4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Βουλγαρία

Προϊστορία

15/11/2021 ΕλβετίαΒουλγαρία 4 - 0
25/3/2021 ΒουλγαρίαΕλβετία 1 - 3
6/9/2011 ΕλβετίαΒουλγαρία 3 - 1
26/3/2011 ΒουλγαρίαΕλβετία 0 - 0
11/2/2009 ΕλβετίαΒουλγαρία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 543,488 96.0%
X
€ 13,504 2.4%
2
€ 9,097 1.6%
Over
€ 8,461 59.9%
Under
€ 5,653 40.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

158 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Swissporarena
  • Χωρητικότητα: 17000
  • Θεατές: 14333
Με το ακουστικό στο Μπέλφαστ

Με το ακουστικό στο Μπέλφαστ

Η Ελβετία υποδέχεται τη Βουγλαρία στη Λουκέρνη για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νίκη και με μεγάλο σκορ ψάχνουν οι γηπεδούχοι.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Στάθηκε καλά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ιταλία, έμεινε ζωντανή στο τέλος και αν ήταν πιο προσεκτική θα «έκλεβε» και τη νίκη. Το δυναμικό της ξεκίνημα την έφερε μπροστά στο σκορ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Βίντμερ στο 11’, ο Ζόμερ την κράτησε όρθια στη συνέχεια αλλά μία άστοχη έξοδος του στο 36’ έδωσε την ευκαιρία στον Ντι Λορέντζο να ισοφαρίσει. Στην επανάληψη δεν ήταν το ίδιο κινητική, έδειχνε να βολεύεται και με την ισοπαλία και στο 87’ είδε να καταλογίζεται πέναλτι εις βάρος της. Ο Ζορζίνιο όμως αστόχησε και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ζεκίρι από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να «χαρίσει» τη νίκη της ομάδας του.

Έμεινε ζωντανή στη μάχη της απευθείας πρόκρισης καθώς τουλάχιστον η 2η θέση είναι εξασφαλισμένη. Ισοβαθμεί με την Ιταλία αλλά υστερεί στα γκολ. Για την ακρίβεια είναι στο -2 από την άμεσο αντίπαλο της ελπίζει αρχικά σε ένα στραβοπάτημα των πρωταθλητών Ευρώπης απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία, ειδάλλως θα χρειαστεί νίκη με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά. Θετικό πρόσημο παίρνει η πορεία της ως τώρα, έχει μείνει αήττητη έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές οι απουσίες του εξτρέμ Τσούμπερμ, του τερματοφύλακα Κόμπελ ,του αμυντικού Ελβέντι , του μέσου Τσάκα (Άρσεναλ) και των επιθετικών Εμπολό Σεφέροβιτς και Φάσναχτ. Που έλειπαν και με την Ιταλία. Συμπλήρωσε κάρτες ο στόπερ Ακάντζι, ενώ τραυματίστηκαν οι αμυντικοί Όκοχ και Ροντρίγκεζ.

Η αποστολή της Ελβετίας:

Τερματοφύλακες: Σόμερ (Γκλάντμπαχ), Ομλίν (Μονπελιέ), Κον (Σάλτσμπουργκ)

Αμυντικοί: Σαρ (Νιουκάστλ) , Βίντμερ (Μάιντζ), Μπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Κόμερτ (Βασιλεία), Γκαρσία (Γιουνγκ Μπόις)

Μέσοι: Σακίρι (Λυών), Φρόιλερ (Αταλάντα), Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), Σο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Φρέι (Βασιλεία), Άμπισχερ (Γιουνγκ Μπόις), Ιμέρι (Σερβέτ)

Επιθετικοί: Γκαβράνοβιτς (Καϊσερίσπορ), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Ζεκίρι (Άουγκσμπουργκ), Οκαφόρ (Σάλτσμπουργκ)



ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Δεν είχε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα καθώς είχε το προγραμματισμένο της ρεπό. Έδωσε έτσι φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ουκρανία και ήρθε ισόπαλη με 1-1. Ο κόουτς Πετρόφ χρησιμοποίησε τη βασική του ενδεκάδα και ο Κιρίλοφ στο 35’ άνοιξε το σκορ. Περιορίστηκε βέβαια σε παθητικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι, δεν απείλησε ιδιαίτερα και δέχτηκε δίκαια την ισοφάριση στο 79’.

Θα δώσει έτσι το τελευταίο της παιχνίδι στα προκριματικά όπου βέβαια η πορεία της ήταν μέτρια. Κρατάει τη νίκη επί της Βόρειας Ιρλανδίας την προηγούμενη αγωνιστική, τώρα όμως το έργο της είναι δύσκολο καθώς η αντίπαλος της όχι μόνο έχει κίνητρο αλλά θέλει να πετύχει και αρκετά γκολ. Ο κόουτς Πετρόφ επιχειρεί μία ανανέωση στην ομάδα και μετά την επανεκλογή του Μιχαΐλοφ στην προεδρία της Ομοσπονδίας είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στη θέση του καθώς ο έτερος υποψήφιος, Χρίστο Πορτοτσάνοβ είχε δηλώσει ότι ο Πετρόφ θα απολυθεί.

«Θέλουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση οπότε χρειαζόμαστε βαθμούς. Η Ελβετία είναι δυνατή αλλά θα παίξουμε με αποφασιστηκότητα. Μου αρέσει η Ιταλία σαν ομάδα και σαν χώρα. Όταν έχω λίγες μέρες για διακοπές προτιμώ να πηγαίνω εκεί. Βέβαια δεν έχει να κάνει με τη συμπάθεια μου, έτσι και αλλιώς θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο κόουτς Πετρόφ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι αμυντικοί Νεντιάλκοφ και Π. Χριστόβ και ο μέσος Ιόμοβ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μιχαΐλοφ (Λέφσκι Σόφιας), Καραντζχοβ (Άρντα), Βούτσοβ (Σλάβια Σόφιας)

Αμυντικοί: Ντιμίτροφ (Χάιντουκ Σπλιτ) Α. Χριστόβ (Σλάβια Σόφιας), Τουρίτσοβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Βελκόφσκι (Σερκλ Μπριζ), Πετκόφ (Άρντα Καρτνζάλι)

Μέσοι: Νεντέλεβ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Τσότσεβ (ΤΣΣΚΑ 1948), Γιανκόβ (Λουντογκόρετς), Βιτάνοβ (Λοκομοτίβ Πλόβιντιβ), Κιρίλοβ (Σλάβια Σόφιας), Ι. Ίλιεβ (Απόλλων Λεμεσού), Μπ. Τσόνεβ (Λέφσκι Σόφιας), Ρ. Τσόνεβ (Λέφσκι Σόφιας), Κονσταντίνοφ (Άρσεναλ Τούλα)

Επιθετικοί: Ντεσπότοβ (Λουντογκόρετς), Ν. Ίλιεβ (Λοκομοτίβ Πλόβντινβ), Α. Ίλιεβ (Άσκολι), Μίντσεβ (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Ιβάνοφ (Σικάγο Φάιρ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο και μάλιστα η Ελβετία θα προσπαθήσει να βάλει όσα περισσότερα γκολ μπορεί. Θα επιτεθεί από την αρχή, δεν έχει άλλη επιλογή και θα έχει και το ακουστικό της στο Μπέλφαστ. Η Βουλγαρία από την δηλώνει ότι θέλει να τερματίσει στην 3η θέση, αλλά δύσκολα να προβάλει αντίσταση. Θα πάμε με τα 4-6 Goals.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ελβετία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 3.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  1 Ελβετία 8 18 5 3 0 15:2
  4 Βουλγαρία 8 8 2 2 4 6:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες