5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Ισλανδία

Προϊστορία

8/9/2021 ΙσλανδίαΓερμανία 0 - 4
25/3/2021 ΓερμανίαΙσλανδία 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 544,150 93.5%
X
€ 25,366 4.4%
2
€ 12,656 2.2%
Over
€ 33,127 84.6%
Under
€ 6,021 15.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

182 ψήφοι:

Να ξεπλύνει την ντροπή

Να ξεπλύνει την ντροπή

Η Γερμανία συνεχίζει με τον Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της μέχρι το Euro και υποδέχεται στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Ισλανδία που έρχεται από απογοητευτικό Nations League.

* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική Γερμανίας μετά το EURO το καλοκαίρι ανακοίνωσε ο Γιόακιμ Λεβ. Ο 61χρονος προπονητής όλα αυτά τα χρόνια οδήγησε σε πολλές επιτυχίες τη «νάσιοναλ μάνσαφτ» με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2014 στη Βραζιλία.

Η Γερμανία φιλοξενεί την Ισλανδία στο Ντούισμπουργκ την Πέμπτη πριν αντιμετωπίσει τη Ρουμανία την Κυριακή και μετά θα παίξει στη Βόρεια Μακεδονία τρεις ημέρες αργότερα στο Ντούισμπουργκ.

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με θαυμαστικό και να ευχαριστήσουμε τους θαυμαστές μας ξανά. Η φιλοδοξία και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε σε καλή αρχική θέση με τρεις νίκες.», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόακιμ Λεβ.

Πάντως, χρειάζεται πειστικές νίκες για να αποκαταστήσει την πίστη των οπαδών της μετά το 6-0 του Νοεμβρίου από την Ισπανία που έδωσε στη Γερμανία τη βαρύτερη ήττα της από το 1931. Αξιοσημείωτο είναι πως μόνο ένας από τους 15 τελευταίους αγώνες της εντός έδρας έληξε με ήττα.

Αγωνιστικά Νέα: Κατάφερε να καλέσει πέντε παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ, αφού η Γερμανία χαλάρωσε μερικούς από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω Covid-19. Κλήθηκαν για πρώτη φορά ο χαφ Μουσιάλα και ο 17χρονος μέσος Βιρτς.

Η αποστολή της Γερμανίας

Τερματοφύλακες: Λένο (Αρσεναλ), Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Τραπ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

Αμυντικοί: Τσαν (Ντόρτμουντ), Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Γκόζενζ (Αταλάντα), Χάλστενμπεργκ (Λειψία), Κλόστερμαν (Λειψία), Μαξ (Αϊντχόφεν), Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Ζίλε (Μπάγερν Μονάχου), Τα (Λέβερκουζεν)

Μέσοι: Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Χάβερτς (Τσέλσι), Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Βιρτς (Λέβερκουζεν), Γιουνές (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

Επιθετικοί: Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Βέρνερ (Τσέλσι)

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Στο Nations League μέτρησε έξι ήττες σε έξι αγώνες και υποβιβάστηκε στη League B και αποχώρησε ο προπονητής Έρικ Χάμρεν και τα ηνία ανέλαβε, ο πρώην ποδοσφαιριστής, Άρναρ Βίνταρσον, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο. Αυτός θα είναι ο 500ος διεθνής αγώνας της εθνικής ομάδας της Ισλανδίας και η τελευταία της επίσημη εμφάνιση ήταν στις 18 Νοεμβρίου όταν έχασε από την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ με 4-0.

Η μοναδική νίκη της Ισλανδίας το φθινόπωρο ήρθε στον ημιτελικό του πλέι οφ του Euro εναντίον της Ρουμανίας, την οποία νίκησαν με 2-1. Στόχος των Σκανδιναβών είναι να προκριθούν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Η ομάδα μου είναι γεμάτη ενέργεια. Η Γερμανία είναι ένας γίγαντας ποδοσφαίρου. Αλλά όπως είπα κοιτάζουμε τον εαυτό μας πάνω απ 'όλα. Θα παίξουμε ενάντια σε μια ισχυρή γερμανική ομάδα που επιτίθεται σε πολλούς ανθρώπους και κρατάει την μπάλα πολύ. Ο καθένας μπορεί να σκοράρει στο ποδόσφαιρο» ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Άρναρ Βίνταρσον.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός ο επιθετικός Φινπόγκανσον, ο μέσος Γκίλφι Σίγκουρτσον, ο μέσος Χαλφρέοσον και ο φορ Κιάρτανσον.

Η αποστολή της Ισλανδίας

Τερματοφύλακες: Περ Χάλντερσον (Βαλούρ), Κρίστινσον (Ολυμπιακός), Ρούναρσον (Αρσεναλ)

Αμυντικοί: Σέβαρσον (Βαλούρ), Πάλσον (Ντάρμσταντ), Ινγκασον (ΠΑΟΚ), Σίγκουρντσον (Ρουχ Λβιβ), Σάμπστεντ (Μπόντο Γκλιμτ), Σκούλασον (Οστάνδη), Αρνασον (Βίκινγκουρ), Μάγκνουσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Εγιολφσον (Ρόζενμποργκ), Χέρμανσον (Μπρόντμπι).

Μέσοι: Γκούναρσον (Αλ Αράμπι), Μπιάρνασον (Μπρέσια), Σιγκούργιονσον (Κλουζ), Τράουστασον (Νιού Ινγκλαντ Ρεβολούσιον), Κούντμουντσον (Μπέρνλι), Σίγκουρντσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Επιθετικοί: Μπέντβαρσον (Μίλγουολ), Σίγκθορσον (Γκέτεμποργκ), Γκούντμουνσον (Αλκμααρ), Φρίντγιονσον (Μπρέσια)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γερμανία μετά το 6-0 από την Ισπανία συνεχίζει με τον Γιοακίμ Λεβ στο τιμόνι της, αλλά όχι για πολύ ακόμα και θέλει να ξεπλύνει την ντροπή από τους φούριας ρόχας. Τα πάντσερ θα είναι πεισμωμένα από την ταπεινωτική ήττα και κόντρα στους αδύναμους Ισλανδούς θα ποντάρουμε στον άσο από ημίχρονο πιστεύοντας πως θα θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  1 Γερμανία 10 27 9 0 1 36:4
  5 Ισλανδία 10 9 2 3 5 12:18
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
8/9/2021
Ισλανδία
Γερμανία
0 - 4
25/3/2021
Γερμανία
Ισλανδία
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.78% έπαιξε: 1
  • » Ο maestro, με το υψηλότερο yield +9.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +23.26% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες