2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γουέστ Χαμ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Προϊστορία

9/12/2021 Γουέστ ΧαμΝτιναμό Ζάγκρεμπ 0 - 1
16/9/2021 Ντιναμό ΖάγκρεμπΓουέστ Χαμ 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 656,555 50.3%
X
€ 249,971 19.1%
2
€ 399,328 30.6%
Over
€ 82,141 49.3%
Under
€ 84,571 50.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

131 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: London Stadium
  • Χωρητικότητα: 62500
  • Θεατές: 49401
Rotation η Γουέστ Χαμ, ένα βαθμό θέλει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Rotation η Γουέστ Χαμ, ένα βαθμό θέλει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Γουέστ Χαμ που είναι ήδη στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία θέλει να μη χάσει για να τερματίσει 2η στον όμιλο.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δεύτερες θα παίξουν με τους 3ους του Τσάμπιονς Λιγκ σε αγώνες πλει-οφ για να συμπληρώσουν το «παζλ» των 16, ενώ οι τρίτες θα παίξουν με τους 2ους του Κόνφερενς Λιγκ για τους «16» της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

* Σίγουρα πρώτη η Γουέστ Χαμ. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα τερματίσει 2η εάν δεν χάσει. Σε περίπτωση ήττας δε θέλει να κερδίσει η Γκενκ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Παρά το ροτέισον, πέρασε με το άνετο 2-0 από την έδρα της Ραπίντ Βιέννης και «σφράγισε» την πρωτιά στον όμιλο που την οδηγεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα και «κλείδωσε» το ματς από το πρώτο μέρος με τους Γιαρμολένκο (40’) και Νομπλ (45+2’ πεν.), ενώ ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Πηγαίνει με τη ψυχολογία στα ύψη στο σημερινό, καθώς προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Τι κι αν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ; (29’, 44’). Απάντησε ισάριθμες με Λαντσίνι (40’ πεν.) και Μπόουεν (56’) και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 87’ με τυχερό γκολ του Μαζουάκου. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) και βρίσκεται μόνη στην 4η θέση και με -6 από την 3η Τσέλσι.

Πανευτυχής ο τεχνικός της Μόγιες: «Η ατμόσφαιρα γίνεται ολοένα και καλύτερη τόσο στο γήπεδο μας όσο και στην ομάδα, επομένως ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωνόμαστε. Προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτή τη στιγμή τα πηγαίνουμε καλά. Όμως πρέπει να προσέξουμε, νομίζω ότι έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα πριν αποδείξουμε ότι μπορούμε να διατηρηθούμε τόσο ψηλά».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ ο βασικός στόπερ Ζουμά, ενώ θα λείψει καιρό ο έτερος βασικός στόπερ Ογκμπόνα. Τραυματίες επίσης οι φουλ-μπακ Κρέσγουελ, Τζόνσον, Φρέντερικς. Θα δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ο Μόγιες, με την ομάδα του να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Έμεινε στο 1-1 με την Γκενκ στην έδρα της και διατήρησε το προβάδισμα για την 2η θέση στον όμιλο. Ισορροπημένο παιχνίδι, προηγήθηκε στο 35’ με τον Μέναλο αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετά από αδράνεια σε εκτέλεση κόρνερ. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε. Θέλει να μη χάσει για να τερματίσει 2η θέση, σε περίπτωση ήττας δε θέλει να κερδίσει η Γκενκ την Ραπίντ Βιέννης.

Ραγδαίες εξελίξεις, αφού μετά την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ριέκα (1-3) η διοίκηση έδειξε την πόρτα της εξόδου στον τεχνικό Κρζναρ. Προσωρινός αντικαταστάτης του ο Ζέλικο Κόπιτς ο οποίος ξεκίνησε με το αριστερό τη θητεία του αφού η ομάδα του έχασε στο ντέρμπι με την Χάιντουκ Σπλιτ (2-0) εντός και υποχώρησε στην 4η θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο Ριέκα αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Συζητήθηκε στην Κροατία η απόφαση του Κόπιτς να δώσει ρεπό στους παίκτες μετά την ήττα στο ντέρμπι της Κυριακής. Η ομάδα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνει μια νέα αρχή θέλοντας να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Λονδίνο. «Η Γουέστ Χαμ είναι παραδοσιακή αγγλική ομάδα με πλούσια ιστορία. Πραγματοποιούν πολύ καλή σεζόν. Η ομάδα μας έχει κίνητρο, έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι και περιμένω να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Πιστεύω θα δώσουμε τα πάντα για να παίξουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ», δήλωσε ο Κόπιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Με δύο σημαντικές απουσίες στο Λονδίνο, αφού δεν υπολογίζονται ο βασικός φορ Πέτκοβιτς και ο βασικός μεσοαμυντικός Φράνιτς.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με νέο προπονητή τον Κόπιτς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ η οποία πηγαίνει στο Λονδίνο με στόχο να μη χάσει. Αδιάφορη η Γουέστ Χαμ, η οποία θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές αλλά έχει αποδείξει πως ακόμα και με rotation, δεν «λυγίζει» εύκολα. Έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους στον όμιλο τα «σφυριά», αμυντικά έχουν αρκετά προβλήματα απουσιών, όμως μένει να φανεί και κατά πόσο θα ρισκάρουν οι Κροάτες. Αν πάντως βρεθούν πίσω στο σκορ θα αναγκαστούν να ανοιχτούν. Το περιμένουμε στο όριο Under-Over, θα πάμε με το 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Γουέστ Χαμ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Γουέστ Χαμ 6 13 4 1 1 11:3
  2 Ντιναμό Ζάγκρεμπ 6 10 3 1 2 9:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +2.75% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες