1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ερυθρός Αστέρας - Μπενφίκα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,500 21.8%
X
€ 4,732 15.9%
2
€ 18,583 62.3%
Over
€ 447 29.5%
Under
€ 1,071 70.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
-6.17%0.00%+3.66%-0.56%+0.95%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

Η ποιότητα στην πλευρά των φιλοξενούμενων αλλά...

Η ποιότητα στην πλευρά των φιλοξενούμενων αλλά...

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μπενφίκα στο πλαίσιο της πρεμιέρας της League Stage του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Σερβίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν δεύτεροι στην πορτογαλική λίγκα.

Τι ισχύει: Οι οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας προκρίνονται απευθείας στους «16» της διοργάνωσης, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 9-24, θα παίξουν διπλά νοκ-άουτ παιχνίδια για να συμπληρώσουν το παζλ του επόμενου γύρου. Οι τελευταίοι 12 της κατάταξης αποκλείονται από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.



Πάντοτε η πρώτη και βασική επιδίωξή του είναι να κρατάει τα σκήπτρα εντός συνόρων και να είναι πρωταθλητής στη Σερβία, αφήνοντας πίσω του τη μεγάλη αντίπαλο, Παρτιζάν. Από τη στιγμή που τα κατάφερε και την περσινή αγωνιστική περίοδο, ήταν αυτόματα επιτυχημένος, ωστόσο έπρεπε να δώσει αγώνες για τα προκριματικά για να φτάσει στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκίνησε απευθείας από τα πλέι οφ κι έπρεπε να αφήσει εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Μπόντο Γκλιμτ. Στο πρώτο παιχνίδι στη Σκανδιναβία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και το τέρμα του Μίμοβιτς στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Πλέον στη ρεβάνς ήθελε να πετύχει την ανατροπή με τη βοήθεια των οπαδών του. Τα κατάφερε, καθώς ο Ντουάρτε με πέναλτι στο 26’ άνοιξε το σκορ και στο 59’ ο Σπάγιτς «έγραψε» το 2-0 και του χάρισε την πρόκριση μέσα σε... πανζουρλισμό.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ερυθρός Αστέρας κατόρθωσε να περάσει από τα προκριματικά και να βρεθεί στο κυρίως μέρος της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μόλις για τέταρτη φορά στην ιστορία του. Στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει ποτέ να βγει από τα γκρουπ, αν και το 1991 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης, πριν όμως από τη δημιουργία του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο εγχώριο πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν εντός έδρας με τη Νάπρεντακ. Νίκησαν «σβηστά» 2-0 και συνεχίζουν να φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θέλοντας να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Ο τεχνικός του συλλόγου Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε: «Είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη Μπενφίκα. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία ότι βρισκόμαστε εδώ διότι η χώρα μας είναι μικρή. Είμαι πολύ περήφανος που ο Ερυθρός Αστέρας είναι εδώ. Η Μπενφίκα είναι φανταστική ομάδα και δεν πιστεύω ότι την έχουν επηρεάσει οι αλλαγές διότι είχε έναν καλό προπονητή κι έχει και τώρα έναν που ξέρει το σύστημα».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και είναι πλήρης.



Δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση πέρσι με την παρουσία της τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων. Στην Πριμέιρα Λίγκα έμεινε στη δεύτερη θέση με αρκετά σημαντική διαφορά από την κορυφή και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στην Ευρώπη ξεκίνησε την πορεία της από το Τσάμπιονς Λιγκ όπου ήταν η χειρότερη ομάδα σ’ ένα γκρουπ με τη Σάλτσμπουργκ, την Ίντερ και τη Σοσιεδάδ. Η εικόνα της ήταν αποκαρδιωτική κι απλώς κατάφερε να «κλέψει» στην τελευταία αγωνιστική, την τρίτη θέση από τους Αυστριακούς. Κάπως έτσι μεταπήδησε στο Γιουρόπα Λιγκ όπου είχε βλέψεις για κάτι σπουδαίο, δίχως όμως καν να πλησιάσει σε αυτό το όνειρο. Έμεινε εκτός στα προημιτελικά, όταν η Μαρσέιγ τη «λύγισε» στα πέναλτι και η γκρίνια μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και πλέον έμοιαζε με... κύμα έτοιμο να παρασύρει τους πάντες.

Η Μπενφίκα πάντως συνέχισε με τον κόουτς Ρότζερ Σμιντ στον πάγκο της, όμως φέτος το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν κάκιστο κι έπειτα από δύο εκτός έδρας «γκέλες», αποτέλεσε παρελθόν στη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και στη θέση του επέστρεψε ο Μπρούνο Λαζ έπειτα από τέσσερα χρόνια, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει οδηγήσει το κλαμπ στον τίτλο το 2019. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους «αετούς» κόντρα στη Σάντα Κλάρα το περασμένο Σάββατο και συνδυάστηκε με άνετη νίκη (4-1) και μάλιστα με ανατροπή, αποτέλεσμα που έφερε τους «κόκκινους» στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

«Πάντοτε θα χρησιμοποιούμε τους παίκτες που είναι σε καλύτερη κατάσταση και τους οποίους θεωρούμε ότι είναι οι πιο χρήσιμοι για τον αγώνα. Είχαμε τέσσερις ημέρες να ανακάμψουμε από το παιχνίδι πρωταθλήματος. Έχουμε δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με διοικητικά θέματα και το μόνο που μ’ ενδιαφέρει είναι να προετοιμάσω το σύνολό μας για τη νίκη» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μπρούνο Λάγκε.

Αγωνιστικά Νέα: Δύσκολα ο μπακ-χαφ-εξτρέμ Άουρσνες ο οποίος μπήκε στην αποστολή, σίγουρα εκτός ο μέσος Σάντσες και ο εξτρέμ Γκουβέια.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση από τις ομάδες που έχουν δυναμική για να πετύχουν κάτι σπουδαίο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά στην «καυτή» έδρα του αποκτά πολύ μεγάλη ώθηση και στο παρελθόν έχει υποχρεώσει σε ήττα ακόμα και πιο ισχυρές αντιπάλους από την Μπενφίκα. Η τελευταία θα προσπαθήσει να φύγει με το «διπλό» από το Βελιγράδι, με το έργο της να μην είναι εύκολο. Δεν περιμένουμε να «ανοίξει» ιδιαίτερα το ματς και θα πάμε στα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ.

FACTS

  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 4.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
19/9/2024
Ερυθρός Αστέρας
Μπενφίκα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mamouth1 με το υψηλότερο yield +12.74% έπαιξε: 2
  • » Ο Akis1986, με το υψηλότερο yield +8.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X2
  • » Ο jiannn, με το υψηλότερο yield +1.07% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

Thunder 17/9/2024 14:29

Under

Chrisfetas 18/9/2024 22:21

G/G

Tameiamono 18/9/2024 23:08

Ερυθρός Αστέρας-Μπενφικα λοιπόν...

Έδρα φωτιά και καλά στοιχεία αγωνιστικά αλλά δεν μπορεί να γλιτώσει από την ήττα.

2πλο σε απόδοση πολυ καλή!

achilles 19/9/2024 00:37

Χιναρι δυνατό!

Giannis05 19/9/2024 02:28

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες