7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

AVS Φουτεμπόλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Προϊστορία

23/2/2025 AVS ΦουτεμπόλΣπόρτινγκ Λισαβόνας 2 - 2
22/9/2024 Σπόρτινγκ ΛισαβόναςAVS Φουτεμπόλ 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 12,280 2.5%
X
€ 32,937 6.8%
2
€ 442,317 90.7%
Over
€ 13,009 67.4%
Under
€ 6,285 32.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

105 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

2

Σουτ εκτός εστίας

4

41%

Κατοχή μπάλας

59%

2

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

2

5

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

1

4

Κόρνερ

5

12

Σέντρες

9

5

Αλλαγές

4

22

Φάουλ

13

0

Ασίστ

2

2

Αντεπιθέσεις

0

14

Πλάγια Άουτ

21

13

Εκτελέσεις Φάουλ

24

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

3

11

Προσπάθειες Για Γκολ

9

5

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do CD Aves
  • Χωρητικότητα: 8560
  • Θεατές: 4262
  • Διαιτητής: Fabio Verissimo (Πορτογαλία) - 42χρ.
Με ανεβασμένη ψυχολογία η AVS, υποχρεωμένη για νίκη κορυφής η Σπόρτινγκ

Με ανεβασμένη ψυχολογία η AVS, υποχρεωμένη για νίκη κορυφής η Σπόρτινγκ

Η AVS Φουτεμπόλ θα κοντραριστεί με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Ρίο Άβε, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλοι εντός έδρας με την Αρούκα.



Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να μεταβεί στη Βίλα ντο Κόντε ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την πιο ποιοτική Ρίο Άβε κι έπρεπε να ανατρέψει τα προγνωστικά καθώς θεωρούταν αουτσάιντερ. Θα μπορούσε ακόμα και να νικήσει όμως τελικά παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Εξαιρετικά «διαβασμένη» εκμεταλλεύτηκε τα πειράματα που υπήρχαν στην ενδεκάδα των αντιπάλων και στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες. Προηγήθηκε στο 32’ με γκολ του Μερκάδο και πλέον ήθελε να διαχειριστεί το σκορ. Στην επανάληψη όμως είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 62’ με τον Τικνάζ. Όλα κρέμονταν πλέον σε μία... κλωστή και ήταν φανερό ότι δεν ήθελε να γίνει η ανατροπή. Το ρίσκο δεν ήταν μεγάλο από καμία πλευρά και κάπως έτσι δεν υπήρξε οποιαδήποτε αλλαγή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η AVS Φουτεμπόλ έπειτα από δύο συνεχόμενες αποτυχίες κατάφερε να πάρει ένα αποτέλεσμα που δεδομένα ήταν ικανοποιητικό, στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, κάτι που αποτελεί και τον μοναδικό της στόχο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι νεοφώτιστοι έχουν συγκεντρώσει 19 βαθμούς και βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης και πιο συγκεκριμένα στην 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Παίζουν σχεδόν πάντοτε «σφιχτά» και δεν αποτελεί σύμπτωση ότι τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under.

Ο νέος τεχνικός του συλλόγου Ρούι Φερέιρα -ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα- υποστήριξε: «Το πρώτο πράγμα που έκανα αναλαμβάνοντας την ομάδα ήταν να μεταδώσω την εμπιστοσύνη μου στους ποδοσφαιριστές. Ήταν το πρώτο που ήθελα να κάνω διότι είναι ταλαντούχοι και ποιοτικοί. Έχουν τη σωστή νοοτροπία κι αυτό φάνηκε στο γεγονός ότι ενώ ο ένας βαθμός εκτός έδρας ήταν καλός με τη Ρίο Άβε, όλοι ήταν στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια διότι ήθελαν να κερδίσουμε και θεωρούμε ότι αξίζαμε να κερδίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν οι τερματοφύλακες Σιμάο (10/0), Μόουρα (-), οι μπακ Κίκι (18/1) και Βέιγκα (13/0) και ο μέσος Αμπουρτζάνια (8/0).

Την περασμένη Τετάρτη αναγκάστηκε να ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να παίξει εκτός έδρας με την Ντόρτμουντ, σε επαναληπτικό παιχνίδι για τη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν διέθετε ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης καθώς «κουβαλούσε» το «βαρύ» 0-3 από τον πρώτο αγώνα στο «σπίτι» της. Η ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) μπορεί να είχε ως συνέπεια το τέλος της φετινής ευρωπαϊκής της περιπέτειας όμως θεωρήθηκε καλό αποτέλεσμα, μια και απέφυγε μία δεύτερη αποτυχία. Βέβαια της μένει η πίκρα για το που θα έφτανε αν δεν την είχε... παρατήσει ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Μερικά εικοσιτετράωρα νωρίτερα είχε κληθεί να αντιμετωπίσει στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» την Αρούκα. Έπρεπε να παρουσιαστεί σοβαρή και να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί που της είχε δοθεί, αν και ο κόσμος της δικαιολογημένα ήταν «μουδιασμένος». Κινδύνευσε ακόμα και με ήττα και τελικά απέσπασε ισοπαλία 2-2. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 8’ από απίθανη γκάφα του γκολκίπερ Ρουί Σίλβα ο οποίος σκόραρε στην εστία του με... τακουνάκι! Έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 17’ με τον Χάρντερ. Πριν λήξει το ημίχρονο όμως δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από εύστοχο πέναλτι του Αραούζο στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο μέρος έμεινε με δέκα παίκτες στο 62’ εξαιτίας αποβολής του Χιούλμαντ. Δεν τα παράτησε και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ισοφάρισε στο 74’ με τον Τρινκάο όμως δεν κατάφερε κάτι περισσότερο έως το φινάλε και «γκέλαρε».

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ναι μεν διεύρυνε το αήττητο σερί της που έχει φτάσει πλέον στα εννιά παιχνίδια χωρίς αποτυχία, όμως ταυτόχρονα έμεινε στην ισοπαλία για δεύτερη διαδοχική συνάντηση κι έχει μετρήσει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πέντε «τρίποντα» και τέσσερις μοιρασιές. Κάπως έτσι επέτρεψε στην Μπενφίκα να την πλησιάσει ξανά και να βάλει «φωτιά» στην κορυφή. Η συγκομιδή των 52 πόντων φέρνει τα «λιοντάρια» προσωρινά στην 2η θέση της κατάταξης όμως αν επικρατήσουν απέναντι στην AVS Φουτεμπόλ θα επιστρέψουν στην 1η. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους στην Πριμέιρα Λίγκα ήταν αμφίσκορα.

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι πως ακόμα είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και πρέπει να κρατήσουμε αυτό. Δυστυχώς τα πράγματα με την Αρούκα δεν πήγαν καλά όμως έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου, ειδικά όταν έμεινε με δέκα παίκτες. Δεν μας βοήθησε το ταξίδι που είχαμε στη Γερμανία και ο αγώνας ήταν δύσκολος. Υπάρχει κούραση και το ξέρουμε όμως πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ρούι Μπόρζες.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και είναι τιμωρημένος ο μέσος κι αρχηγός Χιούλμαντ (20/2). Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο σέντερ μπακ Ντιομαντέ (20/1) και ο επίσης αμυντικός Ματέους Ρέις (18/0). Θα λείψουν ο κεντρικός αμυντικός Σεντ Ζουστ (8/0), ο φουλ μπακ Κατάμο (19/3), ο κεντρικός μέσος Μορίτα (17/2), ο νεαρός κεντρώος Σιμόες (9/1) και ο παικταράς μεσοεπιθετικός Πότε Γκονσάλβες (8/4). Υπέστη ρήξη χιαστού και δεν θα παίξει ξανά φέτος ο μέσος κι εκ των αρχηγών Ντάνιελ Μπραγκάνσα (18/3). Τέλος η σεζόν για τον αριστερό μπακ-χαφ-εξτρέμ Νούνο Σάντος (7/0). Έτοιμοι ο εξτρέμ Τρινκάο (22/8) και ο σούπερ σταρ σέντερ φορ Βίκτορ Γκιόκερες (21/22).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Απογοήτευση υπάρχει στο εσωτερικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όχι άδικα. Ο κόουτς Μπόρζες συμμάζεψε αρκετά το... χάλι που παρέλαβε από τις λίγες εβδομάδες που είχε τα ηνία ο Ζοάο Περέιρα όμως ακόμα η ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το σύνολο που «έλαμπε» επί ημερών Ρούμπεν Αμορίμ. Ήρθε ο αποκλεισμός στο Τσάμπιονς Λιγκ και η «γκέλα» με την Αρούκα έβαλαν πίεση. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν να χάσουν και θα «ταμπουρωθούν». Αξίζει το ποντάρισμα στο No Goal θεωρώντας ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν μία επαγγελματική νίκη.

FACTS

  • Η ομάδα Σπόρτινγκ Λισαβόνας νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  1 Σπόρτινγκ Λισαβόνας 29 69 21 6 2 75:24
  16 AVS Φουτεμπόλ 28 23 4 11 13 21:44
Εμφάνιση όλων
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τελ. αγώνες
18/4/2025
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Μορεϊρένσε
12/4/2025
Σάντα Κλάρα
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
0 - 1
7/4/2025
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Μπράγκα
1 - 1
3/4/2025
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ρίο Άβε
2 - 0
29/3/2025
Εστρέλα Αμαδόρα
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
0 - 3
15/3/2025
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Φαμαλικάο
3 - 1
9/3/2025
Κάζα Πία
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
1 - 3
3/3/2025
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Εστορίλ
3 - 1
27/2/2025
Ζιλ Βιθέντε
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
0 - 1
23/2/2025
AVS Φουτεμπόλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Mike_77 με το υψηλότερο yield +6.71% έπαιξε: Over
  • » Ο sotossavalia, με το υψηλότερο yield +10.94% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +2.30% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες