6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γκλάντμπαχ - Ίντερ

Προϊστορία

1/12/2020 ΓκλάντμπαχΊντερ 2 - 3
21/10/2020 ΊντερΓκλάντμπαχ 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 122,114 20.7%
X
€ 65,981 11.2%
2
€ 402,229 68.1%
Over
€ 16,074 63.9%
Under
€ 9,069 36.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

223 ψήφοι:

Με την πλάτη στον τοίχο η Ίντερ

Με την πλάτη στον τοίχο η Ίντερ

Η έκπληξη του ομίλου, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται στην Γερμανία την Ίντερ που θέλει μόνη τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Την προηγούμενη Τετάρτη έδωσε άλλη μία εντυπωσιακή παράσταση απέναντι στην Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε με 4-0 και πλέον βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους «16» της διοργάνωσης. Μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στιντλ στο 17’, είχε δοκάρι τέσσερα λεπτά με τον Εμπολό και στο 34’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ελβέντι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Εμπολό με υπέροχο ψαλιδάκι, κλείδωσε στην ουσία τη νίκη της ομάδας του και απλά στο 77’ ο Βεντλ με μία έξυπνη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το Σάββατο επικράτησε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα της Σάλκε με 4-1 και επέστρεψε στις νίκες και στην Μπουντεσλίγκα. Μετά από φάση διαρκείας ο Νόιχαουζ της έδωσε το προβάδισμα στο 15’, πέντε λεπτά μετά όμως δέχθηκε την ισοφάριση . Χρειάστηκε την βοήθεια του δοκαριού στο 28’ για να μην βρεθεί πίσω στο σκορ και στο 36’ ο Βεντ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 για τα «πουλάρια». Λίγο αργότερα ισοφάρισε τα δοκάρια με κεφαλιά του Τουράμ και στην επανάληψη ο Γάλλος με κοντινό σουτ της έδωσε αέρα δύο τερμάτων Δεν ανησύχησε έπειτα και βρήκε και 4ο τέρμα με τον Βολφ στο 80’.

Πρωτοπόρος του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση αν δεν ηττηθεί από την Ίντερ και παράλληλα δεν κερδίσει η Σαχτάρ την Ρεάλ. Τεράστια η επιτυχία της αν προκριθεί από αυτόν τον όμιλο, δείχνει τη δουλειά που γίνεται από πέρσι στην ομάδα με τον Μάρκο Ρόζε στο τιμόνι. Στην Μπουντεσλίγκα βέβαια θα μπορούσε να τα έχει πάει καλύτερα, τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν φέρει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της αλλά βρίσκεται στο -3 από την 4αδα.

«Περιμένουμε μία επιθετική Ίντερ που χρειάζεται 6 πόντους για να περάσει . Η ποιότητα που έχουν μιλάει από μόνη της. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θέλουμε να πάμε το παιχνίδι στη σωστή κατεύθυνση. Έχουμε συγκεκριμένες αρχές, θέλουμε να τις βγάλουμε στο γήπεδο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα », επισήμανε ο κόουτς Ρόζε.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι ο μπακ Μπενσεμπαϊνί (6/0) και ο μεσοεπιθετικός Χόφμαν (7/2), θα λείψει σήμερα και ο στόπερ Ελφέντι (8/0).

ΙΝΤΕΡ

Απογόητευσε με την εμφάνιση της την προηγούμενη α είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε έναν «τελικό» την Τετάρτη υποδέχτηκε την Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με 2-0. Μόλις στο 7’ έμεινε πίσω στο σκορ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αζάρ, δεν αντέδρασε και στο 33’ μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες έπειτα από αποβολή του Βιδάλ για διαμαρτυρία. Σε αυτήν την φάση ο Χιλιανός ζήτησε πέναλτι αλλά η αντίδραση του στη συνέχεια ήταν υπερβολική. Τα πράγματα από εκεί και έπειτα έγιναν ακόμα πιο δύσκολο και στο 59’ η Ρεάλ έφτασε στο 2-0 με αυτογκόλ του Χακίμι.

Έβγαλε αντίδραση στο πρωτάθλημα το Σάββατο καθώς ταξίδεψε στην έδρα της Σασσουόλο και πήρε μία πειστική νίκη με 3-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ίδια καθώς στο 4’ ο Αλέξις Σάντσες άνοιξε το σκορ, ένα γκολ που προήλθε βέβαια από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Συνέχισε στον ίδιο επιθετικό ρυθμό, έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ και τελικά διπλασίασε τα τέρματα της με ένα αυτογκόλ του Κίρικες στο 14’, έπειτα από σουτ του Βιδάλ. Απειλήθηκε στη συνέχεια από την αντίπαλο της, ο Χαντάνοβιτς ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και στην επανάληψη καθάρισε το παιχνίδι με ωραίο σουτ του Γκαλιαρντίνι στο 60’.

Είχε ανάγκη από μία πειστική εμφάνιση και την πραγματοποίησε απέναντι στην Σασσουόλο. Ανέβηκε έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την πρωτοπόρο Μίλαν, ενώ το Σάββατο ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπολόνια.

Τα πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι στο χέρι της αλλά αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης οφείλει να πάρει δύο νίκες στα τελευταία δύο της παιχνίδια. Το σενάριο δεν είναι απίθανο καθώς αν η ίδια πάρει 6 βαθμούς και η Ρεάλ κερδίσει με την σειρά της τις Σαχτάρ και Γκάντμπαχ τότε οι "νερατζούρι" θα πάρουν την πρόκριση. Διαφορετικά υπάρχει περίπτωση ακόμη και σήμερα να μείνουν εκτός Ευρώπης.

«Ο μόνος τρόπος για να μείνουμε ζωντανοί είναι να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά, έχουν δείξει την δύναμη τους άλλα είναι μία ευκαιρία για εμάς να αποκτήσουμε σταθερότητα και να συνηθίσουμε να παίζουμε τέτοια καθοριστικά παιχνίδια», σημείωσε ο κόουτς Κόντε.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Βιδάλ (9/0). Εκτός λόγω τραυματισμού οι μέσοι Ναϊνγκολάν (4/0) και Βεσίνο, σε καραντίνα ο μπακ Κόλαροφ (5/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόδρομος η νίκη για την Ίντερ στο παιχνίδι αλλά δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε μία Γκλάντμπαχ που μέχρι στιγμής είναι αήττητη με πειστικές εμφανίσεις στον όμιλο. Το σύνολο του Ρόζε μπορεί να βολεύεται για την ισοπαλία αλλά δεν έχει μάθει να παίζει γι’ αυτήν. Θα βρει σίγουρα χώρους απέναντι στους «νερατζούρι» και παρά την σημασία του παιχνιδιού θα πάμε με το over.

FACTS

  • Η ομάδα Γκλάντμπαχ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Γκλάντμπαχ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Γκλάντμπαχ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2oς Όμιλος
  2 Γκλάντμπαχ 6 8 2 2 2 16:9
  4 Ίντερ 6 6 1 3 2 7:9
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
1/12/2020
Γκλάντμπαχ
Ίντερ
2 - 3
21/10/2020
Ίντερ
Γκλάντμπαχ
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 2
  • » Ο bobbysands, με το υψηλότερο yield +17.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες