5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

AVS Φουτεμπόλ - Ρίο Άβε

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,995 36.2%
X
€ 5,574 28.9%
2
€ 6,751 34.9%
Over
€ 2,761 28.0%
Under
€ 7,093 72.0%

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
+12.00%-3.43%-3.33%+10.85%-5.81%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

35 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

7

38%

Κατοχή μπάλας

62%

4

Οφσάιντ

3

3

Αποκρούσεις

2

4

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

11

13

Σέντρες

18

5

Αλλαγές

5

15

Φάουλ

12

1

Ασίστ

0

4

Αντεπιθέσεις

2

24

Πλάγια Άουτ

16

15

Εκτελέσεις Φάουλ

19

7

Ελεύθερα Λακτίσματα

13

11

Προσπάθειες Για Γκολ

16

3

«Κομμένα» Σουτ

6

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do CD Aves
  • Χωρητικότητα: 8560
  • Θεατές: 2151
Αμφότερες στηρίζονται στην έδρα τους

Αμφότερες στηρίζονται στην έδρα τους

Η AVS Φουτεμπόλ φιλοξενεί τη Ρίο Άβε για την 5η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Σάντα Κλάρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Αρούκα.



Πριν από δύο εβδομάδες είχε υποχρεωθεί να πραγματοποιήσει το μακρινό ταξίδι για τις Αζόρες προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας με αντίπαλο την επίσης νεοφώτιστη Σάντα Κλάρα. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό και ηττήθηκε 2-1. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο μπορεί να έλειψαν οι μεγάλες ευκαιρίες αλλά σημειώθηκαν δύο γκολ. Είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 24’ με τον Γκάμπριελ Σίλβα κι απάντησε δέκα λεπτά αργότερα με τον Γκράου να σουτάρει, την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη είχε δοκάρι σε νέο μακρινό σουτ όμως στο 57’ ο Σαφίρα πέτυχε το 2-1. Δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση στη συνέχεια κι αποδέχθηκε τη μοίρα της πέφτοντας στο καναβάτσο και γλιτώνοντας από περισσότερα τέρματα.

Η AVS Φουτεμπόλ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο ιστορικό αποτέλεσμα που είχε προηγηθεί, δηλαδή στη μεγάλη νίκη επί της Βιτόρια Γκιμαράες εντός έδρας που ήταν και η παρθενική της στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Οι νεοφώτιστοι έχουν μαζέψει 4 βαθμούς και στέκονται στην 12η θέση της κατάταξης, μια και υστερούν στην ισοβαθμία με την Μποαβίστα αλλά υπερτερούν σ’ εκείνη με τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Παίζουν αρκετά «ανοιχτά» και δεν αποτελεί σύμπτωση ότι τα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς τους ήταν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Βίτορ Καμπέλος υπογράμμισε: «Η AVS είναι μία νέα ομάδα στη λίγκα και προσπαθεί να μεγαλώσει όλο και περισσότερο. Δεν μπορούμε κι απαγορεύεται να έχουμε παθητικότητα στο παιχνίδι μας. Είναι κάτι που δεν επιτρέπεται να συμβαίνει ειδικά για μία ομάδα όπως η δική μας. Δεν πρέπει να έχουμε τέτοια στάση στο γήπεδο και δεν περιμένω να δω ξανά κάτι αντίστοιχο».

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός ο γκολκίπερ Μόουρα, ο φορ Νενέ (3/2) και ο επιθετικός Λόπες. Ενισχύθηκε σημαντικά με τον πολύπειρο τερματοφύλακα Οτσόα, τον μέσο Ασουνσάο, τον επιθετικό Ζε Λουίς και τον προωθημένο Ριμπέιρο ως δανεικό από τη Σπόρτινγκ.



Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Αρούκα, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρητικά είχε ένα μικρό προβάδισμα για το «τρίποντο». Πράγματι κατάφερε να επικρατήσει στις λεπτομέρειες 1-0, με τους αντιπάλους της να έχουν απόλυτα δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία. Ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο μέρος πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ κι ανησύχησε μόνο μία φορά. Στο 43’ κέρδισε ένα απίθανο πέναλτι, καθώς ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε την μπάλα και ο ρέφερι καταλόγισε παράβαση και στο VAR δεν τον κάλεσαν για να ξαναδεί τη φάση. Ο Κλέιτον σκόραρε από τα έντεκα μέτρα κι άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα. Το έκανε ανησυχώντας όλες κι όλες δύο φορές και το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Με αυτόν τον τρόπο η Ρίο Άβε διπλασίασε τις επιτυχίες της στην καινούρια σεζόν κι έχει εκμεταλλευτεί τη δύναμη που της δίνει το κοινό της, καθώς και οι δύο νίκες της ήρθαν στη Βίλα ντο Κόντε. Η συγκομιδή των 6 πόντων κρίνεται άκρως ικανοποιητική, αν αναλογιστεί κανείς ότι μακριά από τη βάση της έπρεπε να συγκρουστεί αρχικά με την πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στη συνέχεια με την ισχυρή Πόρτο. Πάντοτε οι «ριοαβίστας» αρέσκονται να παίζουν «σφιχτά» και τα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς τους ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

«Το μυστικό για τις νίκες μας είναι στην ψυχή μας και πουθενά αλλού. Είναι σημαντικό και είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να δουλεύω με παίκτες σαν αυτούς που έχουμε. Με τη δυναμική που βλέπω στα αποδυτήρια, όλοι μπορούν να λάμψουν. Ο Χασάν θα μας βοηθήσει ξανά πολύ. Χρειαζόμαστε μόνο χρόνο και ηρεμία για τη συνέχεια» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Λουίς Φρέιρε.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο σέντερ μπακ Πάτρικ (3/0). Έτοιμος ο παγκίτης γκολκίπερ Σίνα, αμφίβολος ο πλάγιος μπακ Οκκάς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η AVS Φουτεμπόλ και η Ρίο Άβε θεωρητικά έχουν ξεκινήσει μ’ έναν κοινό στόχο τη νέα αγωνιστική περίοδο κι αυτός ο στόχος δεν είναι άλλος από την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν έως τώρα να τα καταφέρνουν σαφώς καλύτερα μπροστά στο κοινό τους και θεωρητικά γι’ αυτόν τον λόγο οι νεοφώτιστοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Δεν μας πείθουν όμως για να τους εμπιστευτούμε και θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ ούτε θα «κολλήσει» στο 0-0.

FACTS

  • Η ομάδα AVS Φουτεμπόλ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρίο Άβε έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.52 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  9 AVS Φουτεμπόλ 5 7 2 1 2 6:7
  12 Ρίο Άβε 5 6 2 0 3 3:6
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/9/2024
AVS Φουτεμπόλ
Ρίο Άβε
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο TarzN13 με το υψηλότερο yield +2.38% έπαιξε: 2
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +0.28% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Over
  • » Ο Kostasmpi, με το υψηλότερο yield +3.96% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες