Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Ελβετία

13/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 683
3 - 3
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 5' Gavranovic Mario
  2. 26' Freuler Remo
  3. 28' Schaer Fabian
  4. 28' Werner Timo
  5. 36' Gosens Robin

2ο Ημίχρονο 3 - 3

  1. 50' Gavranovic Mario
  2. 51' Xhaka Granit
  3. 55' Havertz Kai
  4. 57' Gavranovic Mario
  5. 60' Gnabry Serge
  6. 65' Kroos Toni
  7. 90' Ruediger Antonio
  8. 90' Schaer Fabian

      Προϊστορία

      13/10/2020 ΓερμανίαΕλβετία 3 - 3
      6/9/2020 ΕλβετίαΓερμανία 1 - 1
      26/5/2012 ΕλβετίαΓερμανία 5 - 3
      26/3/2008 ΕλβετίαΓερμανία 0 - 4

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 887,828 85.5%
      X
      € 76,760 7.4%
      2
      € 73,887 7.1%
      Over
      € 66,480 73.9%
      Under
      € 23,521 26.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      215 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: RheinEnergieStadion, Cologne
      Αυξάνονται οι επικριτές του Λεβ

      Αυξάνονται οι επικριτές του Λεβ

      Η Γερμανία που προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο Nations League υποδέχεται την Ελβετία, η οποία αγνοεί ακόμα τη νίκη στη διοργάνωση, έχοντας μόλις ένα βαθμό στον όμιλο, αυτόν στο εντός έδρας απέναντι στην «νασιοναλμανσάφτ».

      * Το παιχνίδι θα γίνει στην Κολωνία και ήταν αρχικό προγραμματισμένο να διεξαχθεί με 300 φιλάθλους, ωστόσο τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην πόλη οδήγησαν στην απόφαση ο αγώνας να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

      ΓΕΡΜΑΝΙΑ

      Πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League επικρατώντας με 2-1 της ελλιπής Ουκρανίας στο Κίεβο. Ανώτερη από το ξεκίνημα, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Γκίντερ (20’) και Γκορέτσκα (49’) και θα είχε σκοράρει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ αν δεν ήταν ο αντίπαλος γκολκίπερ. Παρόλα αυτά υπέπεσε σε ακόμα ένα λάθος στην άμυνα και δέχτηκε τη μείωση του σκορ από πέναλτι (77’). Μπορεί να μην απειλήθηκε σημαντικά στη συνέχεια, αλλά προφανώς με το σκορ στο 2-1 τα λεπτά δεν κυλούσαν με άνεση για τους φιλοξενούμενους.

      Όλο και αυξάνονται οι κριτικές προς το πρόσωπο του Γιοακίμ Λεβ για το γεγονός πως η ομάδα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, ενώ δεν υπάρχει βελτίωση στο ανασταλτικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια. Ενδεικτικό το εντός έδρας φιλικό με την Τουρκία στις 7 Οκτωβρίου, όπου έφερε ισοπαλία 3-3. Ειδικότερα, δημοσιογράφοι της χώρας προτρέπουν τον Λεβ να αφήσει το σύστημα με 3 στην άμυνα και να γυρίσει ξανά με 4 αμυντικούς. «Δεν έχει να κάνει με το σύστημα. Είτε παίξουμε με 3, είτε με 4 στην άμυνα, θέλω τα μπακ να ανεβαίνουν ψηλά στο γήπεδο», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

      Στη Γερμανία έχει γίνει αρκετή κουβέντα και για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν τα 2 τελευταία παιχνίδια της «νασιοναλμανσάφτ». Ενδεικτικό ότι το φιλικό με την Τουρκία το παρακολούθησαν 6.77 εκατομμύρια, κάτι που σε νούμερα τηλεθέασης μεταφράζεται σε 21.5%, το μικρότερο ποσοστό επί εποχής Λεβ. «Το κοινό δεν μπορεί πλέον να ταυτιστεί 100% με την Εθνική ομάδα» δήλωσε ο παλαίμαχος άσος και νυν τηλεσχολιαστής, Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ, ενώ ο ρέκορντμαν των 5 συμμετοχών σε Μουντιάλ, Λοτάρ Ματέους κατηγόρησε τον Λεβ ότι χρησιμοποιεί παίκτες σαν τον Σουλτς που δυσκολεύεται να βρει χρόνο συμμετοχής στην Ντόρτμουντ. «Γι 'αυτό ακριβώς κανείς δεν ανάβει την τηλεόραση για να παρακολουθεί τη Γερμανία», έγραψε στη στήλη του στην Bild.

      Ο Λεβ κλήθηκε να σχολιάσει για την κριτική που δέχεται, αναφέροντας: «Έχω ζήσει διαφορετικές απόψεις σ’ αυτά τα 16 χρόνια. Πρέπει να δείτε από που ερχόμαστε. Μετά το Μουντιάλ του 2018 βρεθήκαμε στον πάτο. Βλέπω τη μεγάλη εικόνα, που είναι το Euro 2020. Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο, ξέρουμε τι κάνουμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Εκτός αποστολής έχουν μείνει για διάφορους λόγους ο βασικός μεσοεπιθετικός Σανέ (Μπάγερν), ο γκολκίπερ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), ο βασικός μέσος Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), ο επιθετικός Ρόις (Ντόρτμουντ) και ο δεξιός μπακ Κέρερ (Παρί Σεν Ζερμέν).

      Η αποστολή της Γερμανίας

      Τερματοφύλακες: Λένο (Αρσεναλ), Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Τραπ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

      Αμυντικοί: Τσαν (Ντόρτμουντ), Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Γκόζενζ (Αταλάντα), Χάλστενμπεργκ (Λειψία), Κλόστερμαν (Λειψία), Κοχ (Λιντς), Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Ζίλε (Μπάγερν Μονάχου), Τα (Λέβερκουζεν).

      Μέσοι: Μπραντ (Nτόρτμουντ), Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Χάφερτς (Τσέλσι), Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ).

      Επιθετικοί: Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου), Βάλντσμιντ (Μπενφίκα).

      ΕΛΒΕΤΙΑ

      Δεν τα κατάφερε το Σάββατο στην έδρα της Ισπανίας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Μπενίτο στο 11’ για να ανοίξει το σκορ και τρία λεπτά μετά δέχτηκε ένα… φθηνό γκολ μετά από ασυνεννοησία του γκολκίπερ Ζόμερ και του Τσάκα. Δεν κατάφερε να απειλήσει για την ισοφάριση, ενώ η αντίπαλος της είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα.

      «Ήταν θετικό παιχνίδι από την ομάδα. Είναι ενοχλητικό που δεχτήκαμε γκολ από δικό μας λάθος ενώ έπρεπε να είχαμε πάρει εμείς το προβάδισμα. Δίνω τα εύσημα στην ομάδα μου γιατί κάναμε σίγουρο ότι η Ισπανία φοβόταν ως το τέλος για το αν θα πάρει τη νίκη», δήλωσε μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

      Παραμένει χωρίς νίκη στον όμιλο του Nations League (0-1-2) και λογικά θα παλέψει με την Ουκρανία για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στον όμιλο. Ο μοναδικός βαθμός ήταν από το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου με τους Γερμανούς (1-1), όπου είχαν ευκαιρίες για να πάρουν και τη νίκη. Έγινε κουβέντα στα Μέσα της χώρας για το γεγονός πως απείλησε ελάχιστα την Ισπανία στο παιχνίδι του Σαββάτου. Είχε προηγηθεί το φιλικό παιχνίδι στο Σεντ Γκάλεν με την Κροατία όπου ηττήθηκε με 2-1, αν και προηγήθηκε στο σκορ. Ο Γκαβράνοβιτς άνοιξε το σκορ στο 31', αλλά έντεκα λεπτά αργότερα ο Μπρέκαλο ισοφάρισε και στο 66' ο Πάσαλιτς έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί νέα προβλήματα. Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ακάντζι της Ντόρτμουντ και έφυγε από την αποστολή. Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο μέσος Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), ο εξτρέμ Εμπολό (Γκλάντμπαχ) και ο μπακ Λανγκ (Γκλάντμπαχ). Ο σταρ εξτρέμ Σακίρι (Λίβερπουλ) έπαιξε μόνο μισή ώρα κόντρα στην Ισπανία λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης και είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει βασικός στο σημερινό.

      Η αποστολή της Ελβετίας:

      Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Μ’Βογκό (Αϊντχόφεν), Ομλιν (Μονπελιέ)

      Αμυντικοί: Ρικάρντο Ροντρίγκες (Τορίνο), Σχαρ (Νιούκαστλ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Μ’Μπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Μπενίτο (Μπορντό), Ομέραγκιτς (Ζυρίχη), Βίντμερ (Βασιλεία), Κόμερτ (Βασιλεία), Λοτόμπα (Νις)

      Μέσοι: Γκρανίτ Τζάκα (Αρσεναλ), Ζούμπερ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Σο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Σακίρι (Λίβερπουλ), Σομ (Πάρμα), Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις), Ρούμπερ Βάργκας (Αουγκσμπουργκ), Φρόιλερ (Αταλάντα), Φερνάντεζ ( Μάιντζ)

      Επιθετικοί: Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Γκαβράνοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ρούμπεν Βάγκρας (Άουκγσμπουργκ), Ίττεν (Ρέιντζερς), Φάσναχτ (Γιουνκ Μπόις), Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γερμανία μπορεί να προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο Nations League, ωστόσο οι κριτικές προς τον Γιοακίμ Λεβ αυξάνονται όλο και περισσότερο, καθώς η «νασιοναλμανσάφτ» δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι στο ανασταλτικό κομμάτι, αφού δέχεται εύκολα φάσεις και η Ελβετία, που ήταν παραπάνω ανταγωνιστική στο μεταξύ τους αγώνα τον Σεπτέμβριο, θα έχει τις ευκαιρίες της. Θα πάμε με το αμφίσκορο στο 1.80, που έχει επιβεβαιωθεί στα 5 τελευταία των «πάντσερ»

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.19% έπαιξε: 1
      • » Ο waseemgul201, με το υψηλότερο yield +9.09% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1
      • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.15% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες