Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία U21 - Κροατία U21

21/6/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 395
1 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 8' Dembele Moussa
  2. 22' Jakolis Marin

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 91' Kulenovic Sandro

      Προϊστορία

      21/6/2019 Γαλλία U21Κροατία U21 1 - 0
      15/11/2018 Γαλλία U21Κροατία U21 2 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,136,583 91.1%
      X
      € 54,243 4.3%
      2
      € 56,344 4.5%
      Over
      € 149,303 68.6%
      Under
      € 68,445 31.4%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      127 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: San Marino Stadium, Serravalle
      Με φόρα από την πρεμιέρα η Γαλλία

      Με φόρα από την πρεμιέρα η Γαλλία

      Η Γαλλία μετά την μεγάλη νίκη της πρεμιέρα απέναντι στους Άγγλους ψάχνει τους τρεις βαθμούς που θα τη στείλουν κατά πάσα πιθανότητα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δύσκολα τα πράγματα για την Κροατία μετά την κακή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι.

      Τι ισχύει: Αγώνας για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου μαζί με την καλύτερη δεύτερη προκρίνονται στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Αποτελέσματα στο μεταξύ τους παιχνίδι, 2) Διαφορά τερμάτων στο μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στο μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση 6) Πειθαρχικό κομμάτι 7) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία της UEFA.

      ΓΑΛΛΙΑ

      Κατάφερε και πήρε μία σπουδαία νίκη στην τελευταία φάση του παιχνιδιού απέναντι στην Αγγλία (2-1) που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρώτη θέση. Στο πρώτο ημίχρονο είδε τον Μούσα Ντεμπελέ να μην μπορεί να νικήσει τον Χέντερσον σε εκτέλεση πέναλτι στο 25' και στην επανάληψη έμεινε πίσω στο σκορ στο 54'. Στο 62' κέρδισε και δεύτερο πέναλτι αποκτώντας μάλιστα και αριθμητικό πλεονέκτημα, σε μία φάση όμως που τραυματίστηκε ο Μπαμπά. Ο Αουάρ ωστόσο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Πίεσε για την ισοφάριση και τελικά αυτή ήρθε στο 89΄ με σουτ μέσα από την περιοχή του Ικονέ. Στο 95' μάλιστα σε μία τελευταία προσπάθεια ο Βαν-Μπισάκα πέτυχε αυτογκόλ ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή της Γαλλίας.

      Θα μπορούσε να είχε πετύχει νωρίτερα κάποιο τέρμα με τις δύο εκτελέσεις πέναλτι, στο τέλος όμως πήρε αυτό που ήθελε. Είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση και με μία νίκη απέναντι στους απογοητευμένους Κροάτες θα βρεθεί πολύ κοντά στον στόχο της.

      «Είναι φανερό ότι πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα στο παιχνίδι από ότι σε αυτό με την Αγγλία, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Ξέρουμε τις συνθήκες του αγώνα και θέλουμε να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας κάτι που δεν συνέβη στην αρχή με τους Άγγλους. Όσο περισσότερη πίεση βάλουμε απέναντι στην Κροατία τόσο το καλύτερο»,τόνισε ο κόουτς Ριπόλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αγγλία και θα απουσιάσει ο εξτρέμ Μπαμπά που λογικά χάνει και όλη τη διοργάνωση.

      Η αποστολή της Γαλλίας:

      Τερματοφύλακες: Πολ Μπερναρντόνι (Νιμ), Γκοτιέ Λαρσονό (Μπρεστ), Μαξ Πρεβό (Σοσό)

      Αμυντικοί: Κέλβιν Αμιάν (Τουλούζ), Μούσα Νιακατέ (Μάιντζ), Νταγιότ Ουπαμεκάνο (Λειψία), Φοντέ Μπαλό-Τουρέ (Μονακό), Μαλάνγκ Σαρ (Νις), Ιμπραχίμα Κονατέ (Λειψία), Κόλιν Νταγκμπά (Παρί Σεν Ζερμέν), Αντονι Σασί (Στρασβούργο)

      Μέσοι: Λούκας Τοσάρτ (Λυών), Ολιβιέ Ντσαμ (Σέλτικ), Χουσέμ Αουάρ (Λυών), Τζεφ Ρεν-Αντελαΐντ (Ανζέ), Ρομέν Ντελ Καστίγιο (Ρεν), Ματέο Γκεντουζί (Αρσεναλ), Ιμπραχίμα Σισσοκό (Στρασβούργο)

      Επιθετικοί: Μούσα Ντεμπελέ (Λυών), Τζόναθαν Μπαμπά (Λιλ), Ζαν-Φιλίπ Ματετά (Μάιντζ), Τζόναθαν Ικονέ (Λιλ), Μάρκους Τουράμ (Γκινγκάμπ)

      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Ήταν απογοητευτική στην πρεμιέρα απέναντι στη Ρουμανία και γνώρισε μία βαριά ήττα με 4-1. Ήδη στο 14' βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0. Κατάφερε να μειώσει στο 19' με σουτ του Βλάσιτς δεν έδειξε ωστόσο ότι μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση. Στην επανάληψη δέχτηκε άλλα δύο τέρματα στο 66' και στο 93' ολοκληρώνοντας μία κακή εμφάνιση.

      Πλέον τα πράγματα μοιάζουν απίθανα για την πρόκριση καθώς πρέπει να κάνει δύο νίκες απέναντι σε Γαλλία και Αγγλία. Αυτό που προβληματίζει όμως περισσότερο είναι το πρόσωπο που έδειξε στην πρεμιέρα όντας μάλιστα και το φαβορί της αναμέτρησης.

      «Στο παιχνίδι με τη Αγγλία είδαμε μία καλή ομάδα όπως η Γαλλία αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην ποιότητα τους. Χρειάζεται να κλείσουμε καλά τους χώρους και τις πλάγιες γραμμές μας, εκεί όπου είναι πιο πολύ επικίνδυνοι» σχολίασε ο κόουτς Γκράτσαν.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία λόγω τραυματισμού του εξτρέμ Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ) και του στόπερ Μπένκοβιτς (Σέλτικ).

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Ιβό Γκρίμπιτς (Λοκομοτίβα), Τζόσιπ Πόσαβετς (Χάιντουκ Σπλιτ), Αντριάν Σέμπερ (Κιέβο Βερόνα)

      Αμυντικοί: Μπόρνα Σόσα (Στουτγάρδη), Φιλίπ Μπένκοβιτς (Σέλτικ), Φιλίπ Ουρέμοβιτς (Ρουμπίν Καζάν), Πέταρ Μάμιτς (Ριέκα), Νίκολα Κάτιτς (Ρέιντζερς), Ντόμαγιογκ Μπράνταριτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Μπράνιμιρ Καλάιτσα (Μπενφίκα), Τόνι Μπορέφκοβιτς (Ρίο Αβε), Μάριγιαν Τσάμπραγια (Γκόριτσα)

      Μέσοι: Νίκολα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ιβάν Σούντσιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Λούκα Ιβάνουσετς (Λοκομοτίβα), Τόμα Μπάσιτς (Μπορντό), Κριστιάν Μπίστροβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μίκολα Μόρο, Λόβρο Μάιερ (Ντινάμο Ζάγκρεμπ)

      Επιθετικοί: Αλεν Χαλίλοβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Τζόσιπ Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Σάντρο Κουλένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Ρόμπερτ Μούριτς (Ριέκα), Μάριν Γιάκολις (Αντμίρα Βάκερ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης η Γαλλία που θέλει να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση. Κακή αμυντική λειτουργία για τους Κροάτες στο πρώτο παιχνίδι δεν βλέπω πως μπορούν να σταματήσουν την επιθετική γραμμή των τρικολόρ. Θα πάω με το over επειδή προσφέρεται σε καλύτερες τιμές από τον άσο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro U21
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        10 Γαλλία U21 3 7 2 1 0 3:1
        12 Κροατία U21 3 1 0 1 2 4:8
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Γαλλία U21 3 7 2 1 0 3:1
        4 Κροατία U21 3 1 0 1 2 4:8
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      21/6/2019
      Γαλλία U21
      Κροατία U21
      1 - 0
      15/11/2018
      Γαλλία U21
      Κροατία U21
      2 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pantazo.71, με το υψηλότερο yield +1.23% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro U21] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες