1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καραμπάγκ - Σίλεκς Κράτοβο

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,199 91.2%
X
€ 1,332 6.7%
2
€ 431 2.2%
Over
€ 472 88.0%
Under
€ 64 12.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

106 ψήφοι:

Εξαρτάται από τους Αζέρους

Εξαρτάται από τους Αζέρους

Η Καραμπάκ υποδέχεται -στο Μπακού και όχι στη φυσική της έδρα- τη Σίλεκς Κράτοβο στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν στη δεύτερη θέση, όταν διακόπηκε η σεζόν στη Βόρεια Μακεδονία.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η νικήτρια θα παίξει στην επόμενη φάση με το νικητή του ζευγαριού Σερίφ Τιρασπόλ - Φόλα Ες.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΑΡΑΜΠΑΚ

Αποτελεί με διαφορά την πιο γνωστή ομάδα στο Αζερμπαϊτζάν κι εκείνη που έχει εκπροσωπήσει τη χώρα κατά κύριο λόγο στις διεθνείς διοργανώσεις, έχοντας καταφέρει να γράψει ιστορία με τις πορείες της, καθώς ούτε ένας σύλλογος από τη χώρα της ανατολικής Ευρώπης, δεν έχει παίξει τόσα πολλά παιχνίδια στα τουρνουά της UEFA, στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Κάθε χρόνο ξεκινάει από πολύ νωρίς τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η περσινή της πορεία σταμάτησε στον τρίτο προκριματικό γύρο. Αφού άφησε εκτός συνέχειας την αλβανική Παρτιζάνι Τυράννων και την ιρλανδική Ντάνταλκ, σταμάτησε στον ΑΠΟΕΛ. Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε πέρσι στον Αύγουστο στη Λευκωσία νίκησε 2-1, αλλά οι Κύπριοι στον επαναληπτικό επιβλήθηκαν 2-0 στο Μπακού και «πέταξαν» την Καραμπάκ εκτός συνέχειας.

Είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο εγχώριο πρωτάθλημα την τελευταία επταετία, μετρώντας ισάριθμους τίτλους από τη σεζόν 2013/14 έως και την περσινή αγωνιστική περίοδο, που δεν ολοκληρώθηκε, αλλά εκείνη στέφθηκε πρωταθλήτρια, έχοντας σημαντική διαφορά από τους διώκτες της. Με συνολικά οκτώ κατακτήσεις της λίγκας του Αζερμπαϊτζάν είναι μαζί με τη Νέφτσι Μπακού, στην κορυφή της σχετικής λίστας. Παράλληλα είναι το μόνο κλαμπ εκτός της πρωτεύουσας της χώρας που έχει ανέβει στην κορυφή.

Μόνιμος προπονητής της Καραμπάκ και μορφή της ομάδας δεν είναι άλλος από τον Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ. Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία το 2008 κι από τότε βρίσκεται επί μονίμου βάσεως στο «τιμόνι» του συλλόγου. Θεωρείται ο «αρχιτέκτονας» όλων των επιτυχιών, ενώ τη σεζόν 2017/18 καθοδήγησε και την εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Το 2017 ήταν και ο άνθρωπος που έβαλε την Καραμπάκ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ γράφοντας ιστορία, αφού δεν έχει υπάρξει άλλο τέτοιο επίτευγμα. Δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό καθώς το εγχώριο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο.



ΣΙΛΕΚΣ ΚΡΑΤΟΒΟ

Αν κάποιος σκεφτεί μία ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία, δεν θα είναι αυτή που θα του έρθει πρώτη στο μυαλό. Κι αυτό διότι δεν έχει πανηγυρίσει σπουδαίες επιτυχίες ούτε σε εγχώριο αλλά ούτε και σε διεθνές επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η τελευταία της παρουσία ήταν απογοητευτική, καθώς τη σεζόν 2016/17 είχε κληρωθεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τη Βαντούζ και είχε αποκλειστεί χάνοντας «καθαρά» και στα δύο ματς και με συνολικό σκορ 2-5. Αυτή θα είναι μόλις η τρίτη φορά που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχαν προηγηθεί δύο αποτυχημένες παρουσίες στο τέλος της προηγούμενης χιλιετίας, όταν είχε αποκλειστεί από Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Κλαμπ Μπριζ. Η μοναδική πρόκριση στην ιστορία της καταγράφηκε το μακρινό 1995, όταν στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων είχε κάμψει την αντίσταση της Βακ Βουδαπέστης, αλλά αποκλείστηκε στη συνέχεια από την Γκλάντμπαχ.

Η Σίλεκς δεν είναι η πρωταθλήτρια της χώρας, καθώς τον περσινό τίτλο κατέκτησε η πολυνίκης Βαρντάρ Σκοπίων (11 κατακτήσεις). Ωστόσο δεν εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη και πήρε τη θέση της η ομάδα από το Κράτοβο. Συνολικά ο σύλλογος έχει κατακτήσει τρεις τίτλους και μάλιστα διαδοχικούς (1996-1997-1998), ενώ είναι η ομάδα με τις περισσότερες δεύτερες θέσεις, αφού έχει τερματίσει πίσω από την πρωταθλήτρια, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις. Έχει ήδη ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και μετράει μία ευρεία νίκη επί της ουραγού Μπελάσιτσα με 6-0, όμως αναδείχτηκε ισόπαλη με την Πέλιστερ (2-2). Μοιράζεται την κορυφή προς το παρόν με άλλες τέσσερις ομάδες. Αμφότερα τα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

Στην άκρη του πάγκου κάθεται ο 45χρονος Γκόραν Σίμοφ. Ο Σέρβος παλαίμαχος γκολκίπερ ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Σίλεκς το 2017, στα 42 του κι από τον Απρίλιο του 2019 ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία. Πλέον θα έχει την ευκαιρία να την καθοδηγήσει σε αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πριν αναλάβει το κλαμπ, δεν είχε εμπειρία από άλλες ομάδες.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Καραμπάκ είναι το μεγάλο φαβορί και μοιάζει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναφορικά με την πρόκριση. Οι Αζέροι διαθέτουν ένα σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο από τους αντιπάλους τους, ενώ είναι μία ομάδα ξεκάθαρα πιο έμπειρη στις διεθνείς διοργανώσεις, από τους φιλοξενούμενους. Η λογική λέει ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά για να «καθαρίσουν» από νωρίς και να μην μπουν σε περιπέτειες. Θα επιλέξουμε την επικράτησή τους στο πρώτο μέρος.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Σίλεκς Κράτοβο - Τελ. αγώνες
4/5/2024
Βόσκα Σπορτ
Σίλεκς Κράτοβο
1/5/2024
Σίλεκς Κράτοβο
Ραμποτνίσκι
0 - 1
28/4/2024
Στρούγκα Τριμ
Σίλεκς Κράτοβο
2 - 3
21/4/2024
Σίλεκς Κράτοβο
Σκούπι
0 - 0
14/4/2024
Σκεντίγια
Σίλεκς Κράτοβο
6 - 1
6/4/2024
Σίλεκς Κράτοβο
Γκοστιβάρ
0 - 0
30/3/2024
Τίκβες
Σίλεκς Κράτοβο
1 - 1
16/3/2024
Σίλεκς Κράτοβο
ΑΠ Μπρέρα Στρούμιτσα
2 - 1
10/3/2024
Σίλεκς Κράτοβο
Γκιόρτσε Πετρόφ
1 - 0
6/3/2024
Τίκβες
Σίλεκς Κράτοβο
1 - 0
Αναμετρήσεις Ομάδων
18/8/2020
Καραμπάγκ
Σίλεκς Κράτοβο
4 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες