρίτη φάση κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Σουτζέσκα από το Μαυροβούνιο. Με δύο νίκες και σύνολο τερμάτων 5-3, πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ κι έφτασε πολύ κοντά στο όνειρο της συμμετοχής στη φάση των ομίλων. Έδωσε μεγάλη «μάχη» με την Καραμπάγκ. Νίκησε 3-2 στο Μπέλφαστ αλλά ηττήθηκε 2-1 στο Αζερμπαϊτζάν κι αποκλείστηκε λόγω των εκτός έδρας γκολ.

Την περσινή σεζόν η Πρέμιερσιπ Βόρειας Ιρλανδίας δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του Covid-19. Παρ’ όλα αυτά όταν διακόπηκε ήταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τέσσερις πόντους από τη δεύτερη Κόλερεϊν. Η νέα σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, όμως ταξίδεψε στη Νιόν της Ελβετίας για την προ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς να εντυπωσιάσει νίκησε με 2-0 την Τρε Φιόρι από το Σαν Μαρίνο, ενώ ο τελικός με την Ντρίτα από το Κόσοβο δεν διεξήχθη ποτέ. Δύο μέλη των Κοσοβάρων βρέθηκαν θετικά σε τεστ κορωνοϊού και το ματς ματαιώθηκε, με τη Λίνφιλντ να παίρνει την πρόκριση άνευ αγώνα.

«Είναι ένα καλό τεστ για εμάς ούτως ώστε να δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε. Η έλλειψη κόσμου από τις εξέδρες που επηρεάζει την ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με το μονό παιχνίδι αφήνουν τα πάντα ανοιχτά. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο είναι μυστήριο. Είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που όλοι προσέχουν. Δεν έχουμε αυταπάτες για το πόσο δύσκολη πρόκληση θα είναι» ήταν τα λόγια του κόουτς των πρωταθλητών Βόρειας Ιρλανδίας Ντέιβιντ Χίλι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λέγκια Βαρσοβίας είναι η ομάδα από την οποία θα κριθεί η έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Πολωνίας είναι σαφώς πιο ισχυροί από τη Λίνφιλντ η οποία πάντως έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Γι’ αυτόν το λόγο ο άσος προσφέρεται σε πολύ χαμηλές τιμές που είναι δικαιολογημένες αλλά δεν έχουν αξία. Θα στραφούμε στο No Goal θεωρώντας ότι οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους από τους αδύναμους Βορειοϊρλανδούς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Λέγκια Βαρσοβίας - Τελ. αγώνες
12/5/2024
Λεχ Πόζναν
Λέγκια Βαρσοβίας
5/5/2024
Λέγκια Βαρσοβίας
Ραντόμιακ Ράντομ
0 - 3
28/4/2024
Σταλ Μίελετς
Λέγκια Βαρσοβίας
1 - 3
21/4/2024
Λέγκια Βαρσοβίας
Σλασκ Βρότσλαβ
0 - 0
13/4/2024
Ράκοβ Τσεστόχοβα
Λέγκια Βαρσοβίας
1 - 1
7/4/2024
Λέγκια Βαρσοβίας
Γιαγκελόνια
1 - 1
1/4/2024
Γκόρνικ Ζάμπρζε
Λέγκια Βαρσοβίας
1 - 3
17/3/2024
Λέγκια Βαρσοβίας
Πιάστ Γκλίβιτσε
3 - 1
10/3/2024
Βίτζεφ Λοτζ
Λέγκια Βαρσοβίας
1 - 0
2/3/2024
Λέγκια Βαρσοβίας
Πογκόν
1 - 1
Αναμετρήσεις Ομάδων
18/8/2020
Λέγκια Βαρσοβίας
Λίνφιλντ
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες