1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλατασαράι - Αϊντχόφεν

28/7/2021 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 679

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 37' Madueke Noni

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 59' Van Ginkel Marco
  2. 65' Boscagli Olivier
  3. 74' Boscagli Olivier
  4. 84' Diagne Mbaye
  5. 88' Kara Aytac

      Προϊστορία

      28/7/2021 ΓαλατασαράιΑϊντχόφεν 1 - 2
      21/7/2021 ΑϊντχόφενΓαλατασαράι 5 - 1
      18/7/2018 ΑϊντχόφενΓαλατασαράι 3 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 24,078 10.2%
      X
      € 15,674 6.7%
      2
      € 195,317 83.1%
      Over
      € 30,752 52.9%
      Under
      € 27,408 47.1%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      113 ψήφοι:

      Συνθέσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Basaksehir Fatih Terim Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 17300
      Μόνο με θαύμα θα κάνουν ανατροπή οι Τούρκοι

      Μόνο με θαύμα θα κάνουν ανατροπή οι Τούρκοι

      Η Γαλατάσαραϊ θα συγκρουστεί με την Αϊντχόφεν, σε επαναληπτικό στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

      Α’ Αγώνας: Αϊντχόφεν - Γαλατάσαραϊ 5-1

      Τι ισχύει: Παιχνίδι ρεβάνς για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σέλτικ - Μίντιλαντ, όποια αποκλειστεί τη Σεντ Τζόνστον στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

      * Η αναμέτρηση -θα διεξαχθεί στην έδρα της Μπασακσεχίρ και όχι στο «σπίτι» της Γαλατά- με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

      Ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ολλανδία γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Αϊντχόφεν. Ουδείς όμως περίμενε σε καμία περίπτωση αυτό που συνέβη. Η συντριβή με 5-1 δημιούργησε αναταραχές στο εσωτερικό της, καθώς επί της ουσίας η υπόθεση πρόκριση έχει ήδη κριθεί και χρειάζεται να πετύχει ένα μεγάλο θαύμα για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την αναμέτρηση καθώς ο πολύπειρος γκολκίπερ Μουσλέρα έχασε την μπάλα στο 2’ και ο Ζάχαβι δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Δεν πατούσε καλά στο χορτάρι και στο 35’ ήταν ξανά ο Ζάχαβι εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Δεν τα παράτησε, έβγαλε αντίδραση και μείωσε στο 42’ με ωραία κεφαλιά του Κιλίντς. Το 2-1 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

      Μπήκε νωθρά και στην επανάληψη και της κόστισε. Μετά από ωραία συνεργασία στο 51’ ο Γκέτσε βρέθηκε απέναντι στον Μουσλέρα και τον νίκησε για το 3-1. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε. Είχε μία καλή φάση με τον Λουιντάμα ο οποίος αστόχησε σε κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Ο χρόνος κυλούσε και το 3-1 έμοιαζε να αποτελεί το πιθανότερο σκορ. Ωστόσο η άμυνα πρόδωσε ξανά τη Γαλατάσαραϊ. Μετά από αδράνεια ο Ζάχαβι πέτυχε χατ-τρικ στο 84’ και το τελικό «χτύπημα» ήρθε από κεφαλιά του Γκέτσε στο 88’. Ακόμα το πρωτάθλημα Τουρκίας δεν έχει ξεκινήσει και είχε μία εβδομάδα να προετοιμαστεί για τη ρεβάνς.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Φατίχ Τερίμ υπογράμμισε: «Η Γαλατάσαραϊ είναι το σπίτι μας. Πού αλλού να πάμε; Δεν πρέπει να ξεχνάει ο κόσμος τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα. Έχουμε κατακτήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα. Αν δεν έχανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ εμείς ακόμα θα κάναμε προετοιμασία. Δεν μου αρέσει ποτέ να λέω για τα προβλήματα και τις δικαιολογίες που υπάρχουν. Όλα πήγαν ανάποδα για εμάς. Δεν συνέβη τίποτα καλό κι εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε το μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρει ο κόσμος τα προβλήματα που υπάρχουν. Ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι δεν αξίζαμε τέτοιο σκορ».

      Αγωνιστικά Νέα: Απών ο δεξιός μπακ Ομάρ Ελαμπντελαουί. Θα λείψει λόγω κορωνοϊού ο εξτρέμ Ακμπάμπα. Στα «πιτς» και ο εξτρέμ Ντουρμάζ.



      ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

      Μάλλον ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δεν θα περίμενε μία τόσο σπουδαία παράσταση στον πρώτο αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ. Το τελικό 5-1 μαρτυράει την ανωτερότητά της και ταυτόχρονα της δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού στην Κωνσταντινούπολη. Αρκεί λοιπόν να μην «αυτοκτονήσει» για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη προκριματική φάση, αποκλείοντας μία σπουδαία αντίπαλο. Πλέον έχει ήδη ανοίξει επί της ουσίας το δρόμο για μία πορεία που θα τη φέρει ξανά σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, ξεκίνησε ιδανικά κι άνοιξε το σκορ στα 75’’ με τον Ζάχαβι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του πορτιέρο Μουσλέρα στο 2’. Στο 35’ ήταν ξανά ο Ισραηλινός εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Αγχώθηκε προσωρινά όταν ο Κιλίντς με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 στο 42’.

      Η Αϊντχόφεν πάντως δεν είχε την παραμικρή διάθεση για αστεία στην επανάληψη. Στο 51’ μετά από υπέροχη συνεργασία ο Μάριο Γκέτσε με αριστοτεχνικό πλασέ σκόραρε για το 3-1. Έπαιξε πιο προσεκτικά στη συνέχεια θέλοντας να υπερασπιστεί το προβάδισμά της. Θα έψαχνε κι άλλο τέρμα μόνο εφόσον ήταν σίγουρη. Η ευκαιρία της δόθηκε στο 84’ και ο Ζάχαβι δεν την άφησε να πάει χαμένη πετυχαίνοντας το 4-1. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε από ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γκέτσε στο 88’.

      «Δεν είναι ακόμα ώρα να γιορτάσουμε. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι και είχαμε σημαντικό πλεονέκτημα με τον κόσμο στο πλευρό μας. Τώρα θα επικεντρωθούμε σε αυτό τον αγώνα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε ξανά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όσους έπαιξαν στη βασική ενδεκάδα του προηγούμενου παιχνιδιού, αλλά και μ’ εκείνους που είχαν παίξει ως αλλαγή. Ίσως τους δώσω μία ευκαιρία. Θα δούμε τι θα συμβεί, σέβομαι τον Φατίχ Τερίμ διότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής» σχολίασε ο κόουτς του κλαμπ, Ρότζερ Σμιντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Ένας «πονοκέφαλος» αυτός του νεαρού μεσοεπιθετικού Ιχατάρεν.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ένα «βουνό» έχει να ανέβει η Γαλατάσαραϊ, αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, μετά το διασυρμό με 5-1 στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν, αναζητά ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό θαύμα για να μην αποκλειστεί. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστεί απλώς να μην «αυτοκτονήσουν», για να τσεκάρουν το εισιτήριό τους για την τρίτη φάση των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μία νίκη γοήτρου είναι πιθανή για τους γηπεδούχους. Προσφέρεται μάλιστα σε άκρως ελκυστικές τιμές και θα τη στηρίξουμε.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Γαλατασαράι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Γαλατασαράι νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 3.09 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Αϊντχόφεν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Αϊντχόφεν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.41 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: X
      • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +4.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες