5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Έβερτον - Μπόραμ Γουντ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,373,343 95.3%
X
€ 33,237 2.3%
2
€ 34,786 2.4%
Over
€ 68,695 35.3%
Under
€ 125,960 64.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:15

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

128 ψήφοι:

Ειδήσεις

10

Σουτ στην εστία

0

10

Σουτ εκτός εστίας

1

79%

Κατοχή μπάλας

21%

3

Οφσάιντ

0

6

Κόρνερ

0

6

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Goodison Park
  • Χωρητικότητα: 39414
  • Θεατές: 38836
Κόντρα σε ομάδα 5ης κατηγορίας η Έβερτον

Κόντρα σε ομάδα 5ης κατηγορίας η Έβερτον

Η Έβερτον υποδέχεται στο «Γκούντισον Παρκ» την μικρούλα Μπόραμ Γουντ, η οποία αγωνίζεται στην 5η κατηγορία και κατάφερε να φτάσει έως τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.

Τι ισχύει: Μονό ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

ΕΒΕΡΤΟΝ

Το πάλεψε ως το τέλος απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι αλλά εν τέλει γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0, με την ίδια να διαμαρτύρεται δικαίως για τη διαιτησία. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε δύο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, ενώ απειλήθηκε ελάχιστα. Πέρασε δύσκολες στιγμές στην επανάληψη, αντέχοντας την πίεση μέχρι το 81’ όταν ένα λάθος στην άμυνα της έφερε το γκολ. Ωστόσο τρία λεπτά μετά δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι για χέρι των φιλοξενούμενων, παρά την εξέταση του VAR, προκαλώντας το ξέσπασμα του Λάμπαρντ μετά το παιχνίδι:

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που κοιτάει τη φάση και δεν βλέπει πέναλτι. Κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό. Έχω μια κόρη τριών ετών στο σπίτι που μπορεί να σας πει ότι ήταν πέναλτι. Χάσαμε ένα βαθμό εξαιτίας ενός επαγγελματία που δεν μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά του. Περιμένω για ανακοίνωση ή απολογία αλλά δεν θα σημαίνει κάτι», ανέφερε ο Άγγλος τεχνικός. Πράγματι, η Πρέμιερ Λιγκ έστειλε επιστολή απολογίας στα «ζαχαρωτά», ωστόσο αυτό δεν αλλάζει κάτι στη βαθμολογία.

Ήταν η 6η ήττα στα 7 τελευταία (1-0-6) και έχει μπλέξει πλέον για τα καλά όσον αφορά την παραμονή της, όντας ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +1 από την 18η Μπέρνλι με ένα ματς λιγότερο. Στα θετικά γι’ αυτήν ότι οι «κλάρετς» ηττήθηκαν στο εξ αναβολής της Τρίτης από την Λέστερ. Υπό τις οδηγίες του Λάμπαρντ, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο «Γκούντισον Παρκ», αλλά εκτός έδρας έχει 0/2 παρουσιάζοντας προβληματική εικόνα.

Θα έλεγε κανείς ότι το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια για τα «ζαχαρωτά» έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο πρωτάθλημα, ωστόσο η κλήρωση την έφερε πάνω στην μοναδική ομάδα που αγωνίζεται στην 5η κατηγορία κι έτσι έχει μεγάλη ευκαιρία μπροστά της για να φτάσει στα προημιτελικά. Στον προηγούμενο γύρο διέλυσε με 4-1 την Μπρέντφορντ εντός, στο ντεμπούτο του Λάμπαρντ, ενώ είχε προηγηθεί η δύσκολη πρόκριση στην έδρα της Χαλ (3-2 παρ.).

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο βασικός φορ Κάλβερτ-Λιούιν, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο οι τρεις νεοφερμένοι, οι χαφ Ντέλε Άλι, Φαν Ντε Μπέεκ και ο εξτρέμ Ελ Γκάζι. Συνεχίζουν εκτός οι βασικοί στόπερ Μίνα (10/0), Γκόντφρι (17/0) και οι μέσοι Ντέιβις (5/1), Ντελφ (6/0). Κανονικά διαθέσιμος ο Ουκρανός αμυντικός Μικολένκο όπως δήλωσε ο Λάμπαρντ. Αναμένεται ροτέισον.

ΜΠΟΡΑΜ ΓΟΥΝΤ

Πραγματοποιεί ιστορική πορεία στο Κύπελλο Αγγλίας, φτάνοντας έως τους «16» παρότι αγωνίζεται στην 5η κατηγορία. Μάλιστα τα έχει καταφέρει δίχως να έχει δεχτεί γκολ, αφήνοντας έξω κατά σειρά τις Μπαρνέτ (1-0 εκτός), Ίστλιχ (2-0 εντός), Σεντ Άλμπανς (4-0 εντός), Γουίμπλενοτν (2-0 εντός) ενώ στους «32» έκανε το μεγάλο «μπαμ» αποκλείοντας την Μπόρνμουθ (1-0 εκτός). Η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και είναι ιστορική στιγμή για τους παίκτες της ομάδας που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε γήπεδο όπως το «Γκούντισον Παρκ».

Πολύ μεγάλη στιγμή και για τον προπονητή της, Λουκ Τζέραρντ ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Φρανκ Λάμπαρντ και όπως δήλωσε, είναι οπαδός του: «Θα πάρω το πουκάμισο του (γέλια). Και μόνο που θα έχεις την πολυτέλεια να του μιλήσεις πέντε λεπτά πριν το ματς ή πιθανότατα μια ώρα μετά, ανυπομονώ γι’ αυτό», δήλωσε και πρόσθεσε: «Υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός, είναι απίστευτη ομάδα. Έχουν διεθνείς παίκτες που αγωνίζονται κάθε εβδομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Όμως θα πάμε εμεί με έναν στόχο και εάν μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το σχέδιο παιχνιδιού μας, θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα».

Στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, επικράτησε με 1-0 της Ίστλιχ εντός και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Σκόραρε νωρίς με τον Μαρς στο 5ο λεπτό και στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση. Έχει μόλις μια ήττα στα 15 τελευταία (9-5-1) και παραμένει σε τροχιά πλει-οφ, όντας στην 4η θέση και στο +5 από την 8η Μπρόμλεϊ με ματς λιγότερο.

Αγωνιστικά Νέα: Έχουν ελπίδες να πάρουν χρόνο συμμετοχής ο κάπτεν/αμυντικός μέσος Ρίκετς (21/0) και ο βασικός μπακ Σμιθ (24/4), με τους δύο άσους να προέρχονται από τραυματισμούς. Ο δεύτερος μάλιστα είναι φανατικός οπαδός της Έβερτον και δήλωσε πως εκπληρώνεται ένα όνειρο με το να αγωνιστεί στο «Γκούντισον Παρκ»: «Μου στέλνουν οπαδοί της Έβερτον ότι θα έχω μεγάλη υποδοχή. Πράγματα σαν αυτά δεν συμβαίνουν σε ανθρώπους σαν εμένα. Είναι απίθανο», ανέφερε ο 26χρονος. Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο βασικός στόπερ Φάιφιλντ (21/3).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Χαώδης η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, μιας και η Μπόραμ Γουντ αγωνίζεται στην 5η κατηγορία. Θα κάνει ροτέισον ο Λάμπαρντ αλλά και πάλι μοιάζει πολύ δύσκολο η ομάδα του να στραβοπατήσει μέσα στο «Γκούντισον Παρκ». Όπως και να έχει δεν παίζεται ο άσος, θα στραφούμε στα πολλά γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μπόραμ Γουντ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.30 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
3/3/2022
Έβερτον
Μπόραμ Γουντ
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.27% έπαιξε: Over
  • » Ο Dromeas1975, με το υψηλότερο yield +29.73% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες