3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία U21 - Γαλλία U21

27/6/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1004
4 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1771 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γαλλία U21 - Ισπανία U21 στις 28/3/2023

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 14' Firpo Junior
  2. 16' Mateta Jean-philippe (πέναλτι)
  3. 18' Mateta Jean-philippe
  4. 25' Ruiz Fabian
  5. 28' Roca Marc
  6. 50' Oyarzabal Mikel (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 4 - 1

  1. 47' Olmo Dani
  2. 67' Mayoral Borja
  3. 81' Thuram Marcus
  4. 82' Aguirregabiria Martin
  5. 90' Nunez Unai

      Προϊστορία

      28/3/2023 Γαλλία U21Ισπανία U21 0 - 0
      27/6/2019 Ισπανία U21Γαλλία U21 4 - 1
      19/11/2018 Γαλλία U21Ισπανία U21 1 - 1
      24/3/2011 Γαλλία U21Ισπανία U21 3 - 2
      5/2/2008 Ισπανία U21Γαλλία U21 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,192,032 79.8%
      X
      € 118,535 7.9%
      2
      € 183,449 12.3%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      82 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadio Citta del Tricolore, Reggio Emilia
      Σε καλύτερη κατάσταση η Ισπανία

      Σε καλύτερη κατάσταση η Ισπανία

      Δύο από τα φαβορί της διοργάνωσης, η Ισπανία και η Γαλλία κοντράρονται στον ημιτελικό. Σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκονται οι Ισπανοί με τους Γάλλους όμως να διαθέτουν ποιοτικότατες μονάδες.

      Τι ισχύει: Νοκ άουτ αγώνας για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί και πέναλτι. Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

      ΙΣΠΑΝΙΑ

      Την τελευταία αγωνιστική των ομίλων πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση διαλύοντας με 5-0 την Πολωνία και παίρνοντας μάλιστα την πρώτη θέση του ομίλου. Άνοιξε το σκορ στο 17' με προβολή του Φορνάλς για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα από Οϊαρθάμπαλ στο 35' και Φάμπιαν Ρουίζ στο 39'. Με το 3-0 του ημιχρόνου εξασφάλιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση ως πρώτη από τον όμιλο αλλά δεν επαναπαύτηκε και σημείωσε άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη. Ο Σεμπάγιος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0 στο 71' για να έρθει ο Μπόρχα Μαγιορά στο 90' να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

      Η ήττα της πρεμιέρας από την Ιταλία και η μέτρια εμφάνιση στη νίκη επί του Βελγίου τη δεύτερη αγωνιστική έμειναν πίσω και πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Γαλλία. Στο παιχνίδι με την Πολωνία έδειξε τι είναι ικανή να καταφέρει και ευελπιστεί να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τέταρτη στις τελευταίες πέντε συμμετοχές της.

      Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ντε Λα Φουέντε, στις δηλώσεις του στάθηκε περισσότερο στην υπερβολική ζέστη που επικρατεί στα γήπεδα της Ιταλίας, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει και τους 40 βαθμούς.«Έχει πάρα πολύ ζέστη. Θα χρειαστεί να ρίξουν αρκετό νερό στο γρασίδι και αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψιν μας, αλλά θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να παίζεις κάτω από τέτοιες συνθήκες αλλά το ίδιο είναι και για τη Γαλλία. Η θερμοκρασία είναι ένας παράγοντας αλλά το κίνητρο για τη συμμετοχή στον τελικό το ξεπερνάει κάθε συνθήκη», τόνισε ο εκλέκτορας των Ισπανών.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο Ντε Λα Φουέντε προανήγγειλε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα παρά την καλή εμφάνιση απέναντι στην Πολωνία. Ίσως μείνει εκτός ο Οϊαρθάμπαλ που ένιωσε και κάποιες ενοχλήσεις.

      H αποστολή της Ισπανίας:

      Τερματοφύλακες: Αντόνιο Σιβέρα (Αλαβές), Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ντάνι Μάρτιν (Σπόρτινγκ Χιχόν)

      Αμυντικοί: Χεσούς Βαγέχο (Ρεάλ Μαδρίτης), Α. Μαρτίν (Μάιντζ), Χόρχε Μερέ (Κολωνία),Ουνάι Νούνιεζ (Μπιλμπάο), Μαρτίν Αγγουιρεγκάμπια (Αλαβές), Πολ Λιρόλα (Σασουόλο), Τζούνιορ Φίρπο (Μπέτις)

      Μέσοι: Φαμπιάν Ρουίζ (Νάπολι), Κάρλος Σολέρ (Βαλένθια), Μικέλ Μερίνο (Σοσιεδάδ), Ντάνι Σεμπάγιος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μικέλ Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Ιγκόρ Ζουμπελντία (Σοσιεδάδ), Αλφόνσο Πεντράθα (Βιγιαρεάλ), Μαρκ Ρόκα (Εσπανιόλ), Πάμπλο Φορνάλς (Γουέστ Χαμ)

      Επιθετικοί: Μπόρχα Μαγιοράλ (Λεβάντε), Μ. Βαγιέχο (Κάντιθ), Ράφα Μιρ (Λας Πάλμας), Ντάνι Όλμο (Ντ. Ζάγκρεμπ)

      ΓΑΛΛΙΑ

      Μπορεί να βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης αλλά ακόμα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της, βάσει και του υλικού που έχει. Την τελευταία αγωνιστική έψαχνε την ισοπαλία απέναντι στη Ρουμανία για να περάσει ως η καλύτερη δεύτερη των ομίλων και τα κατάφερε. Για ακόμη ένα παιχνίδι όμως δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της και είδε τον αντίπαλο της να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

      Η νίκη της πρεμιέρας επί της Αγγλίας ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με αυτογκόλ,αν και είχε χάσει και δύο πέναλτι, ενώ από τη νίκη απέναντι στην Κροατία με 1-0 μπορεί να κρατήσει μόνο το αποτέλεσμα. Απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Ισπανία οφείλει να παρουσιαστεί ακόμα πιο σοβαρή και να δικαιολογήσει την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της.

      «Δεν φοβόμαστε την Ισπανία αλλά τη σεβόμαστε. Είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και πρέπει από την αρχή να τους πιέσουμε και να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Αν πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Ένας τρόπος να τα καταφέρουμε είναι να κρατήσουμε τη μπάλα στην κατοχή μας. Θέλω να είμαι φιλόδοξος», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητης Σιλβέν Ριπόλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Απών ο εξτρέμ Μπαμπά που τραυματίστηκε σοβαρά στην πρεμιέρα. Ο Μούσα Ντεμπελέ δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή.

      Η αποστολή της Γαλλίας:

      Τερματοφύλακες: Πολ Μπερναρντόνι (Νιμ), Γκοτιέ Λαρσονό (Μπρεστ), Μαξ Πρεβό (Σοσό)

      Αμυντικοί: Κέλβιν Αμιάν (Τουλούζ), Μούσα Νιακατέ (Μάιντζ), Νταγιότ Ουπαμεκάνο (Λειψία), Φοντέ Μπαλό-Τουρέ (Μονακό), Μαλάνγκ Σαρ (Νις), Ιμπραχίμα Κονατέ (Λειψία), Κόλιν Νταγκμπά (Παρί Σεν Ζερμέν), Αντονι Σασί (Στρασβούργο)

      Μέσοι: Λούκας Τοσάρτ (Λυών), Ολιβιέ Ντσαμ (Σέλτικ), Χουσέμ Αουάρ (Λυών), Τζεφ Ρεν-Αντελαΐντ (Ανζέ), Ρομέν Ντελ Καστίγιο (Ρεν), Ματέο Γκεντουζί (Αρσεναλ), Ιμπραχίμα Σισσοκό (Στρασβούργο)

      Επιθετικοί: Μούσα Ντεμπελέ (Λυών), Τζόναθαν Μπαμπά (Λιλ), Ζαν-Φιλίπ Ματετά (Μάιντζ), Τζόναθαν Ικονέ (Λιλ), Μάρκους Τουράμ (Γκινγκάμπ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αν λάβουμε υπόψιν μας τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των δύο ομάδων στο τουρνουά η Ισπανία έχει ένα μικρό προβάδισμα και γι' αυτό παρουσιάζεται ως το φαβορί. Δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι θα η Ισπανία θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλλίας.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Volvakias, με το υψηλότερο yield +8.86% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro U21] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες