6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισημερινή Γουινέα - Ακτή Ελεφαντοστού

12/1/2022 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 721
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 848 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισημερινή Γουινέα - Ακτή Ελεφαντοστού στις 22/1/2024

Προϊστορία

22/1/2024 Ισημερινή ΓουινέαΑκτή Ελεφαντοστού 4 - 0
12/1/2022 Ισημερινή ΓουινέαΑκτή Ελεφαντοστού 0 - 1
29/3/2015 Ακτή ΕλεφαντοστούΙσημερινή Γουινέα 1 - 1
4/2/2012 Ακτή ΕλεφαντοστούΙσημερινή Γουινέα 0 - 3*

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 23,990 5.8%
X
€ 26,611 6.5%
2
€ 360,825 87.7%
Over
€ 33,634 27.7%
Under
€ 87,647 72.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

105 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

7

Σουτ εκτός εστίας

5

44%

Κατοχή μπάλας

56%

2

Οφσάιντ

1

2

Κόρνερ

4

11

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Japoma
  • Χωρητικότητα: 50000
Εξαρτάται πλήρως από την Ακτή Ελεφαντοστού

Εξαρτάται πλήρως από την Ακτή Ελεφαντοστού

Η Ισημερινή Γουινέα θα συγκρουστεί με την Ακτή Ελεφαντοστού στην πόλη Ντουάλα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

Τι ισχύει: Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ

Έχει μπει στον χάρτη του ποδοσφαίρου γενικότερα αλλά και της Αφρικής γενικότερα την τελευταία δεκαετία. Θα λάβει μέρος πάντως μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Κυπέλλου Εθνών. Το ντεμπούτο της έγινε πριν από μία δεκαετία, καθώς το 2012 είχε συνδιοργανώσει το τουρνουά με την Γκαμπόν. Αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις και προκρίθηκε στα προημιτελικά, χωρίς να μπορέσει να φτάσει ακόμα πιο μακριά. Τρία χρόνια αργότερα φιλοξένησε εκ νέου τη γιορτή του Κόπα Άφρικα από «σπόντα», καθώς λόγω του ιού Έμπολα δεν είχε καταφέρει το Μαρόκο να διοργανώσει το τουρνουά. Εντυπωσίασε φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, όμως δεν κατόρθωσε να πετύχει κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση. Από τα προκριματικά πέρασε ως μία από τις καλύτερες δεύτερες ομάδες, τερματίζοντας πίσω από την Τυνησία.

Η ίδια αντίπαλος, η Τυνησία, είναι εκείνη που στέρησε στην Ισημερινή Γουινέα και τις πιθανότητες για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το όνειρο ήταν να φτάσει στα γήπεδα του Κατάρ, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς αποκλείστηκε πρόωρα και δεν μπορεί πια να ελπίζει. Δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι από τα μέσα του περασμένου Νοέμβρη, όταν είχε μείνει στην ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας με τη Μαυριτανία.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Χουάν Μίτσα επισήμανε: «Από τη μεγάλη μας πορεία το 2015 μάθαμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να είμαστε πάντα πρόθυμοι να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι πολύ σημαντικά και θα αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Θα είναι μία μεγάλη εμπειρία και περιμένουμε το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού». Δεν κατάφερε πάντως να ταξιδέψει στο Καμερούν καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μέχρι να τα βρεθεί στο πλάι των παικτών του, θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού ο άμεσος συνεργάτης του, Κάστο Νόπο.

Αγωνιστικά Νέα: Η πιο μεγάλη απουσία είναι αυτή του μέσου της Σασουόλο, Ομπιάνγκ. Περίπου μία εβδομάδα πριν τη σέντρα του τουρνουά, ο γκολκίπερ Εμπέλα τραυματίστηκε και «κόπηκε» από την αποστολή, με τον επίσης πορτιέρο Οβόνο να παίρνει τη θέση του. Ο τελευταίος είναι θετικός στον Covid-19 όπως επίσης και οι Σαπούνγκα, Ανιέμπο, Ενέμε και Μιράντα.

Η αποστολή της Ισημερινής Γουινέας:

Τερματοφύλακες: Φ. Οβόνο (Φουτούρο Κινγκς), Χ. Οβόνο (Αλαβές Β’), Μάνιο (Ντεπορτίβο Ουνιδάδ), Σαπούνγκα (Φουτόρο Κινγκς)

Αμυντικοί: Ακάπο (Καντίθ), Εντόνγκ (Σταρτ), Μέσεγκερ (Ναβαλκαρνέρο), Ανβένε (Ντεπορτίβο Ουνιδάδ), Ομπιάνγκ (Αντεκέρα), Μαγέ (Φουτούρο Κινγκς), Ανιέμπο (Κασερένιο), Κόκο (Λας Πάλμας Ατλέτικο), Ενσούε (Κάνο Σπορτ)

Μέσοι: Μπικόρο (Χέρκουλες), Γκανέ (Μούρθια), Μπελίμα (Χέρκουλες), Μιράντα (Νίκη Βόλου), Ματσίν (Μόντσα), Μπουίλα (ΧΙμνάστικ Ταραγόνα), Ενέμ (Ναντ Β’), Μπαλμπόα (Αλαβές Β’), Χ. Ακάπο (Ίμπιζα Ίσλα Πιτιούσας)

Επιθετικοί: Ε. Ενσούε (ελεύθερος), Σαλβαδόρ (Φουενλαμπράδα), Ασού (Φουτούρο Κινγκς), Νιάβο (Μπράγκα Β’), Σιαφά (Ολυμπιακός Βόλου), Ντόριαν Τζούνιορ (Λανγκρέο)



ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Σαν πρόβα μοιάζει το Κόπα Άφρικα του Καμερούν για την Ακτή Ελεφαντοστού, από τη στιγμή που είναι γνωστό ότι το καλοκαίρι του 2023 θα είναι εκείνη που θα διοργανώσει τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου της ηπείρου. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει θέσει στόχο να φτάσει μέχρι την κορυφή και φέτος. Αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες εθνικές ομάδες στην ιστορία, καθώς έχει φτάσει δέκα φορές στην τετράδα. Κατέκτησε το τρόπαιο το 1992 και το 2015, ενώ έχασε στον τελικό το 2006 και το 2012. Σε τέσσερις περιπτώσεις τερμάτισε στην τρίτη θέση, ενώ δύο φορές έμεινε τέταρτη. Για να φτάσει στην τελική φάση δεν ζορίστηκε καθόλου, τερματίζοντας πρώτη σ’ έναν αρκετά εύκολο όμιλο που συμμετείχαν επίσης η Αιθιοπία, η Μαδαγασκάρη και ο Νίγηρας.

Η Ακτή Ελεφαντοστού πάντως θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου, ούτως ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το νέο αποκλεισμό της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι τον περασμένο Νοέμβρη, έχασε εκτός έδρας με 1-0 από το Καμερούν κι έτσι δεν θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ.

«Αυτό που μου αρέσει στην ομάδα μου είναι ότι διαθέτουμε ισορροπία. Έχουμε ένα διευρυμένο έμψυχο δυναμικό με νέους και πιο έμπειρους παίκτες. Ξέρω καλά ότι αν όλοι είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι, έχουμε τις δυνατότητες για να πάμε πολύ μακριά στη διοργάνωση. Πάντα πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αλλά είμαι σίγουρος για τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μου και για τα όσα μπορούν να πετύχουν» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Πατρίς Μπομέλ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός γκολκίπερ Γκμποχούο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στη διοργάνωση. Έμεινε εκτός ο μπακ Μπολί και κλήθηκε ο Ουαταρά στη θέση του. Αμφίβολος ο χαφ Ακπά Ακπρό.

Η αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού:

Τερματοφύλακες: Σανγκαρέ (JDR Σταρς), Σισέ (Μιμόζας), Ταπέ (Σαν Πέδρο), Εντάν (Αφάντ)

Αμυντικοί: Οριέ (Βιγιαρεάλ), Κανόν (Πίραμιντς), Μπαϊγί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντελί (Αντάνα Ντεμίρσπορ), Κονάν (Ρεμς), Κουσουνού (Λεβερκούζεν), Ουαταρά (Μοναστίρ)

Μέσοι: Ντιέ (Σιόν), Κεσί (Μίλαν), Σερί (Φούλαμ), Κορνέ (Μπέρνλι), Ι. Σανγκαρέ (Αϊντχόφεν), Άκπα Άκπρο (Λάτσιο), Μαϊγκά (Μετς), Τραορέ (Σασουόλο)

Επιθετικοί: Γκραντέλ (Σίβασπορ), Πεπέ (Άρσεναλ), Ζαχά (Κρίσταλ Πάλας), Μπολί (Αλ-Ραγιάν), Αλέ (Άγιαξ), Μπογκά (Σασουόλο), Κουαμέ (Άντερλεχτ), Κουασί (Γουχάν), Κονατέ (Μιμόζας)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ακτή Ελεφαντοστού μοιάζει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι με το οποίο θα πέσει η αυλαία της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Η Ισημερινή Γουινέα διαθέτει ένα σαφώς πιο αδύναμο σύνολο και θα προσπαθήσει να δυσκολέψει την αντίπαλό της παίζοντας μαζική άμυνα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πάντως διαθέτουν πολύ μεγάλη ποιότητα ειδικότερα από τη μέση και μπροστά και δεν αναμένεται να δυσκολευτούν, εφόσον βέβαια παρουσιαστούν σοβαροί. Αποδεκτό το «διπλό» στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και θα το προτιμήσουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 5ος όμιλος
  1 Ακτή Ελεφαντοστού 3 7 2 1 0 6:3
  2 Ισημερινή Γουινέα 3 6 2 0 1 2:1
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +2.07% έπαιξε: Over
  • » Ο nektarios63, με το υψηλότερο yield +0.83% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες