Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καϊράτ Αλμάτι - Νόα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 283,479 76.7%
X
€ 79,885 21.6%
2
€ 6,268 1.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

78 ψήφοι:

Καλύτεροι οι Καζάκοι, πρωτάρηδες οι Αρμένιοι

Καλύτεροι οι Καζάκοι, πρωτάρηδες οι Αρμένιοι

Η Καϊράτ Αλμάτι υποδέχεται τη Νόα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στη 2η θέση του πρωταθλήματος Καζακστάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι στη 2η θέση της λίγκας της Αρμενίας.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ

Αποτελεί σταθερά τη δεύτερη δύναμη του Καζακστάν έχοντας τερματίσει ακριβώς κάτω από την κορυφή τα πέντε τελευταία χρόνια, μένοντας στη σκιά της Αστάνα. Φέτος ελπίζει ότι θα καταφέρει να πανηγυρίσει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Έπειτα από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, απέχοντας πέντε πόντους από τους μόνιμους πρωταθλητές, οι οποίοι όμως έχουν δύο αγώνες λιγότερους.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει παίξει εννιά φορές στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η κορυφαία της πορεία ήταν το καλοκαίρι του 2015 όταν ξεπέρασε κατά σειρά τα εμπόδια του Ερυθρού Αστέρα, της Αλασκέρτ, της Αμπερντίν και φλέρταρε με τους ομίλους, ωστόσο αποκλείστηκε στα πλέι οφ από την Μπορντό. Παρά την εντός έδρας νίκη με 2-1, έχασε εκτός έδρας 1-0 και στερήθηκε την πρόκριση λόγω του κανόνα των εκτός έδρας γκολ. Την περασμένη Παρασκευή νίκησε για την εγχώρια λίγκα την Τόμπολ με 3-1 εντός έδρας.

Προπονητής του συλλόγου εδώ και δύο χρόνια είναι ο 32χρονος Αλεκσέι Σπιλέφσκι, ενώ το μεγάλο αστέρι του κλαμπ δεν είναι άλλος από τον βετεράνο Βραζιλιάνο στράικερ Βάγκνερ Λοβ ο οποίος πήγε στο Καζακστάν για να κολλήσει τα τελευταία ποδοσφαιρικά του ένσημα.



ΝΟΑ

Η παγκοσμίως άγνωστη Νόα από την πρωτεύουσα της Αρμενίας, Γερεβάν, είναι πιθανότατα η πιο πρόσφατα ιδρυθείσα ομάδα που συμμετέχει στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ. Δημιουργήθηκε μόλις πριν από τρία χρόνια, το 2017. Ξεκίνησε από τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας της ανατολικής Ευρώπης και με το «καλημέρα» εξασφάλισε την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί την πρώτη χρονιά έδειξε αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο όμως δεν εντυπωσίασε, τερματίζοντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πέρσι όμως αποφασίστηκε να αναλάβει τα ηνία ο Ιγκόρ Πίκουσακ και τα αποτελέσματα της Νόα βελτιώθηκαν αισθητά. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στη 2η θέση εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως η τεράστια επιτυχία ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου. Μετά από έναν εκπληκτικό τελικό κόντρα στην Αραράτ που ολοκληρώθηκε με 5-5, στα πέναλτι θριάμβευσε με 7-6 και πανηγύρισε την πρώτη κούπα της.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά όμως τη φετινή σεζόν και μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα, στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αρχικά έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με τη Σιράκ, ενώ την περασμένη Παρασκευή (21/8) έχασε στο ντέρμπι με την Αλασκέρτ (1-0). Πλέον έχει μπροστά της τον παρθενικό αγώνα της σε διεθνή διοργάνωση.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Καϊράτ Αλμάτι αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Καζακστάν την τελευταία εικοσαετία και έχει καταφέρει να παίζει συχνά στις διεθνείς διοργανώσεις. Στον αντίποδα η Νόα εμφανίζεται για πρώτη φορά κι όπως είναι λογικό δεν έχει εμπειρία. Η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από τους γηπεδούχους και θα επιλέξουμε τον άσο θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
27/8/2020
Καϊράτ Αλμάτι
Νόα
4 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες