4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βικτόρια Πλζεν - Καραμπάγκ

Προϊστορία

23/8/2022 Βικτόρια ΠλζενΚαραμπάγκ 2 - 1
17/8/2022 ΚαραμπάγκΒικτόρια Πλζεν 0 - 0
2/7/2019 ΚαραμπάγκΒικτόρια Πλζεν 2 - 2
2/8/2016 ΚαραμπάγκΒικτόρια Πλζεν 1 - 1
26/7/2016 Βικτόρια ΠλζενΚαραμπάγκ 0 - 0
4/7/2014 Βικτόρια ΠλζενΚαραμπάγκ 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 179,682 52.9%
X
€ 70,761 20.8%
2
€ 89,177 26.3%
Over
€ 20,673 30.9%
Under
€ 46,324 69.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

195 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

6

2

Σουτ εκτός εστίας

11

44%

Κατοχή μπάλας

56%

4

Οφσάιντ

4

5

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

4

15

Φάουλ

4

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Doosan Arena Plzen
  • Χωρητικότητα: 11700
  • Θεατές: 10963
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Ανοιχτοί λογαριασμοί

Πλζεν και Καραμπάκ αναμετρούνται στην Τσεχία για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Μπακού.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής προκρίνεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ηττημένος συνεχίζει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Ματς (Καραμπάκ – Πλζεν 0-0): Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο Αζερμπαϊτζάν με στόχο να κρατήσουν το μηδέν και τα κατάφεραν χάρη στον γκολκίπερ τους, ο οποίος προχώρησε σε τρεις μεγάλες επεμβάσεις.

Μένει σαφώς ικανοποιημένη με το ισόπαλο 0-0 με την Καραμπάγκ στο Μπακού. Κατέβηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και είχε κορυφαίο τον γκολκίπερ της Στάνεκ ο οποίος προχώρησε σε τρεις μεγάλες επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν ως το τέλος. Λίγα πράγματα επιθετικά, καταγράφοντας μόλις ένα σουτ στην εστία.

Βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την επιστροφή της σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2018-19. Στην έδρα της έχει το 3x3 τη φετινή σεζόν αν και μόλις σε ένα κράτησε το μηδέν στην εστία της. Γενικότερα δυσκολεύεται χαρακτηριστικά να κρατήσει το μηδέν, ενδεικτικό ότι το σκορ στο ματς του Αζερμπαϊτζάν έβαλε τέλος σ’ ένα σερί 5 διαδοχικών G/G+Over που έτρεχε σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, καθώς το παιχνίδι με την Μπρνο αναβλήθηκε ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη σημερινή πολύ κρίσιμη ρεβάνς. Μετά από τρεις αγωνιστικές μετράει 7 βαθμούς (2-1-0) και βρίσκεται στο -2 από τις πρωτοπόρους Σλάβια και Σπάρτα Πράγας με ματς λιγότερο. Η τελευταία φορά που έχασε στο γήπεδο της ήταν τον Μάιο του 2021, έκτοτε τρέχει αήττητο 26 αγώνων (24-2-0).

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς, ο τεχνικός της Μπίλεκ δήλωσε πως περιμένει παιχνίδι παρόμοιο με αυτό του πρώτου αγώνα: «Η επιθετική τους ποιότητα είναι εξαιρετικοί. Δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρο και θέλουμε όσο γίνεται να έχουν τη μπάλα μακριά από την εστία μας. Όταν θα αποκτούμε κατοχή θέλουμε να είμαστε ακριβείς και να παίζουμε γρήγορα. Εάν επαναλάβουμε την εμφάνιση του πρώτου ματς και προσθέσουμε λίγη ποιότητα πιστεύουμε ότι μπορεί να λειτουργήσει. Είμαστε κοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ, το κίνητρο είναι τεράστιο. Τα πηγαίνουμε καλά στην έδρα μας για πολύ καιρό και ελπίζουμε να το διατηρήσουμε την Τρίτη. Όλοι ανυπομονούμε πολύ για τον αγώνα. Θα είναι ένα παιχνίδι αρκετά παρόμοιο με το πρώτο αγώνα. Είδαμε τον αγώνα τους με την Φερεντσβάρος στην Βουδαπέστη. Η Φερεντσβάρος δέχτηκε πρώτη το γκολ, το ματς άνοιξε και μετά έχασε με 1-3. Αυτό ακριβώς θέλουν. Κόντρα σε ανοιχτή άμυνα είναι εξαιρετικά επικίνδυνή. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Πιστεύω ότι ο καθένας από τους παίκτες θα πιάσει απόδοση πάνω από τα στάνταρ του και αν αυτό συμβεί τότε θα είμαστε στους ομίλους».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο κάπτεν/στόπερ Χέιντα (6/1).Αν και ήταν ανώτερη στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Πλζεν, δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάει με σκορ πρόκρισης στην Τσεχία. Είχε τον πρώτο λόγο σ’ όλη τη διάρκεια αλλά έπεσε πάνω στην εξαιρετική ημέρα του αντίπαλου γκολκίπερ και δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Πλέον πηγαίνει στην ισχυρή έδρα της Πλζεν με στόχο να κάνει ότι και στις αρχές του μήνα στην Βουδαπέστη απέναντι στην Φερεντσβάρος για τον 3ο προκριματικό, παίρνοντας «διπλό»-πρόκρισης με 3-1. Δίνει σταθερά το «παρών» σε ευρωπαϊκούς ομίλους για εννέα χρόνια, αλλά θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα της σεζόν 2017-18 όπου έπαιξε στη φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως και η αντίπαλος της, δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, αφού το παιχνίδι με την Τουράν αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Μετά από δύο αγωνιστικές έχει κάνει το 2x2 και βρίσκεται στο -3 από Καμπάλα και Σαμπάχ με ένα ματς λιγότερο.

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς, ο τεχνικός της, Γκουρμπάνοβ κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προπονητής της Πλζεν ότι η γηπεδούχος ομάδα θα παίξει κλειστά: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Σίγουρα περιμένουμε ότι θα είναι προσεκτικοί στην άμυνα απέναντι μας. Αλλά αν σκεφτόμαστε ότι θα παίξουν κλειστά θα είναι λάθος από την πλευρά μας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί επειδή η αντίπαλος μας είναι να ικανή να πρεσάρει και να παίζει με τη μπάλα στην κατοχή της. Έχουν πολύ καλούς τεχνίτες. Δεν σκεφτόμαστε να παίξουμε άμυνα, θα το κάνουμε αν μας αναγκάσει ο αντίπαλος. Στόχος μας είναι να είμαστε πιο ενεργητικοί, πιο επιθετικοί. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις γρήγορες αντεπιθέσεις της αντιπάλου μας».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Σταθερά εκτός ο βασικός στόπερ Μεντίνα (4/1) και ο κάπτεν/μπακ και ενίοτε στόπερ Μεντβέντεβ (4/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ λεπτές οι ισορροπίες. Η Πλζεν είναι πανίσχυρη στην έδρα της αγνοώντας την ήττα από τον Μάιο του 2021 (24-2-0), πηγαίνει όμως στο σημερινό χωρίς τον κάπτεν/στόπερ της, Χέιντα και στο πρώτο παιχνίδι χρειάστηκε τις επεμβάσεις του γκολκίπερ της για να κρατήσει το μηδέν. Ο τεχνικός της δήλωσε ότι θα το προσεγγίσει ξανά αρκετά προσεκτικά και δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε, άλλωστε το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο. Το θέμα όμως είναι ότι οι Τσέχοι δεν πείθουν ανασταλτικά και η Καραμπάκ είναι ομάδα που έχει το γκολ. Αμυντικά ούτε οι Αζέροι είναι αποτελεσματικοί και πηγαίνουν στην Τσεχία με δύο απουσίες βασικών αμυντικών. Θα πάμε με το αμφίσκορο σε τιμές αουτσάιντερ.

FACTS

  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Βικτόρια Πλζεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καραμπάγκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο carlosTOtsakali, με το υψηλότερο yield +7.11% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.42% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες