2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες - Μπούντουτσνοστ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 21,340 13.6%
X
€ 19,055 12.1%
2
€ 116,841 74.3%
Over
€ 33,007 61.1%
Under
€ 21,032 38.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

5

8

Σουτ εκτός εστίας

4

55%

Κατοχή μπάλας

45%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

7

15

Φάουλ

7

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Kopavogsvoellur
  • Χωρητικότητα: 3009
  • Θεατές: 103
Σέντρα στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ

Σέντρα στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ

Το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2023-24 ξεκινάει στο Κόπαβογκουρ της Ισλανδίας. Η πρωταθλήτρια Ανδόρας, Ατλέτικο Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου, Μπούντουτσνοστ για την πρόκριση στον τελικό του προ-προκριματικού γύρου. Και για τις δύο αντιπάλους είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Τι ισχύει: Μονό παιχνίδι που διεξάγεται στο Κόπαβογκουρ της Ισλανδίας για την πρόκριση στον τελικό του προ-προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα παίξει την Κυριακή στον τελικό με την οικοδέσποινα Μπρέινταμπλικ ή την Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο. Ο νικητής του μίνι τουρνουά θα προκριθεί στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στο μονοπάτι των πρωταθλητών όπου περιμένει η Σάμροκ Ρόβερς. Οι τρεις ηττημένοι θα συνεχίσουν στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ από το μονοπάτι των πρωταθλητών.

* Ουδέτερο γήπεδο. Τεχνητός χλοοτάπητας.

Προέρχεται από ιστορική χρονιά καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδόρας για πρώτη φορά στην ιστορία της τερματίζοντας στο +2 από την 2η Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες. Εξασφάλισε το πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν το φινάλε σημειώνοντας 19 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες, με τη μία να ήταν την τελευταία στροφή από την Ίντερ όπου τα πάντα είχαν κριθεί.

Πρόκειται για ομάδα που έως το 2019 αγωνίζονταν στην δεύτερη κατηγορία της Ανδόρας αλλά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα άλματα αφού πριν το πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Κύπελλο το 2022. Συμμετέχει μόλις για δεύτερη φορά στην Ευρώπη και πρώτη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ από την Γκζίρα Γιουνάιτεντ της Μάλτας (1-1 εκτός, 0-1 εντός στην παράταση).

Προπονητής της είναι ο Φέντε Μπεσόνε, ο οποίος δήλωσε εν όψει του σημερινού αγώνα: «Δεν είχαμε καμία προτίμηση για τον αντίπαλο, αλλά μας άρεσε, ίσως, η Μπουντούτσνοστ επειδή δεν παίζει εντός έδρας. Ξέρουμε ότι συνήθως χρησιμοποιούν ένα 4-2-3-1 και ότι αν και προσπαθούν να παίξουν συνδυαστικά, το παιχνίδι τους αφορά περισσότερο τις μεταβάσεις. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται και αν θα είναι σε καλύτερο ρυθμό από εμάς. Πρέπει να δούμε πόσο γρήγορα θα αδειάσει το ντεπόζιτο», τόνισε ο 39χρονος Αργεντινός τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Ισπανούς. Έχει πέντε αποχωρήσεις σε σχέση με πέρσι αλλά κράτησε όλο το βασικό κορμό διατηρώντας τον σταρ χαφ Ριβερόλα (25/6, 6 ασίστ). Παράλληλα έχει αποκτήσει τέσσερις παίκτες, τον εξτρέμ Ραμπάσο (Ορντίνο), τους επιθετικούς Κουρέ (Γκόλντερ Λάιονς), Πιλότο (Πένια Ενκαρνάντα) και τον μπακ Μενέσες (UE Σαιντ Τζούλια) ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.Μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στην κορυφή του ποδοσφαίρου του Μαυροβούνιου κατακτώντας το 6ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και τρίτο την τελευταία τετραετία. Τα κατάφερε υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Σουτιέσκα Νίκσιτς χάρη στο «διπλό» της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της Μόρναρ Μπαρ. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Γιέζερο σ’ ένα ματς που είχε ετοιμάσει φιέστα αλλά η αντίπαλος της έδωσε παράταση στην στέψη. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 20 νίκες, 10 ισοπαλίες και 6 ήττες με 61-37 τέρματα.

Πολύ έμπειρη στην Ευρώπη, συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 10η σερί χρονιά αλλά δεν έχει μεγάλες διακρίσεις με εξαίρεση την πρόκριση επί της Αστάνα σε μονό ματς τη σεζόν 2020-21. Πέρσι συμμετείχε στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ αποκλείοντας την Λάπι από το Κόσοβο (2-0 εντός, 2-2 εκτός) προτού αποκλειστεί από την ισλανδική Μπρέινταμπλικ (2-1 εντός, 0-2 εκτός). Αξιοσημείωτο ότι θα ξεκινήσει τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην έδρα της Μπρέινταμπλικ, η οποία είναι οικοδέσποινα του προ-προκριματικού γύρου και το πιθανότερο είναι ότι θα τη συναντήσει στον τελικό σε περίπτωση πρόκρισης στο σημερινό.

Με εμπόδια ξεκίνησε η προετοιμασία της αφού τα φιλικά που είχε κανονίσει στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας με ομάδες από Ισραήλ και Σλοβενία αναβλήθηκαν λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Έτσι έδωσε μόνο ένα φιλικό με την σερβική Γιέντιστβο Πουτέβι, παίρνοντας τη νίκη με 5-2. Φυσικά το γεγονός ότι δέχτηκε δύο γκολ από ερασιτεχνική ομάδα ήταν σαφώς «καμπανάκι» για το τεχνικό επιτελείο.

Προπονητής της ομάδας είναι από πέρσι ο παλαίμαχος διεθνής Μαυροβούνιος, Μίοντραγκ Τζούντοβιτς ο οποίος αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι: «Δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά προσπαθήσαμε να το καλύψουμε με δουλειά. Ελπίζω να ξεπεράσουμε το πρώτο εμπόδιο. Αναλύσαμε την Ατλέτικ, είναι μία ομάδα που θέλει να κάνει παιχνίδι, έχει ισπανικό στυλ. Έχει παίκτες που έχουν περάσει από σχολή μεγάλων συλλόγων. Είναι μια ορθολογική ομάδα με επίγνωση των δυνατοτήτων της και τη σεβόμαστε στο μέγιστο. Δεν αισθάνομαι πίεση, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Η ομάδα είναι αφοσιωμένη, έχουμε την υποστήριξη της διοίκησης. Ελπίζω σε ένα θετικό αποτέλεσμα και δεν θα είναι το τέλος του κόσμου ακόμα κι αν χάσουμε. Θα αξιολογήσουμε τα πράγματα ρεαλιστικά, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα», δήλωσε ο 43χρονος.

Διανύει μία κομβική χρονιά αφού ο πρόεδρος Βέσελιν Μίγιατς και ο κύριος χορηγός της ομάδας θα αποχωρήσουν μετά από μία απόλυτα πετυχημένη τετραετία. Την περίοδο κατά την οποία ο Μίγιατς ήταν επικεφαλής του συλλόγου, η ομάδα κέρδισε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα - που είναι ακριβώς τα μισά από τον συνολικό αριθμό των τροπαίων που κέρδισε η ομάδα της Ποντγκόριτσα στο ανεξάρτητο Μαυροβούνιο. «Για τους επόμενους τέσσερις μήνες όλα θα λειτουργήσουν όπως μέχρι τώρα και ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερα» εγγυήθηκε στο φινάλε του Μάιου ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, που όπως τόνισε επένδυε έως και 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως στο κλαμπ.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με πέρσι έχουν αποχωρήσει πέντε πολύτιμα στελέχη. Ο λόγος για τον στόπερ Σίμιτς (27/4), τους εξτρέμ Πέτροβιτς (29/7, 9 ασίστ), Κνέζεβιτς (23/4, 6 ασίστ) και τους επιθετικούς χαφ Τέρζιτς (30/2) και Λουσέρο (24/3, 6 ασίστ). Ως εκ τούτου θα είναι αρκετά αλλαγμένη από τη μέση και μπροστά. Προχώρησε σε τέσσερις προσθήκες από την εγχώρια αγορά και αυτή της Σλοβακίας αποκτώντας τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Αλμέιδα (Ζλάτε Μόραβτσε), τον ομοθεσίτη Γκάσεβιτς (Ρούνταρ Πλιέβλιτσα), τον χαφ Μπρνόβιτς (Πέτροβατς) και τον στόπερ Σέκλιτς (Μιχαλόβτσε). Παράλληλα αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει ο 17χρονος χαφ Άτζιτς ο οποίος σημείωσε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 23 ματς πέρσι και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ανερχόμενα ταλέντα στη χώρα. Εν όψει του σημερινού δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας ο βασικός μπακ Ραζνάτοβιτς.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου, Μπούντουτσνοστ ξεκινάει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις από εκεί που σταμάτησε πέρσι, στο Κόπαβογκουρ της Ισλανδίας. Αρκετά έμπειρη ομάδα σε ευρωπαϊκά παιχνίδια αφού συμμετέχει για 10η σερί χρονιά στα προκριματικά αλλά πλην λίγων εξαιρέσεων δεν έχει να επιδείξει μεγάλες διακρίσεις. Είναι σαφώς ανέτοιμη αφού δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και παράλληλα έχασε και αρκετά βασικά στελέχη, κυρίως από τη μέση και μπροστά. Προχώρησε μεν σε μεταγραφές για να καλύψει τα κενά αλλά θα χρειαστεί χρόνος ώστε να μονταριστεί. Αντιθέτως, η Ατλέτικ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες έχει διατηρήσει το βασικό κορμό που της έφερε πέρσι το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της στην Ανδόρα. Μια ομάδα που όμως αγωνίζεται σε ένα από τα πιο αδύναμα πρωταθλήματα της Ευρώπης και οι Μαυροβούνιοι αποτελούν σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα ξεπεράσουν το εμπόδιο της άπειρης Ατλέτικ. Δεν αποτελεί πάντως και ευκαιρία το «διπλό» σ’ αυτές τις τιμές.

FACTS

  • Η ομάδα Μπούντουτσνοστ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 4.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπούντουτσνοστ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Εσπορτίβο Σάντα Κολόμα
28/4/2024
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
2 - 0
21/4/2024
Πας Ντε Λα Κάσα
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
1 - 2
14/4/2024
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Ορντίνο
1 - 0
7/4/2024
Πένια Ανδόρα
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
1 - 2
10/3/2024
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Καρόι
2 - 1
3/3/2024
Εσπεράνσα Ντ' Ανδόρρα
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
1 - 3
25/2/2024
Καρόι
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
0 - 4
17/2/2024
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
2 - 1
11/2/2024
Ατλέτικ Αμέρικα
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
1 - 8
Αναμετρήσεις Ομάδων
27/6/2023
Ατλέτικ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες
Μπούντουτσνοστ
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο stelios, με το υψηλότερο yield +5.47% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.20% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες