1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γάνδη - Σλόβαν Λίμπερετς

Προϊστορία

3/12/2020 ΓάνδηΣλόβαν Λίμπερετς 1 - 2
22/10/2020 Σλόβαν ΛίμπερετςΓάνδη 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 94,787 85.0%
X
€ 7,771 7.0%
2
€ 8,951 8.0%
Over
€ 6,411 45.2%
Under
€ 7,781 54.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

93 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ghelamco Arena
  • Χωρητικότητα: 20000
Ουσιαστικά αδιάφορο

Ουσιαστικά αδιάφορο

Η μετριότατη και χωρίς βαθμό στον όμιλο Γάνδη υποδέχεται την Σλόβαν Λίμπερετς η οποία έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

ΓΑΝΔΗ

Μπορεί να είχε την κατοχη και τις περισσότερες ευκαιρίες απέναντι στο Ερυθρό Αστέρα αλλά παρόλα αυτά γνώρισε την ήττα με 0-2 και παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου με μηδέν βαθμούς. Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού έμεινε πίσω στο σκορ από ένα εξαιρετικό σουτ Πέτροβιτς και μπορεί να πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά ήταν άστοχη στην τελική της προσπάθεια. Από μία στημένη φάση στο 58΄δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο και παρά τις ευκαιρίες της δεν πέτυχε ούτε το γκολ της τιμής.

Την Κυριακή μάλιστα πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση και ηττήθηκε εντός έδρας με 3-0 από την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Τραγική η εικόνα της και πάλι, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 27’ και όχι μόνο δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει αλλά δέχτηκε και δεύτερο τέρμα δέκα λεπτά μετά. Περίμενε κανείς πως θα βγάλει κάποια αντίδραση στην επανάληψη κάτι το οποίο δεν συνέβη και τελικά από μία ακόμη στημένη φάση η αντίπαλος της πέτυχε το 3-0 στο 82’.

Η ήττα από την Βάρεγκεμ αποτέλεσε πισωγύρισμα για το σύνολο του Ντε Ντέκερ το οποίο τουλάχιστον έδειχνε ότι στο πρωτάθλημα σιγά σιγά ανέκαμπτε. Παρέμεινε στους 16 βαθμούς και το μόνο που έχει ως στόχο πλέον την φετινή χρονιά είναι μία θέση που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η θέση του Ντε Ντέκερ πάντως μέχρι στιγμής δεν δείχνει να κινδυνεύει. Την Κυριακη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Οστάνδη.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές επιστροφές για την Γάνδη καθώς είναι διαθέσιμοι ο στόπερ Πλαστούν (8/2), οι φορ Ντεπουάτρ (9/2) και Κλάιντιστ (9/1) και ο εξτρέμ Γιάρεμτσουκ (10/7). Εκτός ο μέσος Χακβετάτζε (3/0)

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Μπορεί στον δεύτερο αγώνα απέναντι στην Χόφενχαϊμ να είχε περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα της αλλά και πάλι η διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο και η Σλόβαν γνώρισε την ήττα με 2-0. Δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλο της σε όλο το παιχνίδι και το μόνο θετικό που κατάφερε ήταν να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ένα λάθος του τερματοφύλακα της έδωσε την ευκαιρία στον Μπάουμγκαρντερ να ανοίξει το σκορ στο 77’ και στο 89΄ο Κράμαριτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο καθώς η αναμέτρηση της απέναντι στην Οστράβα αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην αντίπαλη ομάδα. Παρέμεινε έτσι στην 9η θέση της βαθμολογίας, αλλά με νίκη έχει την ευκαιρία να ανέβει στην 5η.

Στο Γιουρόπα Λιγκ το μόνο που έχει να επιδείξει είναι μία νίκη επί της Γάνδης. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τις απουσίες της και δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Ερυθρό Αστέρα για την 2η θέση. Στην ουσία ένα σενάριο υπάρχει που την στέλνει στην επόμενη φάση. Να ηττηθεί ο Ερυθρός Αστέρας σήμερα και η ίδια να κερδίσει τόσο την Γάνδη όσο και τον άμεσο αντίπαλο της και μάλιστα με τέσσερα γκολ διαφορά, κάτι που μοιάζει αδύνατο.

«Μπήκαμε σε αυτό τον όμιλο χαρούμενοι για την πρόοδο μας. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να θυμίσουμε την ομάδα των προκριματικών και αυτή του πρώτου παιχνιδιού με την Γάνδη. Θέλουμε να κερδίσουμε και άλλους βαθμούς και να τερματίσουμε φυσικά πάνω από την Γάνδη», σχολίασε ο κόουτς Χόφτιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικό ότι μετά από καιρό η αποστολή της είναι πλήρης.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Στην ουσία πρόκειται για μία βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να θέλουν απλά να φτιάξουν την εικόνα τους. Η Γάνδη απογοητεύει με τις εμφανίσεις της την φετινή χρονιά και σε καμία περίπτωση δεν θα εμπιστευόμασταν τον άσο σε αυτές τις τιμες. Αμφότερες βέβαια θα παίξουν χωρίς άγχος, ενδεικτικά θα πάμε με το over.

FACTS

  • Η ομάδα Γάνδη δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Γάνδη έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Γάνδη έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2
  • Η ομάδα Σλόβαν Λίμπερετς έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σλόβαν Λίμπερετς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιουρόπα Λιγκ: 12ος όμιλος
  3 Σλόβαν Λίμπερετς 6 7 2 1 3 4:13
  4 Γάνδη 6 0 0 0 6 4:15
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο paris_zermen, με το υψηλότερο yield +2.63% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες