4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λάτσιο - Ζενίτ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 482,907 82.1%
X
€ 43,089 7.3%
2
€ 61,899 10.5%
Over
€ 8,861 60.0%
Under
€ 5,910 40.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

190 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
Να καθαρίσει η Λάτσιο, να μείνει ζωντανή η Ζενίτ

Να καθαρίσει η Λάτσιο, να μείνει ζωντανή η Ζενίτ

Η Λάτσιο υποδέχεται στην Ρώμη την Ζενίτ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη για να φτάσουν πιο κοντά στην πρόκριση θέλουν οι γηπεδούχοι, τους τρεις βαθμούς για να ελπίζουν σε μία ευρωπαϊκή συνέχεια οι φιλοξενούμενοι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΛΑΤΣΙΟ

Παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες την προηγούμενη αγωνιστική στην Ρωσία, κατάφερε όμως να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Προσπάθησε να βγει μπροστά στο πρώτο μέρος, έμεινε όμως πίσω στο σκορ στο 32’ και χρειάστηκε να φτάσουμε στην επανάληψη για να κάνει αισθητή την παρουσία της με μία κεφαλιά του Καϊσέδο στο 75’. Ο φορ από το Εκουαδόρ με ωραίο σουτ στην κίνηση ισοφάρισε στο 82’, η ψυχολογία της ανέβηκε και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη στο τέλος.

Το Σάββατο αντιμετώπισε την Κροτόνε σε ένα γήπεδο που στο πρώτο μέρος θύμιζε...πισίνα και παρά τις δυσκολίες του αγωνιστικού χώρου πήρε μία σημαντική νίκη με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Ιμόμπιλε με ωραία κεφαλιά στο 21’ και στη συνέχεια είχε δύο καλές στιγμές με τους Παρόλο και Φαρές για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Τελικά τα κατάφερε με ωραία προσπάθεια του Κορέα στο 58’ και μέχρι το τέλος δεν ανησύχησε.

Παρέμεινε αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις (4-3-0) και ανέβηκε στην 8η θέση με 14 βαθμούς, στο -2 από την πρώτη τετράδα. Οι επιστροφές σημαντικών παικτών παίζουν σημαντικό ρόλο σε ένα ρόστερ που δεν έχει τόσο μεγάλο βάθος. Έχει ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση και αν επιβληθεί σήμερα της Ζενίτ θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα.

Πάντως δεν λείπουν τα προβλήματα στο εσωτερικό του συλλόγου, με τον πρόεδρο Λολίτο να είναι εξαγριωμένος με τον Λουίς Αλμπέρτο και τις αιχμηρές δηλώσεις του δεύτερου όσον αφορά τις πληρωμές των παικτών. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο, όσο η ομάδα κερδίζει όμως όλοι μοιάζουν πιο ήρεμοι.

«Δεν έχουμε συνηθίσει να είμαστε το φαβορί. Υπήρχε μία σταδιακή ανάπτυξη ενώ κερδίσαμε και τίτλους. Όταν είμαστε πλήρεις μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε. Στόχος μας είναι να περάσουμε τους ομίλους. Στα πρώτα τρία παιχνίδια πήγαμε καλά αλλά τώρα αντιμετωπίζουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο και θέλουμε να δείξουμε τον χαρακτήρα μας», τόνισε ο κόουτς Ιντζάγκι.

Αγωνιστικά Νέα: Σε καραντίνα ο μέσος Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (6/2). Απών και ο μέσος Εσκαλάντε (4/0) με τον μέσο Λούλιτς.

ΖΕΝΙΤ

Έδειξε καλό πρόσωπο την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Λάτσιο και έφτασε κοντά σε μία σημαντική νίκη, αλλά τελικά πήρε μόλις τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο. Σε μία από τις λίγες καλές της στιγμές στο πρώτο μέρος, ευτύχησε να προηγηθεί με ωραίο γυριστό του Ερόκιν μέσα από την περιοχή στο 32’ και στην επανάληψη έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μόστοβοϊ για να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 62’. Δέχθηκε πίεση στα επόμενα λεπτά, είδε την αντίπαλο της να την ισοφαρίζει στο 82’ και της ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μοστοβόι ως οφσάιντ.

Το Σάββατο δεν μπόρεσε να περάσει από την έδρα της Αχμάτ Γκρόζνι, ήρθε ισόπαλη με 2-2 και έπεσε από την κορυφή του πρωταθλήματος. Προηγήθηκε με ωραίο σου του Κουζάγιεφ στο 16’ αλλά δέκα λεπτά μετά δέχθηκε την ισοφάριση. Μία κεφαλιά του Λόβρεν με το ξεκίνημα της επανάληψης την έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ αλλά ήρθε για ακόμη μία φορά ο Μπερίσα στο 53’ με πέναλτι για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Πίεσε για την ισοφάριση χωρίς επιτυχία ενώ τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρακίτσκι στις καθυστερήσεις.

Είδε την την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να την προσπερνάει στην βαθμολογία μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Βρίσκεται βέβαια μόλις στο -1 από την αντίπαλο της και αυτό που την ενδιαφέρει τώρα είναι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι πρόκρισης τόσο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και για τους «32» του Γιουρόπα.

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα αυτό που έρχεται. Έχουμε συγκεντρωθεί στο να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Λάτσο. Σίγουρα οι επιστροφές που έχουν θα επηρεάσοην το παιχνίδι. Όσο καλύτεροι παίκτες στην ομάδα τόσο το καλύτερο για κάθε προπονητή», τόνισε ο κόουτς Σεμάκ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο στόπερ Κογνγκροβόι (12/0) που έχει μπει σε καραντίνα. Δεν ταξίδεψαν στη Ρώμη ούτε ο μπακ Καραβάεβ (15/1) και οι μέσοι Γουέντελ (3/0) και Οζντόεφ (14/0)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λάτσιο έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και η επιστροφή του Ιμόμπιλε της έχει ανεβάσει και πάλι την ψυχολογία. Γνωρίζει ότι με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης και να πετύχει έναν βασικό της στόχο. Από την άλλη η Ζενίτ φέτος προβληματίζει σε αρκετά παιχνίδια της και κινδυνέυει να μείνει ακόμα και εκτός Γιουρόπα Λιγκ. Θα πάμε με τον άσο.

FACTS

  • Η ομάδα Λάτσιο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λάτσιο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  2 Λάτσιο 6 10 2 4 0 11:7
  4 Ζενίτ 6 1 0 1 5 4:13
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
24/11/2020
Λάτσιο
Ζενίτ
3 - 1
4/11/2020
Ζενίτ
Λάτσιο
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gemini, με το υψηλότερο yield +2.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +2.03% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες