1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γκαμπόν - Γκάνα

Προϊστορία

14/1/2022 ΓκαμπόνΓκάνα 1 - 1
15/11/2011 ΓκάναΓκαμπόν 2 - 1
14/6/2008 ΓκαμπόνΓκάνα 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 76,186 15.6%
X
€ 55,908 11.4%
2
€ 357,451 73.0%
Over
€ 20,352 21.1%
Under
€ 76,072 78.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

106 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

1

5

Σουτ εκτός εστίας

4

48%

Κατοχή μπάλας

52%

1

Οφσάιντ

1

5

Κόρνερ

3

30

Φάουλ

21

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Ahmadou Ahidjo
  • Χωρητικότητα: 52000
Με τον Ομπαμεγιάνγκ αλλά χωρίς τον προπονητή της η Γκαμπόν, «καίγονται» οι Γκανέζοι

Με τον Ομπαμεγιάνγκ αλλά χωρίς τον προπονητή της η Γκαμπόν, «καίγονται» οι Γκανέζοι

Η Γκαμπόν θα συγκρουστεί με την Γκάνα στην πρωτεύουσα Γιαουντέ, για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη κόντρα στις Κομόρες, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από την Γκαμπόν.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

* Αν κι αναμενόταν να αγωνιστεί, ο Ομπαμεγιάνγκ εμφάνισε ένα θέμα υγείας στην καρδιά και τελικά δεν έπαιξε στο απιχνίδι.

Τι ισχύει: Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

ΓΚΑΜΠΟΝ

Έμοιαζε με ευκαιρία η πρεμιέρα απέναντι στις άπειρες Κομόρες και ήθελε να ξεκινήσει ιδανικά το Κόπα Άφρικα του Καμερούν. Δεν ενθουσίασε σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της, ωστόσο πήρε τη μεγάλη νίκη που έψαχνε με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στη μία και μοναδική ευκαιρία της σε ολόκληρο τον αγώνα. Στο 16’ βγήκε στην αντεπίθεση και η μπάλα πήγε αριστερά στον Μπουπέντζα. Εκείνος πλησιάζοντας τη γραμμή του άουτ μέσα στην περιοχή, αντί να γυρίσει την μπάλα, δοκίμασε να σουτάρει από πολύ πλάγια. Η έμπνευσή του αιφνιδίασε τους πάντες και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Από το συγκεκριμένο χρονικό σημείο κι έπειτα δεν έμοιαζε να ενδιαφέρεται καθόλου για το επιθετικό κομμάτι. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησε ούτε μία φορά. Ανησύχησε μόνο μία φορά πραγματικά και δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έφυγε χαρούμενη από το γήπεδο.

Η Γκαμπόν στην όγδοη συμμετοχή της σε τελική φάση Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Άλλωστε ο συγκεκριμένος στόχος έχει τεθεί από τους πάντες, με δεδομένο ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει περάσει από τους ομίλους. Προς το παρόν έχει μαζέψει τρεις βαθμούς που τη φέρνουν στην κορυφή παρέα με το Μαρόκο. Χρειάζεται την ισοπαλία κόντρα στην Γκάνα για να «κλειδώσει» κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκριση.

Ο Γάλλος τεχνικός των τυπικά γηπεδούχων Πατρίς Νεβέ έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού κι έχει μπει σε καραντίνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι σε θέση να καθοδηγήσει την ομάδα του στον αγώνα με την Γκάνα. Την ίδια στιγμή ξεπέρασε το πρόβλημα με τον Covid-19 ο Ανισέτ Γιάλα. Πρόκειται για τον άμεσο συνεργάτη του πρώτου προπονητή ο οποίος θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αγωνιστικά Νέα: Βγήκαν από την καραντίνα ο μέσος Λεμινά και ο επιθετικός Ομπαμεγιάνγκ. Αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά. Αντίθετα λόγω κορωνοϊού θα λείψουν ο πορτιέρο Αμονόμε, οι αμυντικοί Παλούν, Ενγκουέμα και Ομπίσα, όπως και ο επιθετικός Μαγί.

Η αποστολή της Γκαμπόν:

Τερματοφύλακες: Μεζούι (Ροντάνζ), Αμονόμε (Αμαζουλού), Νζε (Μανιέμα Ουνιόν), Νούμπι (Βαν)

Αμυντικοί: Μανγκά (Ντιζόν), Παλούν (Μπαστιά), Ομπιάνγκ (Ροντζέζ), Κινγκ (Μπενγκαλούρου), Ασουμού (Λε Μαν), Εμπανέ (Βαν), Ογιόνο (Μουλόν), Ομπίσα (Σαρλερουά), Σαμπίσα (Καμπούρ), Γιαπεντέ (Λυών Λα Ντουσερέ), Νγκουέμα

Μέσοι: Ποκό (Αλτάι), Κανγκά (Ερυθρός Αστέρας), Λεμινά (Νις), Νγκουαλί (Γκόριτσα), Μπιτεγκέ (Αλ Χιλάλ), Μουσουντά (Άρης Λεμεσού)

Επιθετικοί: Ομπαμεγιάνγκ (Άρσεναλ), Μεγιέ (Ιτιχάντ), Μπουάνγκα (Σεντ Ετιέν), Αμεκά (Μαγκρέμπ Ντε Φες), Μπουπεντζά (Αλ Αραμπί Κατάρ), Αλεβινάχ (Κλερμόν), Μαγί (Ουμρανίεσπορ), Ντζενγκουέ (Ταμπόρ), Ελά (Μπράιτον)



ΓΚΑΝΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στο Μαρόκο την περασμένη Δευτέρα. Δεν ήταν κατώτερη από τους αντιπάλους της αλλά ένα λάθος της άμυνας έμελλε να την υποχρεώσει στην ήττα με 1-0. Δέχτηκε πίεση στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης αλλά ισορρόπησε πολύ γρήγορα και σιγά-σιγά μάλιστα κέρδισε μέτρα. Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη δεν έδειξε καμία τους πρόθεση να επιτεθεί και να αφήσει κενά στα μετόπισθεν. Πλησίασε στο γκολ μία φορά και ήταν φανερό πως δεν ήθελε να ρισκάρει. Η «λευκή» ισοπαλία (0-0) έμοιαζε ως το πιθανότερο αποτέλεσμα, ωστόσο στο 83’, οι αμυντικοί της δεν απομάκρυναν όπως θα έπρεπε και η μπάλα στρώθηκε στον Μπουφάλ, με τον Μαροκινό μέσο να νικάει τον Γουολάκοτ και να τη ρίχνει στο καναβάτσο, μια και δεν υπήρχε χρόνος για να αντιδράσει.

Αυτή φυσικά δεν ήταν η ιδανική αρχή του Κόπα Άφρικα για την Γκάνα η οποία πάντως έχει περιθώρια για να διορθώσει την κατάσταση, με δεδομένο ότι μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση ακόμα και ως μία από τις καλύτερες τρίτες της φάσης των ομίλων. Το βέβαιο είναι ότι θα ψάξει για τη νίκη κόντρα στην Γκαμπόν, προκειμένου να μην αυξηθεί ακόμα περισσότερο η πίεση στο εσωτερικό της. Οι «μπλακ σταρς» διαθέτουν ποιότητα κι έχει έρθει η ώρα να το αποδείξουν κι εντός των τεσσάρων γραμμών.

«Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας κι εστιάζουμε στον αγώνα με την Γκαμπόν. Έχουμε προετοιμαστεί καλά κι έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι. Σίγουρα ο Αντρέ Αγιού θα είναι έτοιμος αλλά ποτέ δεν αποκαλύπτω πριν από ένα παιχνίδι ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσω» σχολίασε ο κόουτς των τυπικά φιλοξενούμενων, Μίλοβαν Ράγεβατς.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε ο επιθετικός Αντρέ Αγιού αλλά πρόλαβε να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Αντίθετα δεν προλαβαίνει ο επιτελικός χαφ Κούντους.

Η αποστολή της Γκάνας:

Τερματοφύλακες: Λόρενς Ατι Ζίγκι (Σεντ Γκάλεν), Γουολάκοτ (Σουίντον), Μανάφ (Εουπεν), Αταχ (Χαρτς οφ Οακ)

Αμυντικοί: Τζόναθαν Μενσά (Κολόμπους), Ράχμαν (Ρέντινγκ), Αμάρτεϊ (Λέστερ), Γιαντόμ (Ρέντινγκ), Ντζίκου (Στρασβούργο), Γκίντεον Μενσά (Μπορντό), Μπαφού (Ντριμς), Μουμίν (Γκιμαράες)

Μέσοι: Γουακάσο (Σενζέν), Πάρτεϊ (Αρσεναλ), Μπάμπα (Μαγιόρκα), Κουντούς (Αγιαξ), Κόφι (Σεντ Πάουλι), Πεντσίλ (Γκενκ), Αντο (Σέριφ Τιρασπόλ), Αμπάνια (Ρεάλ Ταμάλε)

Επιθετικοί: Αντρέι Αγιού (Αλ Σαντ), Τζόρνταν Αγιού (Κρίσταλ Πάλας), Μποάκιε (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Ογούσου (Αλ Φαγιά), Σουλεμάνα (Ρεν), Ισσαχάκου (Ντριμς), Τετέ (Μαλάτιασπορ), Κουαγιέ (Γκρέιτ Ολύμπικς)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μεγάλο παιχνίδι στην πρωτεύουσα του Καμερούν. Η Γκαμπόν πάει με φόρα στην αναμέτρηση, από τη στιγμή που έκαμψε στην πρεμιέρα την αντίσταση των Κομόρων. Θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει τη δεύτερη διαδοχική της επιτυχία και στη συνέχεια να παίξει την πρωτιά κόντρα στο Μαρόκο. Από την άλλη η Γκάνα δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα κι αν δεν θέλει να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, θα πρέπει να πάρει το «τρίποντο». Θα εμπιστευτούμε την ποιότητα των τυπικά φιλοξενούμενων και θα ποντάρουμε το «διπλό» θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 3ος όμιλος
  2 Γκαμπόν 3 5 1 2 0 4:3
  4 Γκάνα 3 1 0 1 2 3:5
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ARXHGOS με το υψηλότερο yield +0.70% έπαιξε: X2
  • » Ο gofine, με το υψηλότερο yield +10.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες