2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γκάμπια - Τυνησία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 52,059 12.6%
X
€ 75,777 18.4%
2
€ 284,912 69.0%
Over
€ 14,103 25.9%
Under
€ 40,275 74.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

120 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

8

31%

Κατοχή μπάλας

69%

1

Οφσάιντ

1

1

Κόρνερ

11

11

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Limbe
  • Χωρητικότητα: 20000
Ζει το παραμύθι της η Γκάμπια, «χτυπημένη» από τον κορωνοϊό η Τυνησία

Ζει το παραμύθι της η Γκάμπια, «χτυπημένη» από τον κορωνοϊό η Τυνησία

Η Γκάμπια αντιμετωπίζει την Τυνησία στην πόλη Λίμπε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι τυπικά γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το Μάλι, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι νίκησαν τη Μαυριτανία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΓΚΑΜΠΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στο ποιοτικό Μάλι. Κινδύνευσε σοβαρά με ήττα αλλά την απέφυγε αποσπώντας ισοπαλία 1-1. Κυριάρχησε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κι έφτασε πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Στις εκτελέσεις φάουλ τον Μπάροου και Τζάλοου όμως στάθηκε εξαιρετικά άτυχη, με την μπάλα να σταματάει και στις δύο φορές στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στην επανάληψη είδε τους αντιπάλους της να ανεβάζουν αισθητά την απόδοσή τους. Καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι στο 79’ μετά από χρήση VAR και ο Κονέ το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Βγήκε μπροστά κι αναζήτησε το τέρμα της ισοφάρισης. Κέρδισε πέναλτι στο 90’ ξανά μέσω VAR. Ο Μπάροου ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Με αυτόν τον τρόπο η Γκάμπια παρέμεινε αήττητη στην παρθενική της συμμετοχή σε τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, γεγονός που συνιστά τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για τη μικρότερη σε έκταση χώρα ολόκληρης της ηπείρου. Έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ παρέα με το Μάλι. Ιδανικά θα ήθελε τη νίκη για την κορυφή. Και τα δύο της ματς ολοκληρώθηκαν Under.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Τομ Σεντφιέ τόνισε: «Πρέπει να σιγουρέψουμε την πρόκρισή μας. Παίζουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Τυνησία μπορεί να έχει κάποιες απουσίες λόγω κορωνοϊού αλλά παραμένει ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό έθνος με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Οφείλουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας και να κάνουμε τα πάντα για την τιμήσουμε. Για κάθε παιχνίδι κοιτάμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να προσαρμοστούν στο σύστημά μας. Αυτή είναι και η δύναμή μας».

Αγωνιστικά Νέα: Βγήκε από την καραντίνα ο γκολκίπερ Γκαγιέ και είναι κανονικά διαθέσιμος. Δεν θα παίξει ξανά στο τουρνουά ο επιθετικός Τραβάλι.

Η αποστολή της Γκάμπια:

Τερματοφύλακες: Τζομπέ (Μπλακ Λέοπαρντς), Γκαγιέ (Ροτ-Βάις Κόμπλεντζ), Σίμπι (Βίρτους Βερόνα)

Αμυντικοί: Τζανιέ (Ντιετικόν), Κόλεϊ (Σαμπντόρια), Σανέ (ελεύθερος), Εμπίε (Μπρομόγια), Τουράι (Σάλφορντ Σίτι), Σούντμπεργκ (Λέφσκι Σόφιας), Γκόμεζ (Χόρσενς), Γιάνκο (Βαγιαδολίδ)

Μέσοι: Σόνα (Φορτούνε), Μαρέ (Γκεντ), Ενγκούμ (ελεύθερος), Μπάροου (Μπολόνια), Τζάλοου (Σεράινγκ), Μόντου Μπάροου (Τζέονμπουκ Χιουντάιτ Μότορς), Μπ. Τζόμπε (Νόρμπι), Μπομπ (Πιατσέντζα), Άνταμς (Φόρεστ Γκριν), Ντάρμποε (Ρόμα)

Επιθετικοί: Κέσι (Ζυρίχη), Τζάλοου (Φέχερβαρ), Τραβάλι (Αϊμάν), Μπανταμόσι (Κόρτραϊκ), Ε. Κόλεϊ (Σπέτσια), Εντζιέ (Μποαβίστα), Ντ. Ντάρμποε (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)



ΤΥΝΗΣΙΑ

Μετά τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στην πρεμιέρα και την ήττα από το Μάλι στον αγώνα που τελείωσε πριν τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτών, έψαχνε αντίδραση απέναντι στην αδύναμη Μαυριτανία. Τη βρήκε και διέλυσε την αντίπαλό της με 4-0, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 4’ με ωραίο σουτ του Μαθλούθι. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και πιο συγκεκριμένα στο 9’, ο Καζρί με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-0. Στην επανάληψη δεν έδειξε καμία διάθεση να παίξει πιο αμυντικά. Στο 64’ μετά από υπέροχο συνδυασμό ο Καζρί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Τζατζίρι διαμόρφωσε το 4-0. Κέρδισε πέναλτι λίγο πριν το φινάλε, με τον Μσακνί να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Για δεύτερη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Η Τυνησία έκανε σεφτέ κι έδειξε ότι διαθέτει το ταλέντο για να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Η συγκομιδή των 3 βαθμών τη φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και θα ψάξει το «τρίποντο» κόντρα στην Γκάμπια για να την προσπεράσει και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα. Πρόκειται για ένα σύνολο που διαθέτει ένα ισχυρό έμψυχο δυναμικό. Και τα δύο της ματς έως τώρα στο τουρνουά ήταν No Goal.

«Μετά την ήττα από το Μάλι η ομάδα μας είχε τη σωστή συμπεριφορά για να αντιδράσει. Πήραμε το αποτέλεσμα και παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Δεν θα είναι εύκολο κόντρα στην Γκάμπια. Τα πράγματα γίνονται περίπλοκα λόγω του κορωνοϊού διότι μας λείπουν δώδεκα παίκτες. Ο ρόλος μου είναι βρω λύσεις σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Έχω εμπιστοσύνη στο γκρουπ των παικτών μου και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το ματς. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας ανεξάρτητα από την αντίπαλο» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Μόντερ Κεμπάιερ.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν σε καραντίνα οι μπακ Ντρέγκερ και Χαντάντι, ο στόπερ Μπρον και οι επιθετικοί Σλιτί (Αλ-Ετιφάκ), Τουζγκάρ (Τρουά) και Τζεμπάλι (Οντένσε), ενώ προστέθηκαν ακόμα έξι ποδοσφαιριστές στη σχετική λίστα ανεβάζοντας τον αριθμό των απόντων στους δώδεκα! Πρόκειται για τους γκολκίπερ Ντάμεν και Τζεμάλ, τους αμυντικούς Μαθλούθι, Μπεν Χμιντά και Μααλούλ και τον στράικερ Καζρί.

Η αποστολή της Τυνησίας:

Τερματοφύλακες: Μουσταφά (Ες Τουνίς), Τζεμάλ (Ες Σαχέλ), Μπεν Σαΐντ (Ους Μοναστίρ), Ντάμεν (Σφάξιεν)

Αμυντικοί: Μπρον (Μετς), Ταΐμπι (Ρούμπιν Καζάν), Ιφα (Κλαμπ Αφρικέν), Χανταντί (Γενί Μαλάτιασπορ), Ρέκικ (Άρσεναλ), Ντρέγκερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μαθλούθι (Ζάμαλεκ), Μπεν Χαμιντά (Ες Τουνίς), Μάαλουλ (Αλ Αχλί), Αμπντί (Καέν)

Μέσοι: Μπεν Ρομντάν (Ες Τουνίς), Λαϊντουνί (Φέρεντσβαρος), Σκίρι (Κολωνία), Χααλάλι (Ες Τουνίς), Καουί (Κλερμόν), Σιμάν (Μπρόντμπι), Μέτζμπρι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ραφιά (Σταντάρ Λιέγης)

Επιθετικοί: Τουζγκάρ (Τρουά), Καζρί (Σεντ Ετιέν), Σιτί (Αλ-Ετιφάκ), Τζατζίρι (Ζάμαλεκ), Μσακνί (Αλ-Αραμπί), Τζεμπάλι (Οντένσε)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με την ψυχολογία στα ύψη θα πάει η Γκάμπια στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων κόντρα στην πιο ποιοτική Τυνησία. Οι τυπικά γηπεδούχοι αν και πρωτάρηδες στο Κόπα Άφρικα, έχουν καταφέρει να πετύχουν μία νίκη και μία ισοπαλία και στην ουσία έχουν προκριθεί. Στον αντίποδα οι τυπικά φιλοξενούμενοι ξέσπασαν στη Μαυριτανία και θα ψάξουν -παρά τα πολλά προβλήματα που τους έχει δημιουργήσει ο Covid-19- ακόμα ένα «τρίποντο» για να περάσουν και να τερματίσουν τουλάχιστον στη δεύτερη θέση του γκρουπ. Έχουν γκολ τα ματς τους και θα πάμε στο αμφίσκορο σε άκρως ελκυστική απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 6ος όμιλος
  2 Γκάμπια 3 7 2 1 0 3:1
  3 Τυνησία 3 3 1 0 2 4:2
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
20/1/2022
Γκάμπια
Τυνησία
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nikmar, με το υψηλότερο yield +15.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες