3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κλουζ - Άλκμααρ

21/10/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 896
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 918 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Άλκμααρ - Κλουζ στις 4/11/2021

Προϊστορία

4/11/2021 ΆλκμααρΚλουζ 2 - 0
21/10/2021 ΚλουζΆλκμααρ 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 8,781 8.0%
X
€ 9,422 8.6%
2
€ 91,851 83.5%
Over
€ 7,626 34.3%
Under
€ 14,611 65.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

108 ψήφοι:

Δεν πείθουν ότι θα τα καταφέρουν εύκολα οι Ολλανδοί

Δεν πείθουν ότι θα τα καταφέρουν εύκολα οι Ολλανδοί

Η Κλουζ φιλοξενεί την Άλκμααρ για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους με τη Ράντερς, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Γιάμπλονετς.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΛΟΥΖ

Θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας. Πριν από τρεις εβδομάδες κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Ράντερς κι απέσπασε ισοπαλία 1-1, σ’ ένα αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα του αγώνα την άφησε απολύτως ικανοποιημένη. Η ποιότητα του ματς στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν επιεικώς μέτρια και δεν καταγράφηκαν σημαντικές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Στο 41’ η άμυνά της εκτέθηκε σε στατική φάση και ο Καμαρά με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Κινδύνευσε σοβαρά να δεχτεί και δεύτερο γκολ στο 65’. Ευτυχώς για εκείνη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της μετά το πλασέ του Κέχρινα. Έβγαλε αντίδραση και τρία λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση με πλασέ του Πετρίλα μέσα από την περιοχή. Καμία από τις δύο πλευρές δεν ρίσκαρε στη συνέχεια και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Κλουζ ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ στο φετινό Κόνφερενς Λιγκ, μετρώντας μία ισοπαλία και μία ήττα μέχρι τώρα. Έχει μαζέψει όλο κι όλο ένα βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης. Και τα δύο ματς της ήταν Under. Την περασμένη Κυριακή έχασε στο Βουκουρέστι από την τοπική Ραπίντ με το «καθαρό» 2-0, δίχως να κινδυνεύει πάντως να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας. Μέσα σ’ όλα ταλαιπωρείται κι από σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νταν Πετρέσκου επισήμανε: «Είμαι προπονητής της Κλουζ κι αυτό σημαίνει ότι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων έχω ανησυχία και δεν κοιμάμαι καλά. Κοιμάμαι πολύ λίγο. Δεν ξέρω αν θα απολυθώ. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα κι έχω συμβόλαιο τριών ετών. Δεν εξαρτάται από μένα η απόφαση και την παίρνουν οι διοικούντες. Ο κύριος ένοχος είναι ο προπονητής κι εγώ φταίω που χάσαμε από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Θα προσπαθήσω να πάρω το μέγιστο από τους παίκτες αν και είναι σημαντικό ότι δεν είχα την ομάδα από την αρχή. Δεν είναι η τελευταία μας ευκαιρία, υπάρχουν άλλα τρία ματς. Δεν είμαστε η ομάδα του παρελθόντος αλλά θέλουμε νίκες».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο πλάγιος μπακ κι αρχηγός Καμόρα. Εκτός λίστας οι μέσοι Φοφανά, Ταχίρι και Τσιπτσίου.



ΑΛΚΜΑΑΡ

Ήταν το μεγάλο φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση της προηγούμενης «στροφής» κόντρα στη Γιάμπλονετς. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δίχως να ικανοποιήσει με την απόδοσή της πήρε τη νίκη με 1-0. Ξεκίνησε νωθρά το ματς και με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου είδε τους αντιπάλους της να χάνουν μεγάλη ευκαιρία. Δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση και το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 53’ ευτύχησε να προηγηθεί. Ο αρχηγός Βίνταλ έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά. Γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Γκούντμουντσον και ο τελευταίος με ψύχραιμο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Στο 64’ λίγο έλειψε να ισοφαριστεί από αυτογκόλ του Χατζηδιάκου. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε «τσαφ» και για καλή του τύχη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γένσεν. Αμύνθηκε ικανοποιητικά μέχρι το φινάλε και πήρε το «τρίποντο».

Με αυτόν τον τρόπο η Άλκμααρ «έσπασε το ρόδι» στο φετινό Κόνφερενς Λιγκ. Είχε προηηγθεί η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ράντερς. Η συγκομιδή των 4 βαθμών φέρνει τους Ολλανδούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, δίχως να πείθουν σε καμία περίπτωση με την παρουσία τους. Δείχνουν να συνέρχονται πάντως στην Ερεντιβίζιε και την περασμένη Κυριακή διέλυσαν εντός έδρας τη δυνατή Ουτρέχτη με 5-1, «σκαρφαλώνοντας» με την τρίτη διαδοχική επιτυχία τους στην 9η θέση.

«Η Κλουζ έχει μεγάλο κίνητρο σε αυτόν τον αγώνα και διεκδικεί τα πάντα. Ο προπονητής τους είναι ο Νταν Πετρέσκου, ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι δουλειά μας να εμποδίσουμε τους καλούς τους παίκτες και να μην τους αφήσουμε να λάμψουν. Υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και δεν θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί. Πρέπει πάντα να δουλεύεις σκληρά για να έρχονται τα αποτελέσματα στο γήπεδο κι αυτή είναι η δική μας νοοτροπία. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Πασκάλ Γιάνσεν.

Αγωνιστικά Νέα: «Λευκό» το απουσιόλογιο και θα παραταχθεί πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κομβικό είναι για την Κλουζ το εντός έδρας παιχνίδι της με την Άλκμααρ. Οι Ρουμάνοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Ολλανδούς, με τους τελευταίους να θεωρούνται το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στο γκρουπ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν μείνει αρκετά πίσω μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στις δύο πρώτες «στροφές». Η πρώτη μας σκέψη ήταν το «διπλό». Με δεδομένο όμως ότι η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν είναι καθόλου σταθερή, το αμφίσκορο μοιάζει η καλύτερη δυνατή επιλογή και θα το προτιμήσουμε.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Άλκμααρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Κλουζ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Άλκμααρ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Άλκμααρ 6 14 4 2 0 8:3
  4 Κλουζ 6 4 1 1 4 4:7
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
4/11/2021
Άλκμααρ
Κλουζ
2 - 0
21/10/2021
Κλουζ
Άλκμααρ
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ARXHGOS με το υψηλότερο yield +0.61% έπαιξε: Over
  • » Ο rinaki77, με το υψηλότερο yield +4.92% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: X2
  • » Ο ARXHGOS, με το υψηλότερο yield +36.20% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες