1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γκάμπια - Καμερούν

29/1/2022 18:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 255
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 828 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γκάμπια - Καμερούν στις 23/1/2024

Προϊστορία

23/1/2024 ΓκάμπιαΚαμερούν 2 - 3
29/1/2022 ΓκάμπιαΚαμερούν 0 - 2
3/9/2016 ΚαμερούνΓκάμπια 2 - 0
6/9/2015 ΓκάμπιαΚαμερούν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 26,876 4.3%
X
€ 86,246 14.0%
2
€ 504,873 81.7%
Over
€ 10,270 16.5%
Under
€ 51,809 83.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

7

0

Σουτ εκτός εστίας

6

39%

Κατοχή μπάλας

61%

2

Οφσάιντ

3

2

Κόρνερ

5

12

Φάουλ

15

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Japoma
  • Χωρητικότητα: 50000
Το «πρέπει» στο Καμερούν

Το «πρέπει» στο Καμερούν

Γκάμπια και Καμερούν έρχονται αντιμέτωπες για τα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα. Καθαρό το φαβορί.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «8» του Κόπα Άφρικα. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Όποιος προκριθεί θα παίξει με το νικητή του Άιγυπτος-Μαρόκο.

ΓΚΑΜΠΙΑ

Σε ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι στους «16» του θεσμού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γουινέας και να πάρει τη νίκη με 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες και χρειάστηκε μάλιστα και μία επέμβαση του τερματοφύλακα της στο 39’ για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, οι δύο ομάδες ήθελαν περισσότερο να δώσουν έμφαση στο να μην δεχτούν γκολ αλλά μία υπέροχη ενέργεια του Μούσα Μπάροου στο 71’ της έδωσε το προβάδισμα το οποίο και κράτησε ως το τέλος.

Είναι η έκπληξη του τουρνουά καθώς στην παρθενική της συμμετοχή έχει καταφέρει να φτάσει ως τα προημιτελικά. Παραμένει μάλιστα αήττητη με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει πάνω από μία φορά. Πλέον έρχεται αντιμέτωπη με ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, θα αγωνιστεί όμως χωρίς άγχος. Όλα της τα παιχνίδια ως τώρα έληξαν με Under.

« Είναι ήδη φανταστικό που βρισκόμαστε στους «8» αλλά είμαστε εδώ γιατί το αξίζουμε. Δεν θέλουμε να τελειώσει το όνειρο μας παρά το γεγονός πως αντιμετωπίζουμε ένα φαβορί όπως το Καμερούν. Είναι φανταστικό και δεν ξέρω αν θυμάται ο κόσμος πως αρχίσαμε από τα προκριματικά απέναντι στο Τζιμπουτί. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά θέλουμε να κερδίσουμε », σχολίασε ο κόουτς Σεντφίτ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο επιθετικός Εντζιέ που αποβλήθηκε στο τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού.

Η αποστολή της Γκάμπια:

Τερματοφύλακες: Τζομπέ (Μπλακ Λέοπαρντς), Γκαγιέ (Ροτ-Βάις Κόμπλεντζ), Σίμπι (Βίρτους Βερόνα)

Αμυντικοί: Τζανιέ (Ντιετικόν), Κόλεϊ (Σαμπντόρια), Σανέ (ελεύθερος), Εμπίε (Μπρομόγια), Τουράι (Σάλφορντ Σίτι), Σούντμπεργκ (Λέφσκι Σόφιας), Γκόμεζ (Χόρσενς), Γιάνκο (Βαγιαδολίδ)

Μέσοι: Σόνα (Φορτούνε), Μαρέ (Γκεντ), Ενγκούμ (ελεύθερος), Μπάροου (Μπολόνια), Τζάλοου (Σεράινγκ), Μόντου Μπάροου (Τζέονμπουκ Χιουντάιτ Μότορς), Μπ. Τζόμπε (Νόρμπι), Μπομπ (Πιατσέντζα), Άνταμς (Φόρεστ Γκριν), Ντάρμποε (Ρόμα)

Επιθετικοί: Κέσι (Ζυρίχη), Τζάλοου (Φέχερβαρ), Τραβάλι (Αϊμάν), Μπανταμόσι (Κόρτραϊκ), Ε. Κόλεϊ (Σπέτσια), Εντζιέ (Μποαβίστα), Ντ. Ντάρμποε (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)



ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Δυσκολεύτηκε παραπάνω από όσο περίμενε στην αναμέτρηση με τις Κομόρες στους «16» αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2-1. Η αντίπαλος της είχε πολλές απουσίες, αγωνίστηκε έχοντας στη θέση του τερματοφύλακα τον αριστερό της μπακ και έμεινε και με δέκα παίκτες στο 7’. Η ίδια άνοιξε το σκορ με σουτ του Εκαμπί μέσα από την περιοχή στο 28’ και όλα έμοιαζαν πιο απλά για τη συνέχεια. Η αντίπαλος της όμως δεν το έβαλε κάτω και έψαξε το γκολ αλλά ο Ονάνα βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα. Ο Αμπουμπακάρ έκανε εύκολα το 2-0 στο 70’, στο 81’ όμως ο Εμτσανγκαμά με ένα εκπληκτικό φάουλ μείωσε σε 2-1 αλλά από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι.

Το παιχνίδι βέβαια σημαδεύτηκε από δυστυχή γεγονότα πριν την έναρξη του καθώς πριν την έναρξη οκτώ άνθρωποι ποδοπατήθηκαν και έχασαν τη ζωή τους έξω από το γήπεδο, ενώ άλλοι 40 ήταν οι τραυματίες.

Το Καμερούν είναι από τις ομάδες που σκοράρουν στη διοργάνωση, είναι το φαβορί καθώς πέρα από ποιοτική ομάδα παίζει και στην έδρα του και έχει την ευκαιρία να φτάσει στα ημιτελικά. Έχει δεχθεί γκολ και στα τέσσερα του παιχνίδια, τα τρία από τα οποία έληξαν με Over. Δεν θα αλλάξει το στυλ του αλλά δεν θα υποτιμήσει και τη Γκάμπια αλλιώς μπορεί να το πληρώσει.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα η αποστολή

Η αποστολή του Καμερούν:

Τερματοφύλακες: Ονάνα (Αγιαξ), Επασί (ΟΦΗ), Ομοσόλα (Βίτα Κλαμπ), Εφάλα (Ακβα Γιουνάιντεντ)

Αμυντικοί: Ογιόνγκο (Μονπελιέ), Νγκαντέου Νγκατζί (Γάνδη), Φάι (Σταντάλ Λιέγης), Ζερόμε Ονγκενέ (Σάλτσμπουργκ), Μουκούντι (Σεντ Ετιέν), Μπαϊνσό (Φιλαντέλφια Γιούνιον), Τόλο (Σιάτλ Σάουντερς), Καστελέτο (Ναντ), Εμπόσε (Ανζέ)

Μέσοι: Ανγκισά (Νάπολι), Κουντέ (Ολυμπιακός), Κουέ (Αλταχ), Χόγκλα (Βερόνα), Λέα Σιλίκι (Μίντλεσμπρο), Νεγιού (Σεντ Ετιέν), Ζεάν Ονάνα (Μπορντό)

Επιθετικοί: Αμπουμπακάρ (Αλ Νασρ), Τσούπο Μότινγκ (Μπάγερν Μονάχου, Εκαμπί (Λιόν), Μπασογκόγκ (Σανγκάι Σενούα), Ν’ Ζιέ (Ντιναμό Μόσχας), Νγκαμαλέου (Γιουνγκ Μπόις), Μπαχόκεν (Ανζέ), Γκανάγκο (Λανς)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γκάμπια και μέχρι εδώ που έχει φτάσει αποτελεί έκπληξη, είναι η ομάδα που θα έχει τη λιγότερη πίεση αλλά μοιάζει δύσκολο να φτάσει στην πρόκριση. Περισσότερο θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα μετόπισθεν της και λιγότερο να επιτεθεί. Από την άλλη το Καμερούν ξέρει πως έχει υποχρέωση να βρεθεί στα ημιτελικά, το άγχος βρίσκεται στο μέρος του αλλά έχει και σαφώς ανώτερη ομάδα. Βέβαια τα «αδάμαστα λιοντάρια» δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους ως τώρα, θα ρισκάρουμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Γκάμπια, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καμερούν νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.77% έπαιξε: 2
  • » Ο Refpatra, με το υψηλότερο yield +4.82% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες