1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γουινέα - Γκάμπια

24/1/2022 18:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1360
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 832 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γουινέα - Γκάμπια στις 19/1/2024

Προϊστορία

19/1/2024 ΓουινέαΓκάμπια 1 - 0
24/1/2022 ΓουινέαΓκάμπια 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 206,707 50.5%
X
€ 98,872 24.2%
2
€ 103,821 25.4%
Over
€ 15,871 13.2%
Under
€ 104,385 86.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

111 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

3

9

Σουτ εκτός εστίας

4

51%

Κατοχή μπάλας

49%

1

Οφσάιντ

1

0

Κίτρινες κάρτες

1

1

Κόκκινες κάρτες

1

6

Κόρνερ

2

3

Αλλαγές

4

19

Φάουλ

17

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Kouekong
  • Χωρητικότητα: 20000
  • Θεατές: 8050
Η πίεση στην πλευρά της Γουινέας

Η πίεση στην πλευρά της Γουινέας

Γουινέα και Γκάμπια έρχονται αντιμέτωπες για τους «16» του Κόπα Άφρικα. Τον πρώτο λόγο οι τυπικά γηπεδούχοι απέναντι στους φιλοξενούμενους που εντυπωσίασαν στον όμιλο.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Κόπα Άφρικα. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Όποιος προκριθεί θα παίξει με το νικητή του Καμερούν-Κομόρες.

ΓΟΥΙΝΕΑ

Έπαιξε απέναντι στη Ζιμπάμπουε την τελευταία αγωνιστική έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση της, ήθελε τη νίκη για την πρωτιά αλλά ηττήθηκε με 2-1. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 24’ να ανοίξει το σκορ και δύο λεπτά μετά βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μία κακή αντίδραση του τερματοφύλακα της σε ένα μακρινό σουτ του Μαχάτσι στο 43’ έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο της να πετύχει και δεύτερο τέρμα και τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά. Τέσσερα λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μείωσε το σκορ με ένα εξαιρετικό γκολ του Ναμπί Κεϊτά αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει μεγαλύτερη αντίδραση στη συνέχεια.

Δεν της στοίχισε εν τέλει αυτή η ήττα καθώς Μαλάουι και Σενεγάλη ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Έτσι η ίδια τερμάτισε στην 2η θέση, η αλήθεια είναι πως και με μία ισοπαλία θα μπορούσε να βρεθεί πρώτη. Είναι το φαβορί απέναντι στην Γκάμπια η οποία όμως αποτελεί μία από τις εκπλήξεις του φετινού τουρνουά. Δεν βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα, μία νίκη είχε με 1-0 απέναντι στο Μαλάουι και μία λευκή ισοπαλία με την Σενεγάλη στον όμιλο.

«Έχουμε μελετήσει την ομάδα της Γκάμπια και είναι καλή. Μία συμπαγής ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ. Έχουμε θέματα με τον κορωνοϊό και θα δούμε ποιοι είναι έτοιμοι. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και το σημαντικό είναι πως οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη», τόνισε ο κόουτς Ντιαβαρά.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου αρχηγού/μέσου Ναμπί Κεϊτά. Επιστρέφει ο φορ Γκιλαβογκί, αμφίβολη η συμμετοχή των αμυντικών Κοντέ και Καντέ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αλί Κεϊτά (Έστερσουντ), Μ. Καμαρά (Ορόγια), Ι. Κονέ (Χιμπέρνιανς)

Αμυντικοί: Ι. Σιλά (Τουλούζ), Α. Σισέ (Κοτσαέλισπορ), Ι. Κοντέ (Νιόρ), Μοχ. Αλί Καμαρά (Γιούνγκ Μπόις), Ντίρεσταμ (Σάρπσμποργκ), Ο. Καντέ (Παρί), Σοβ (Σεντ Ειτέν), Π. Κονατέ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Σίμπι (Γουακρίγια), Φ. Καμαρά (Ορόγια)

Μέσοι: Ι. Κοντέ (Μπνέι Σαχνίν), Ν. Κεϊτά (Λίβερπουλ), Α. Ντιαβαρά (Ρόμα), Μ. Σιλά (Ορόγια), Μ. Κανέ (Νεφτσί), Ι. Σισέ (Σεράινγκ), Αγκιμπού (Ολυμπιακός), Μ. Κονατέ (Σιντ Τρούιντεν), Μορίμπα (Λειψία)

Επιθετικοί: Σουμάχ (Κουβέιτ ΣΚ), Χ. Καντέ (Καϊράτ), Κάμπα (Λέουβεν), Μπάγιο (Κλερμόν), Γκιλαβογκί (Παρί), Ντιαλό (Γκρενόμπλ)



ΓΚΑΜΠΙΑ

Έκανε σε ακόμη ένα παιχνίδι αισθητή την παρουσία της, πήρε μία τεράστια νίκη απέναντι στην Τυνησία με 1-0 και τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου της. Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ. Στις καθυστερήσεις όμως ο τερματοφύλακας της Γκαγιέ απέκρουσε το πέναλτι του Γιαζίρι και κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του. Στην επανάληψη κέρδισε περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, είδε μία εκτέλεση φάουλ του Τουράι να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και τελικά στο 90+3’ ένα τρομερό σουτ του Τζάλοου της έδωσε τη νίκη.

Στην παρθενική της εμφάνιση σε Κόπα Άφρικα έχει κάνει τρομερά πράγματα. Τερμάτισε αήττητη στην δεύτερη θέση του ομίλου της, κερδίζοντας τις Μαυριτανία και Τυνησία και φέροντας ισοπαλία απέναντι στο Μάλι. Ήδη η πορεία της είναι άκρως επιτυχημένη, δεν θα υπάρξει ματς που να είναι το φαβορί αλλά δεν δείχνει να την επηρεάζει. Όλα τα παιχνίδια του ομίλου της έληξαν με under.

«Η απάντηση μου πρέπει να είναι διπλωματική. Έξι παίκτες μας βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο με το ίδιο μπάνιο και τουαλέτα. Δούλεψα 14 χρόνια στην Αφρική και δεν έχω δει τέτοιο ξενοδοχείο. Πρέπει να κάνουμε 2 30 ώρες για το γήπεδο, οπότε θα ξεκινήσουμε 4 30 ώρες πριν. Είμαστε μία μικρή χώρα αλλά πρέπει να μας σέβονται. Έχω σπουδαίους παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη και η διοργάνωση δεν τους σέβεται», τόνισε εμφανώς εκνευρισμένος ο κόουτς Σεντφίτ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα, πρακτικά πλήρης η αποστολή.

Η αποστολή της Γκάμπια:

Τερματοφύλακες: Τζομπέ (Μπλακ Λέοπαρντς), Γκαγιέ (Ροτ-Βάις Κόμπλεντζ), Σίμπι (Βίρτους Βερόνα)

Αμυντικοί: Τζανιέ (Ντιετικόν), Κόλεϊ (Σαμπντόρια), Σανέ (ελεύθερος), Εμπίε (Μπρομόγια), Τουράι (Σάλφορντ Σίτι), Σούντμπεργκ (Λέφσκι Σόφιας), Γκόμεζ (Χόρσενς), Γιάνκο (Βαγιαδολίδ)

Μέσοι: Σόνα (Φορτούνε), Μαρέ (Γκεντ), Ενγκούμ (ελεύθερος), Μπάροου (Μπολόνια), Τζάλοου (Σεράινγκ), Μόντου Μπάροου (Τζέονμπουκ Χιουντάιτ Μότορς), Μπ. Τζόμπε (Νόρμπι), Μπομπ (Πιατσέντζα), Άνταμς (Φόρεστ Γκριν), Ντάρμποε (Ρόμα)

Επιθετικοί: Κέσι (Ζυρίχη), Τζάλοου (Φέχερβαρ), Τραβάλι (Αϊμάν), Μπανταμόσι (Κόρτραϊκ), Ε. Κόλεϊ (Σπέτσια), Εντζιέ (Μποαβίστα), Ντ. Ντάρμποε (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γουινέα έρχεται στην αναμέτρηση ως φαβορί αλλά δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της στον όμιλο. Σκοράρει δύσκολα και απέναντι της θα βρει μία ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ. Η Γκάμπια είναι ήδη επιτυχημένη, με το ίδιο στυλ θα πάει και απέναντι στη Γουινέα και δύσκολα θα ρισκάρει. Το under βρίσκεται πολύ χαμηλά, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Γκάμπια, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
19/1/2024
Γουινέα
Γκάμπια
1 - 0
24/1/2022
Γουινέα
Γκάμπια
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +19.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες