Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κλαμπ Μπριζ - Ντόρτμουντ

4/11/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 799
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1276 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ντόρτμουντ - Κλαμπ Μπριζ στις 24/11/2020

Προϊστορία

24/11/2020 ΝτόρτμουντΚλαμπ Μπριζ 3 - 0
4/11/2020 Κλαμπ ΜπριζΝτόρτμουντ 0 - 3
28/11/2018 ΝτόρτμουντΚλαμπ Μπριζ 0 - 0
18/9/2018 Κλαμπ ΜπριζΝτόρτμουντ 0 - 1
14/7/2012 Κλαμπ ΜπριζΝτόρτμουντ 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 77,648 13.1%
X
€ 50,983 8.6%
2
€ 463,853 78.3%
Over
€ 23,418 68.3%
Under
€ 10,884 31.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

288 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Jan Breydel Stadion
  • Χωρητικότητα: 29472
Σε καλύτερη κατάσταση η Ντόρτμουντ

Σε καλύτερη κατάσταση η Ντόρτμουντ

Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται στο Βέλγιο την Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Από στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα προέρχονται οι γηπεδούχοι, βρίσκουν ρυθμό οι φιλοξενούμενοι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Υποδέχτηκε την Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική και λόγω των απουσιών της αντιπάλου της θεωρούνταν φαβορί, έμεινε όμως στην ισοπαλία αποτέλεσμα που κρίνεται θετικό. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 13’, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντε Κάτελερ δέκα λεπτά μετά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και στο 42’ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βανάκεν. Ήταν σαφώς πιο κινητική στην επανάληψη και έψαξε το τέρμα που θα ολοκλήρωνε την ανατροπή αλλά ο Σομπόλ στο 66’ ήταν άστοχος από πλεονεκτική θέση και στη συνέχεια χρειάστηκε τα αντανακλαστικά του Μινιολέ για να κρατήσει και τον βαθμό.

Το Σάββατο σκόνταψε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μαλίν με την οποία ήρθε ισόπαλη με 2-2. Προηγήθηκε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φόρμερ στο 13’ και ένα τέταρτο αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της με ωραίο πλασέ του Λανγκ. Μάλλον πίστεψε βέβαια πως έχει τελειώσει το παιχνίδι, δέχτηκε την μείωση του σκορ στο 43’ και στην επανάληψη απλά άφηνε το χρόνο να κυλήσει για να τελειώσει αναμέτρηση. Τελικά το πλήρωσε στο 80’ όταν μία λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Μινιολέ έδωσε την ευκαιρία στην Μάλιν να ισοφαρίσει.

Αδικαιολόγητη η χαλάρωση της μετά το 2-0 κάτι που της στοίχισε και δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα. Έπεσε έτσι από την πρώτη θέση όπου βρίσκεται μόνη της πλέον η Σαρλερουά και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο. Την επηρεάζουν τα συνεχόμενα παιχνίδια, έχει μείνει τρία σερί χωρίς νίκη αλλά οι 4 βαθμοί που έχει μαζέψει μέχρι στιγμής στο Τσάμπιονς Λιγκ της δίνουν προβάδισμα τουλάχιστον για την 3η θέση. Οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις της έληξαν με αμφίσκορο.

«Η δουλειά μου είναι να σιγουρευτώ ότι το ρόστερ μου είναι έτοιμο. Θέλω να δω μία ομάδα με κότσια. Μία ισοπαλία θα ήταν καλή αλλά η νίκη θα ήταν φανταστική. Δεν θα κοιτάξω την βαθμολογία, μπορώ να το κάνω αργότερα. Αυτά είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να τα δίνεις όλα, δεν είναι για υπολογισμούς», σχολίασε ο κόουτς Κλεμάν.

Αγωνιστικά Νέα: Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο στόπερ Ντελί (8/1) και λογικά μένει εκτός. Σταθερά εκτός ο στόπερ Μίτροβιτς που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Υποδέχτηκε την Ζενίτ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε τη νίκη με 2-0 χωρίς βέβαια να εντυπωσιάσει. Είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση, έφτασε κοντά στο γκολ με τους Χάαλαντ και Ρόις αλλά τελικά πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς να έχει παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Τελικά η πίεση της απέφερε καρπούς στο 78’ όταν ο Σάντσο ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Αζάρ για να έρθει ο Χάαλαντ στις καθυστερήσεις να κλειδώσει τη νίκη της ομάδας του.

Το Σάββατο έφυγε με το διπλό από το Μπίλεφελντ και την έδρα της Αρμίνια όντας για άλλη μία φορά κυνική. Ο Ακάντζι στο 41’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να της δώσει το προβάδισμα και στο 53΄ήρθε ο Χούμελς να ανοίξει το σκορ, με την μπάλα βέβαια περισσότερο να χτυπάει πάνω στον Γερμανό στόπερ παρά να την βρίσκει ο ίδιος. Λίγο αργότερα και πάλι ο Χούμελς ο οποίος έμεινε προωθημένος μετά από εκτέλεση κόρνερ, σφράγισε τη νίκη με ωραία κεφαλιά και την Ντόρτμουντ να περνάει ένα ήσυχο απόγευμα.

Έχει αποκτήσει σταθερότητα ειδικά αμυντικά και αυτό είναι που την κάνει ακόμα καλύτερη την φετινή σεζόν. Συγκατοικεί πλέον στην πρώτη θέση με την Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα και με την εικόνα τους τουλάχιστον μέχρι στιγμής δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους την «σαλατιέρα». Η ήττα στην πρεμιέρα από την Λάτσιο και η καλή πορεία της Μπριζ έχουν κάνει τον όμιλο ακόμα πιο περίπλοκο, θέλει το διπλό για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Ακολουθεί το ντέρμπι με την Μπάγερν για το πρωτάθλημα.

«Έχουμε μόλις έναν διαθέσιμο στόπερ και αυτός παίζει συνήθως σε 4αδα οπότε θα δούμε πως θα παρουσιαστούμε. Το σημαντικό είναι ότι σαν σύνολο αμυνόμαστε σωστά. Τα πηγαίνουμε ακόμα καλύτερα την φετινή σεζόν αλλά συνεχίζουμε την δουλειά για να δεχόμαστε ακόμα λιγότερες ευκαιρίες.»

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένουν ο στόπερ Ζαγκαντού, οι μπακ Σμέλτσερ, Σουλτς αλλά και ο μέσος Τσαν (4/1). Ο στόπερ Χούμελς (6/3) δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο Βέλγιο, ενώ η συμμετοχή του φορ Χάαλαντ (5/5) είναι αμφίβολη.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το ρόστερ της Μπριζ δεν φαίνεται ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε συνεχόμενους και απαιτητικούς αγώνες και αυτό της στοιχίζει. Η Ντόρτμουντ από την άλλη μπορεί να έχει κάποιες απουσίες αλλά είναι σαφώς ανώτερο σύνολο από τους Βέλγους, θέλει τη νίκη και θεωρώ πως μπορεί να την πάρει.

FACTS

  • Η ομάδα Κλαμπ Μπριζ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντόρτμουντ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κλαμπ Μπριζ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 4.30 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Ντόρτμουντ 6 13 4 1 1 12:5
  3 Κλαμπ Μπριζ 6 8 2 2 2 8:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gemini, με το υψηλότερο yield +2.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες