2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζόρια Λουγκάνσκ - Μπόντο Γκλιμτ

Προϊστορία

9/12/2021 Ζόρια ΛουγκάνσκΜπόντο Γκλιμτ 1 - 1
16/9/2021 Μπόντο ΓκλιμτΖόρια Λουγκάνσκ 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 14,783 24.6%
X
€ 4,629 7.7%
2
€ 40,753 67.7%
Over
€ 5,840 75.2%
Under
€ 1,930 24.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

98 ψήφοι:

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση και πάει για το πρωτάθλημα η Μπόντο

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση και πάει για το πρωτάθλημα η Μπόντο

Η Ζόρια υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να θέλουν την πρώτη θέση.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Οι δεύτερες θα παίξουν με τους 3ους του Γιουρόπα Λιγκ σε αγώνες πλει-οφ για να συμπληρώσουν το «παζλ» των «16».

ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ

Είχε δύσκολο έργο την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Ρόμα, το γνώριζε και τελικά ηττήθηκε με 4-0, αποχαιρετώντας έτσι την διοργάνωση. Από το πρώτο μέρος το παιχνίδι φάνηκε να τελειώνει καθώς δέχτηκε δύο γκολ (15’, 33’) ενώ έιδε την αντίπαλο της να χάνει και πέναλτι. Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, η Ρόμα έφτασε εύκολα σε άλλα δύο τέρματα με τον Έιμπραχαμ (46’, 75’) και έτσι ήρθε εύκολα η ήττα.

Ακόμα και οι 6 βαθμοί που μάζεψε στον όμιλο επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο και με ένα προσεκτικό στυλ προσπάθησε να πάρει κάτι.

Προέρχεται βέβαια από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Ολεκσάντρια και Ίνχουλετς αμφότερες με 1-0. Μπήκε έτσι και πάλι στην 4αδα του πρωταθλήματος και βρίσκεται στο -2 από την 3η Ντνίπρο. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ντιναμο Κιέβου πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

« Πέρασαν πολύ γρήγορα οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη. Θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα με κίνητρο αλλά και εμείς θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και δεν θέλουμε να κάνουμε «δώρα» στον αντίπαλο», τόνισε ο κόουτς Σκρίπνικ.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο τερματοφύλακας Σεφτσένκο (5/0) και ο φορ Λιούνοφ (10/1).



ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Έδειξε την ανωτερότητα της την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε μία εύκολη νίκη με 2-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο Φλετ στο 25’ με ωραία εναέρια προβολή της έδωσε το προβάδισμα, είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κρατούσε άνετα το μηδέν στην άμυνα της. Στο 85’ βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Μπότχαϊμ, είχε και δοκάρι στη συνέχεια σε ένα εύκολο βράδυ για την ίδια.

Στο πρωτάθλημα βέβαια λίγο λείπει για να «βγάλει» μόνη της τα μάτια της και να χάσει τον τίτλο. Οι δύο σερί ισοπαλίες που έφερε απέναντι σε Ρόζενμποργκ (0-0) και Μπραν (2-2) δεν της έδωσαν το δικαίωμα να πανηγυρίσει τον τίτλο και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Την Κυριακή μάλιστα ήταν μπροστά με 2-0 στο σκορ ως το 79’, άπαντες ήταν έτοιμοι για τη γιορτή αλλά δέχτηκε δύο γκολ (79’,90+3’) και αποχώρησε απογοητευμένη από το γήπεδο. Την ίδια ώρα βέβαια έχανε βαθμούς και η Μόλντε απέναντι στη Λίλεστρομ (3-3) και έτσι κάπως νιώθει πιο άνετα για το τέλος.

Βέβαια την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ήδη υποβιβασμένη Μιόνταλεν και της αρκεί και η ισοπαλία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση ήττας της και νίκης της Μόλντε, τότε θα περάσει δεύτερη.

Όσον αφορά το Κόνφερενς Λιγκ, θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ρόμα για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου και να περάσει απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά Νέα: Ουσιαστικά πλήρης η αποστολή.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπόντο Γκλιμτ θα ήθελε να έρθει σε αυτό το παιχνίδι όντας ήδη πρωταθλήτρια, τώρα το μυαλό της αναγκαστικά βρίσκεται και στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, ειδικά από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της. Η Ζόρια από την άλλη βέβαια είναι αδιάφορη, θα παίξει χωρίς άγχος αλλά αμφιβάλλουμε αν μπορεί να κάνει τη ζημιά. Θα πάμε με το διπλό που βρίσκεται σε καλές τιμές, ακόμα και αν οι φιλοξενούμενοι προχωρήσουν σε rotation.

FACTS

  • Η ομάδα Ζόρια Λουγκάνσκ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 4.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπόντο Γκλιμτ έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.85 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Μπόντο Γκλιμτ 6 12 3 3 0 14:5
  3 Ζόρια Λουγκάνσκ 6 7 2 1 3 5:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο evangelosg, με το υψηλότερο yield +4.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες