1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζιλ Βιθέντε - Εστρέλα Αμαδόρα

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

60 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

6

6

Σουτ εκτός εστίας

6

47%

Κατοχή μπάλας

53%

2

Οφσάιντ

5

5

Αποκρούσεις

1

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

5

17

Σέντρες

19

5

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

9

1

Ασίστ

0

3

Αντεπιθέσεις

5

19

Πλάγια Άουτ

12

14

Εκτελέσεις Φάουλ

15

5

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

11

Προσπάθειες Για Γκολ

13

3

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
25 έτη

Προπονητής: Vitor Campelos

70  Felix Correia Lopes Manuel Αλλαγή 83'

78  Miro Marlon Αλλαγή 64'

77  Murilo Baturina Roko Αλλαγή 64'

76  Martim Neto Monteiro Miguel Αλλαγή 92'

24 Mory Gbane

10  Kanya Fujimoto Wilson Roan Αλλαγή 83'

5 Kiko Vilas Boas

26 Ruben Fernandes

13 Gabriel Pereira

2 Ze Carlos

42 Andrew

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Sergio Vieira

29 Kikas

10  Andre Silva Tavares Ronaldo Αλλαγή 52'

90  Ronald Pereira Aloisio Αλλαγή 62'

17 Joao Reis

21  Pedro Sa Ndo Regis Αλλαγή 62'

22 Leo Cordeiro

25  Shinga Rodrigues Gustavo Αλλαγή 36'

70 Mansur

5  Pedro Mendes Santos Hevertton Αλλαγή 46'

2 Johnstone Omurwa

30 Bruno Brigido

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Municipal de Barcelos
  • Χωρητικότητα: 12504
  • Θεατές: 2349
Υποχρεωμένοι να νικήσουν οι «κόκορες»

Υποχρεωμένοι να νικήσουν οι «κόκορες»

Η Ζιλ Βιθέντε υποδέχεται την Εστρέλα Αμαδόρα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Φαρένσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τη ΒΙζέλα.

Μεσοβδόμαδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει την εντελώς άσημη κι αδύναμη Αμαράντε εντός έδρας, για τη φάση των «16» του κυπέλλου Πορτογαλίας. Νίκησε 3-1 και προκρίθηκε αλλά τα... χρειάστηκε καθώς πέτυχε δύο γκολ στο φινάλε για να αποφύγει το κάζο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα είχε ταξιδέψει στο Φάρο ούτως ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στη νεοφώτιστη αλλά επικίνδυνη Φαρένσε. Πραγματοποίησε μεγάλη προσπάθεια όμως δεν αποδείχθηκε αρκετή και τελικά ηττήθηκε 1-0. Ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος έχασε δύο καλές ευκαιρίες και σώθηκε από το δοκάρι στο 45’. Στην επανάληψη διατήρησε τον έλεγχο αδυνατώντας να φτιάξει μεγάλες φάσεις και ο χρόνος κυλούσε. Όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα τελείωνε ισόπαλη δίχως τέρματα, όμως στο 91’ η άμυνά της υπέπεσε σε διαδοχικές γκάφες και ο Γκονσάλβες την έριξε στο καναβάτσο σκοράροντας το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού.

Με αυτόν τον τρόπο η Ζιλ Βιθέντε δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη που είχε προηγηθεί κόντρα στην Μποαβίστα κι επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα, προβληματίζοντας και δημιουργώντας μία μικρή αναστάτωση στους φίλους της. Οι «κόκορες» έχουν συγκεντρώσει 15 βαθμούς και βρίσκονται στα χαμηλά «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας απογοητεύσει με την παρουσία τους και παλεύοντας για την παραμονή τους στα «μεγάλα σαλόνια». Τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους στην Πριμέιρα Λίγκα ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Βίτορ Καμπέλος τόνισε: «Μας συμβαίνει κάτι που θα πρέπει να το σταματήσουμε οπωσδήποτε και άμεσα, ξεκινώντας από τον αγώνα με την Εστρέλα. Παίζουμε καλύτερα από τους αντιπάλους αλλά χάνουμε. Δεν έχουμε αποτελεσματικότητα. Φτιάχνουμε κραυγαλέες ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευόμαστε και στο τέλος το πληρώνουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Ντομίνγκεζ (16/5). Αμφίβολος ο χαφ Τίμπα (13/3). Ακόμα εκτός ο εξτρέμ Ντεπού (7/3). Μακροχρόνιος απών ο τερματοφύλακας Κρίτσιουκ (-).

Το περασμένο Σάββατο κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Βιζέλα και θεωρητικά ήταν ένας αγώνας που ήταν στα μέτρα της και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα κι ελαφρύ φαβορί. Τελικά παραχώρησε ισοπαλία 1-1, σ’ ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα απ’ όλους, έστω κι αν είχε αρκετές συγκινήσεις. Θέλησε να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της και τα κατάφερε μόλις στο 7’, με τον Αντρέ Σίλβα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή. Δέχθηκε πίεση στη συνέχεια και σώθηκε από το δοκάρι, έχοντας πάντως κι εκείνη μία καλή ευκαιρία. Στην επανάληψη είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με ωραίο σουτ του Σαμού στο 48’. Το παιχνίδι «άνοιξε» και ήταν φανερό ότι και οι δύο ομάδες έψαχναν τη νίκη. Γλίτωσε ξανά από το δοκάρι ενώ στο τέλος «άγγιξε» κι εκείνη το γκολ, δίχως τελικά να αλλάξει το παραμικρό έως το φινάλε.

Η Εστρέλα Αμαδόρα δεν έχει χαμογελάσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της, όμως στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει υποστεί μόλις μία ήττα κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη σε δύο περιπτώσεις. Η συγκομιδή των 17 πόντων φέρνει τους «τρικολόρ» λίγο κάτω από τη μέση της κατάταξης και στο φινάλε του πρώτου γύρου το πρόσημο για την πορεία τους κρίνεται θετικό, έστω κι αν η απόσταση με την επικίνδυνη ζώνη είναι πολύ μικρή και δεδομένα θα παλέψουν για την παραμονή τους στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των νεοφώτιστων ήταν Under.

«Πάντοτε παίζουμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίσουμε και είναι ο στόχος μας. Δεν κάναμε άσχημη εμφάνιση με τη Βιζέλα αλλά θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Σέρτζιο Βιέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Ντίντα (5/0). Δεν μπορούν να προσφέρουν οι αμυντικοί Ομούρβα (10/0), Λόπες (9/0) και Μανσούρ (7/0), όπως και ο μέσος Αλοΐζιο (10/0). Αμφίβολος ο εξτρέμ Λέο Ζαμπά (14/3). Διεθνείς με την Εθνική Αγκόλας ο βασικός στόπερ Γκασπάρ (14/1) και ο αμυντικός χαφ Κελιάνο (9/0) θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μπλεγμένη σε περιπέτειες είναι η Ζιλ Βιθέντε η οποία διαρκώς προσπαθεί αλλά και συνεχώς δεν μπορεί να φτάσει σε ορισμένα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα που θα την απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη και θα της επιτρέψουν να αισθανθεί πιο άνετα. Από την άλλη η Εστρέλα Αμαδόρα ως νεοφώτιστη επιθυμεί να πετύχει με άνεση την παραμονή της στα «μεγάλα σαλόνια» και προς το παρόν τα καταφέρνει αρκετά καλά. Ο συνδυασμός της εμπειρίας με την ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα, μας «οδηγεί» στον «άσο» και θα τον επιλέξουμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Ζιλ Βιθέντε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Εστρέλα Αμαδόρα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  11 Ζιλ Βιθέντε 31 32 8 8 15 39:50
  15 Εστρέλα Αμαδόρα 30 29 6 11 13 32:46
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/1/2024
Ζιλ Βιθέντε
Εστρέλα Αμαδόρα
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Kabanas14 με το υψηλότερο yield +0.38% έπαιξε: X
  • » Ο nikment, με το υψηλότερο yield +21.76% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Under
  • » Ο Kabanas14, με το υψηλότερο yield +1.95% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες