2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Τουρκία

20/6/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 124
3 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 6' Seferovic Haris
  2. 26' Shaqiri Xherdan

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 62' Kahveci Irfan
  2. 68' Shaqiri Xherdan
  3. 70' Calhanoglu Hakan
  4. 75' Zeki Celik Mehmet
  5. 76' Soyuncu Caglar
  6. 78' Xhaka Granit

      Προϊστορία

      20/6/2021 ΕλβετίαΤουρκία 3 - 1
      11/6/2008 ΕλβετίαΤουρκία 1 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,777,935 82.7%
      X
      € 248,110 7.4%
      2
      € 331,471 9.9%
      Over
      € 630,546 71.7%
      Under
      € 249,337 28.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      181 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Baku Olympic Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 69870
      Αμφότερες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί

      Αμφότερες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί

      Η Ελβετία συγκρούεται με την Τουρκία στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro 2021. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα από την Ιταλία, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν από την Ουαλία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί παρουσία 34.350 θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΕΛΒΕΤΙΑ

      Γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο στο παιχνίδι της δεύτερης «στροφής» με αντίπαλο την Ιταλία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των αντιπάλων της και ηττήθηκε «καθαρά» και δίκαια με 3-0. Στο πρώτο μέρος είχε παθητικό ρόλο και κατόρθωσε να αντέξει μέχρι το 26’. Σε αυτό το σημείο ήταν ο Μάνουελ Λοκατέλι εκείνος ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Ζόμερ για το 1-0. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έδειξε μία διάθεση για να επιτεθεί, ωστόσο δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να φτάσει μπροστά στην εστία του Ντοναρούμα. Επτά λεπτά μετά τη σέντρα του δευτέρου σαρανταπενταλέπτου, ο Λοκατέλι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 2-0 και πλέον αναζητούσε ένα θαύμα. Με τον χρόνο να κυλάει και να μην βρίσκει κάποιο γκολ, σιγά-σιγά αποδέχτηκε τη μοίρα της. Στο 89’ δέχτηκε και τρίτο γκολ από τον Ιμόμπιλε κι έπεσε οριστικά στο καναβάτσο.

      Με αυτόν τον τρόπο η Ελβετία υπέστη την πρώτη της ήττα στο Euro 2020 και πλέον στην τελευταία αγωνιστική και στον αγώνα με την Τουρκία θα πρέπει να παίξει μόνο για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Προς το παρόν έχει συγκεντρώσει έναν πόντο και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης. Αν όμως δεν νικήσει, τότε ακόμα και σε περίπτωση που θα τερματίσει τρίτη, δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει εισιτήριο για τη φάση των «16», καθώς δεν θα είναι μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων. Και στα δύο ματς της έως τώρα είχαν 2-3 γκολ.

      Ο τεχνικός των «ροσοκροκιάτι» Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς απολογήθηκε στους Ελβετούς φιλάθλους για την ήττα από την Ιταλία και για τη «μάχη» με την Τουρκία επισήμανε: «Είμαστε λυπημένοι για την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Ιταλία. Ζητάμε συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μας. Εκτός από τη σωστή τακτική προσέγγιση πρέπει να φέρουμε ξανά στο γήπεδο όλες τις αρετές και τις αξίες που έχουμε ως ομάδα. Πρέπει να έχουμε ταυτότητα, να είμαστε ενωμένοι, χαρούμενοι και να σεβαστούμε τους αντιπάλους. Είναι ένα παιχνίδι με τεράστια σημασία κι ελπίζουμε ότι θα πανηγυρίζουμε το βράδυ της Κυριακής».

      Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά διαθέσιμος ο γκολκίπερ Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), καθώς η σύντροφός του γέννησε το παιδί τους την Πέμπτη κι εκείνος επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές.

      Η αποστολή της Ελβετίας:

      Τερματοφύλακες: Γιαν Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Ιβόν Εμβογκό (Αϊντχόφεν),Γιόνας Ομλίν (Μονπελιέ)

      Αμυντικοί: Ρικάρντο Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Φαμπιάν Σερ (Νιούκαστλ), Μανουέλ Ακαντζί (Ντόρτμουντ), Νίκο Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Σιλβάν Βίντμερ (Βασιλεία), Λορίς Μπενίτο (Μπορντό), Κέβιν Εμπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Εράι Τσίμερτ (Βασιλεία), Μπεσίρ Ομέρατζιτς (Ζυρίχη), Ζορντάν Λοτόμπα (Νις)

      Μέσοι: Γκρανίτ Τζάκα (Άρσεναλ), Σερντάν Σακίρι (Λίβερπουλ), Στέφεν Ζούμπερ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ντένις Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), Ρέμο Φρόιλερ (Αταλάντα), Εντιμίλσον Φερνάντες (Μάιντς), Τζιμπρίλ Σο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

      Επιθετικοί: Χάρις Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Αντμίρ Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ),Μπρέελ Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Μάριο Γκαβράνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ρούμπεν Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Κρίστιαν Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις)



      ΤΟΥΡΚΙΑ

      Την περασμένη Τετάρτη έπαιξε «τελικό» πρόκρισης με την Ουαλία στο Μπακού. Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν και η ήττα με 2-0 ίσως είναι καθοριστική για το μέλλον της στο Euro 2020. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι «δράκοι» έδειχναν να πατούν σαφώς καλύτερα στο χορτάρι και πήραν τον έλεγχο χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 6’ με τον Ράμσεϊ. Στο 9’ είχε την πρώτη δική της καλή στιγμή, αλλά το σουτ του Μπουράκ Γιλμάζ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Η μπάλα πήγαινε συνεχώς πάνω-κάτω και μέχρι το 20’ οι δύο αντίπαλοι είχαν από ακόμα μία καλή στιγμή χωρίς όμως να ανοίξει κάποια από τις δύο το σκορ. Στο 43’ οι Ουαλοί ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν. Η μπαλιά του Μπέιλ «έκοψε» την άμυνα της στη μέση και ο Ράμσεϊ δεν αστόχησε για το 1-0. Πλέον έπρεπε να αντιδράσει και να επιτεθεί στο δεύτερο μέρος. Στο 54’ ο Μπουράκ Γιλμάζ αστόχησε από τη μικρή περιοχή κι αυτή η φάση αποδείχτηκε καθοριστική. Στο 61’ ο Μπέιλ αστόχησε σε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ αμέσως μετά κόντραρε τον γκολκίπερ Τσακίρ όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή της στο ματς ήταν στο 87’. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από κοντινό σουτ του Ρόμπερτς.

      Η Τουρκία πήγε με όνειρα διάκρισης στη διοργάνωση, ωστόσο προς το παρόν περνάει κάτω από τη βάση. Η παρουσία της είναι αποκαρδιωτική κι έχει υποστεί δύο διαδοχικές ήττες από Ιταλία και Ουαλία μένοντας στους μηδέν βαθμούς. Το ακόμα πιο άσχημο για εκείνη είναι ότι δεν έχει πετύχει ούτε γκολ. Θα ψάξει ένα μεγάλο θαύμα για να προκριθεί, καθώς θέλει να πετύχει νίκη με όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομίλων να είναι βολικά, ούτως ώστε να μπορέσει να περάσει ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες. Και τα δύο ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal και 2-3 γκολ.

      «Αυτό το γκρουπ των παικτών μας θα εκπροσωπούν την Τουρκία για τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια. Το είπα αυτό στους παίκτες μου. Έχουμε φτάσει όλοι μαζί μέχρι εδώ. Κάποιες φορές πρέπει να αποτύχεις για να μπορέσεις να νικήσεις. Οι παίκτες μου θα μάθουν από αυτό. Τα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν κακά για εμάς. Δεν δικαιώσαμε τις προσδοκίες. Η εμφάνισή μας με την Ουαλία μας ξάφνιασε. Η Ελβετία είναι μία δυνατή αντίπαλος με σπουδαίους παίκτες κι έναν καλό προπονητή. Δεν ήμαστε φαβορί πριν το τουρνουά. Ήρθαμε εδώ για να γίνουμε διεκδικητές. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, ορισμένες φορές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Είμαι περήφανος για εκείνους και θα φέρουν πολλά καλά στην Τουρκία. Θα κάνουμε αλλαγές στη μεσαία γραμμή γιατί δεν τα έχουμε πάει καλά ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση» σχολίασε ο κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της γειτονικής χώρας, Σενιόλ Γκιουνές.

      Αγωνιστικά Νέα: Ένας «πονοκέφαλος» αυτός που αφορά τον αριστερό μπακ Μεράς (Χάβρη).

      Η αποστολή της Τουρκίας:

      Τερματοφύλακες: Αλτάι Μπαγιντίρ (Φενερμπαχτσέ), Μερτ Γκιουνόκ (Μπασακσεχίρ), Ουγκουρτσάν Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

      Αμυντικοί: Ζεκί Τσελίκ (Λιλ), Τσαγκλάρ Σουγιουντσού (Λέστερ), Καν Αϊχάν (Σασουόλο), Μερίχ Ντεμιράλ (Γιουβέντους), Μερτ Μουλντούρ (Σασουόλο), Οζάν Καμπάκ (Σάλκε), Ριντβάντ Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Ουμούτ Μεράς (Χάβρη)

      Μέσοι: Γιουσούφ Γιαζιτσί (Λιλ), Ντορουκχάν Τοκόζ (Μπεσίκτας), Ιρβάν Καχβετσί (Φενερμπαχτσέ), Οκάι Γιοκουσλού (Γουέστ Μπρομ), Ορκούν Κοκτσού (Φέγενορντ), Οζάν Τουφάν (Φενερμπαχτσέ), Ταϊλάν Ανταλιαλί (Γαλατασαράι), Χακάν Τσαλχάνογλου (Μίλαν), Ντορουκχάν Τορκέζ (Μπεσίκτας)

      Επιθετικοί: Μπουράκ Γιλμάζ (Λιλ),Τσενγκίζ Ουντέρ (Λέστερ), Ενές Ουνάλ (Χετάφε), Αμπντουλκαντίρ Ομούρ (Τραμπζονσπόρ), Κενάν Κάραμαν (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ελβετία και η Τουρκία έχουν ένα και μόνο στόχο στο μεταξύ τους παιχνίδι. Θα πρέπει να φτάσουν στη νίκη. Καμία από τις δύο δεν βολεύει η ισοπαλία, διότι θα μείνουν αμφότερες εκτός συνέχειας από την πρώτη φάση. Οι τυπικά γηπεδούχοι σε περίπτωση «τριπόντου» θα βρεθούν σχεδόν σίγουρα στους «16» του Euro 2020 έστω και ως τρίτοι, αν κι εφόσον ηττηθεί την ίδια ώρα η Ουαλία, ενδεχομένως να περάσουν κι από τη δεύτερη θέση του πρώτου γκρουπ. Στον αντίποδα οι τυπικά φιλοξενούμενοι ψάχνουν ένα θαύμα. Εκτός από νίκη θα πρέπει να πετύχουν κι όσα περισσότερα τέρματα γίνεται. Η Ελβετία δεν είναι μεγαθήριο για να την εμπιστευτούμε σε αυτές τις τιμές, θα προτιμήσουμε το Over, καθώς αμφότερες είναι υποχρεωμένες να παίξουν «ανοιχτά».

      FACTS

      • Η ομάδα Ελβετία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ελβετία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      1ος Όμιλος
        3 Ελβετία 3 4 1 1 1 4:5
        4 Τουρκία 3 0 0 0 3 1:8
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      20/6/2021
      Ελβετία
      Τουρκία
      3 - 1
      11/6/2008
      Ελβετία
      Τουρκία
      1 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.67% έπαιξε: X2
      • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες