3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καραμπάγκ - Φερεντσβάρος

3/8/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 641
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 638 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Καραμπάγκ - Φερεντσβάρος στις 27/6/2023

Προϊστορία

27/6/2023 ΚαραμπάγκΦερεντσβάρος 3 - 3
9/8/2022 ΦερεντσβάροςΚαραμπάγκ 1 - 3
3/8/2022 ΚαραμπάγκΦερεντσβάρος 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 324,547 51.7%
X
€ 80,207 12.8%
2
€ 222,991 35.5%
Over
€ 42,743 41.4%
Under
€ 60,446 58.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

169 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

5

4

Σουτ εκτός εστίας

3

56%

Κατοχή μπάλας

44%

2

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

4

3

Αλλαγές

4

8

Φάουλ

16

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Tofiq Bakhramov Stadium
  • Χωρητικότητα: 31850
  • Θεατές: 31200
Αμφίρροπη μάχη στο Μπακού

Αμφίρροπη μάχη στο Μπακού

Η Καραμπάκ που έχει αποκλείσει Λεχ Πόζναν και Ζυρίχη στο δρόμο της προς τον 3ο προκριματικό γύρο, έχει πλέον μπροστά της την Φερεντσβάρος, η οποία απέκλεισε με θρίαμβο την Σλόβαν Μπρατισλάβας την περασμένη εβδομάδα.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον 3o προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά το φινάλε της ρεβάνς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τον νικητή του Σερίφ Τιρασπόλ – Βικτόρια Πλζεν. Ο ητημένος θα συνεχίσει στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζοντας τον ηττημένο του Σάμροκ Ρόβερς/Σκούπι.

Έδρα: Τόφικ Μπαχράμοφ (31.000 θ.), Μπακού. Ουδέτερο

* Με VAR η αναμέτρηση, για πρώτη φορά στον 3ο προκριματικό γύρο.

Χρειάστηκε την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζυρίχης στον προηγούμενο γύρο. Είχε επικρατήσει με 3-2 στον πρώτο αγώνα στην έδρα της αλλά στη ρεβάνς η αντίπαλος της βρήκε γκολ στο 90+5’ (2-1) και έστειλε το ματς στον έξτρα χρόνο. Εκεί όμως πέτυχε γκολ με τον Κουαμπένα (98’) και το τελικό 2-2 την έστειλε στον 3ο προκριματικό γύρο.

Είχε προηγηθεί η εμφατική πρόκριση επί της Λεχ Πόζναν, αφού παρότι έχασε με 1-0 το πρώτο ματς στην Πολωνία και βρέθηκε πίσω με 0-1 από το πρώτο λεπτό στη ρεβάνς, έφτασε σε εμφατική νίκη με 5-1. Με τη συμμετοχή της στον 3ο προκριματικό γύρο, έχει εξασφαλίσει ως μίνιμουμ την παρουσία της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, όπου πέρσι έφτασε έως τη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Δίνει σταθερά το «παρών» σε ευρωπαϊκούς ομίλους για 9 σερί χρόνια, αλλά θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα της σεζόν 2018-18 όπου έπαιξε στη φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα για 8η φορά την τελευταία 9ετία ενώ σήκωσε και το Κύπελλο. Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο με την ίδια να υποδέχεται την Σάμπαϊλ.

Εν όψει του σημερινού πρώτου αγώνα με την Φερεντσβάρος, ο τεχνικός της Γκουμπάνοβ, που βρίσκεται στην ομάδα εδώ και 14 χρόνια (!) δήλωσε: «Θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή. Οι παίκτες μας αναμένεται να αντιμετωπίσουν μια πρόκληση, πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν. Η Φερεντσβάρος είναι μια πολύ ισορροπημένη ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Το γεγονός ότι έχουμε φτάσει έως εδώ σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα από τα καλυτέρα παιχνίδια μας».

Έχει δεχτεί γκολ και στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα, ενώ η ίδια δεν σκόραρε μόνο σε αυτό με την Λεχ Πόζναν στις αρχές Ιουλίου.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσαν κάρτες και δεν είναι διαθέσιμοι δύο Βραζιλιάνοι, ο σταρ εξτρέμ Καντί (4/4) και ο βασικότατος μέσος Ρίτσαρντ (4/0). Τα Μέσα της χώρας αναφέρουν πως θα λείψει ακόμα ένας βασικός, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του.Διέλυσε με 4-1 την Σλόβαν μέσα στην Μπατισλάβα, ανατρέποντας το εις βάρος της 2-1 από τον πρώτο αγώνα στην Βουδαπέστη και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο. Δεν πτοήθηκε από το εχθρικό κλίμα και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο (20’ Μπολί, 31’ Ζαχάριασεν), με την αντίπαλο της να είχε δοκάρι ανάμεσα στα δύο γκολ. Στην επανάληψη ήταν αυτή που απειλούσε για ένα τρίτο τέρμα, αντί αυτού δέχτηκε τη μείωση στο 70’ μετά από κόρνερ. Όλα έδειχναν παράταση, όμως στο 89’ χτύπησε στην αντεπίθεση και έκανε το 3-2 με τον Τραορέ, ενώ στο 90+5’ έφυγε ξανά στο τρανζίσιον και «κλείδωσε» την πρόκριση με τον Λαιντουνί.

Στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την Τόμπολ χάρη στη νίκη με 5-1 στην έδρα της, ενώ είχε προηγηθεί η «λευκή» ισοπαλία στο Καζακστάν. Δίνει σταθερά το «παρών» σε ευρωπαϊκούς ομίλους την τελευταία τριετία (1 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Γιουρόπα Λιγκ) και με την πρόκριση επί της Σλόβαν έχει εξασφαλίσει ως μίνιμουμ την παρουσία στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Την Κυριακή παρατάχθηκε με οχτώ αλλαγές στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Πούσκας Ακαντέμια και χρειάστηκε γκολ του Ζαχάριασεν στο 90+4’ για να πάρει τη νίκη με 1-0 στην έδρα της.

Ο τεχνικός της Τσερτσέσεφ ρωτήθηκε για το φαβορί του ζευγαριού αλλά και γιατί η ομάδα του τα πηγαίνει καλύτερα στις ρεβάνς αντί για τα πρώτα ματς: «Καμία ομάδα δεν μπορεί να λογίζεται ως φαβορί. Η Καραμπάκ είναι εξαιρετικά δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, τους αρέσει να έχουν τη μπάλα και αναρωτιέμαι πόσο τολμηροί θα είναι το βράδυ της Τετάρτης. Είναι αλήθεια ότι στα πρώτα παιχνίδια δεν τα πηγαίνουμε τόσο καλά αλλά αυτό δεν γίνεται επειδή χρησιμοποιούμε την εμπειρία από το πρώτο ματς για τις ρεβάνς. Και πριν το πρώτο παιχνίδι προετοιμαζόμαστε καλά για τον αντίπαλο. Όπως και να έχει η πρόκριση κρίνεται μετά από το τέλος των δύο αγώνων».

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός φορ Μπολί (4/1) χτύπησε στην Μπατισλάβα αλλά έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και έχει καλές πιθανότητες να αγωνιστεί. Το ίδιο ισχύει για τον βασικό εξτρέμ Ενγκουέν (4/2 ασίστ) ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο σταρ φορ Μάε (36 συμμ. /17 γκολ, 11 ασίστ πέρσι) που έχασε τα ματς με την Σλόβαν λόγω τραυματισμού, όπως και ο δημιουργικός εξτρέμ Ζούμπκοβ 34 συμμ./3 γκολ, 8 ασίστ πέρσι). Εκτός λίστας έμειναν επίσης ο φουλ-μπακ Γουίνγκο (3/1 ασίστ) που χτύπησε στο πρώτο ματς με την Σλόβαν όπως και ο αναπληρωματικός φορ Μαρκίνιος (1/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φερεντσβάρος πήρε αυτό που άξιζε στα διπλά παιχνίδια με την Σλόβαν και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καραμπάκ. Οι Αζέροι βασίστηκαν στην έδρα τους για να αποκλείσουν τις Λεχ Πόζναν και Ζυρίχη στους δύο προηγούμενους γύρους αλλά στο σημερινό κατεβαίνουν χωρίς δύο σημαντικά στελέχη. Αναμένεται αμφίρροπη μάχη, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

FACTS

  • Η ομάδα Καραμπάγκ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καραμπάγκ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.77 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φερεντσβάρος δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο TSITSANISA, με το υψηλότερο yield +0.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.42% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες