1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ - Μάλμε

Προϊστορία

12/7/2022 Βίκινγκουρ ΡέικιαβικΜάλμε 3 - 3
5/7/2022 ΜάλμεΒίκινγκουρ Ρέικιαβικ 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 40,852 33.2%
X
€ 12,265 10.0%
2
€ 70,067 56.9%
Over
€ 16,238 64.8%
Under
€ 8,834 35.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

115 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

8

3

Σουτ εκτός εστίας

2

54%

Κατοχή μπάλας

46%

2

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

3

3

Αλλαγές

4

4

Φάουλ

8

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Vikin
  • Χωρητικότητα: 2800
  • Θεατές: 1080
Σαφώς πιο ποιοτικοί οι πρωταθλητές Σουηδίας

Σαφώς πιο ποιοτικοί οι πρωταθλητές Σουηδίας

Η Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ φιλοξενεί τη Μάλμε σε επαναληπτικό παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένουν φαβορί οι φιλοξενούμενοι μετά την οριακή νίκη τους στο πρώτο ματς.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς στο πλαίσιο της πρώτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση με τη νικήτρια του ζευγαριού της Μπαλκάνι με τη Ζαλγκίρις Βίλνιους. Όποια αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Μάλμε - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ 3-2

Την περασμένη Τρίτη ταξίδεψε στη Σουηδία ούτως ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της με την πιο ποιοτική Μάλμε. Όχι μόνο δεν φοβήθηκε την αντίπαλό της αλλά πάλεψε γενναία και ηττήθηκε 3-2, κερδίζοντας δίχως αμφιβολία τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Μόλις στο 16’ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με σουτ του Όλσον που κόντραρε κι άλλαξε πορεία. Έβγαλε αντίδραση και στο 38’ ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Κρίσταλ. Ωστόσο ο σκόρερ έκανε χειρονομία στην εξέδρα κι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Τρία λεπτά αργότερα οι Σουηδοί πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά «ψαράκι» του Τοϊβόνεν. Αμύνθηκε μαζικά στην επανάληψη και άντεξε, όμως στο 84’ ο Μπιρμάντσεβιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Δεν τα παράτησε και στις καθυστερήσεις ο Γκούντγιονσον εκμεταλλεύτηκε γκάφα των αντιπάλων αμυντικών και μείωσε στο τελικό 3-2.

Με αυτόν τον τρόπο η Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και το «παραμύθι» που έχει αρχίσει από την προ προκριματική φάση συνεχίζεται, καθώς ελπίζει βάσιμα ότι θα κατορθώσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει μία ιστορική πρόκριση. Τα δύο από τα τρία φετινά ματς της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα και Over. Το περασμένο Σάββατο νίκησε εντός έδρας με 3-2 την Άκρανες και παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Ισλανδίας.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Άρναρ Γκουνλάουγκσον υπογράμμισε: «Μείναμε δίκαια με δέκα παίκτες στον πρώτο αγώνα αν και ήταν κρίμα που δεν έμεινε ο ποδοσφαιριστής μας για ενενήντα λεπτά στο γήπεδο διότι είναι πολύ καλός και ο κόσμος θα απολάμβανε να τον βλέπει. Μας έμειναν ανάμεικτα συναισθήματα από το πρώτο παιχνίδι με τη Μάλμε διότι κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά υπήρξαν καλές και κακές στιγμές. Δεν μπορώ να θυμώνω με τους παίκτες μου αλλά μόνο να είμαι περήφανος γι’ αυτούς».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο επιθετικός Κρίσταλ ο οποίος πάντως ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Ρόζενμποργκ και βρίσκεται στο Τρόντχαϊμ. Εκ νέου αμφίβολος ο χαφ ΜακΛάγκαν (9/0).

Ουδείς αμφισβητούσε ότι ήταν το ακλόνητο φαβορί του εντός έδρας αγώνα με τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ. Εντός των τεσσάρων γραμμών όμως επικράτησε 3-2 με περισσότερη δυσκολία απ’ όση αναμενόταν μετά την κλήρωση. Αναζήτησε ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε το έργο της πιο εύκολο και το βρήκε στο 16’ με τον Όλσον. Χαλάρωσε άνευ λόγου και το «πλήρωσε» δεχόμενη την ισοφάριση στο 38’ από τον Κρίσταλ. Ευτυχώς για εκείνη όμως ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χειρονομία προς τους οπαδούς της. Εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήρε προβάδισμα στο 42’ με ωραία κεφαλιά του Τοϊβόνεν. Στο δεύτερο μέρος πίεσε αλλά αδυνατούσε να σκοράρει. Τελικά στο 84’ ο Μπιρμάντσεβιτς με ωραίο διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-1. Η αφέλειά της φάνηκε ξανά στις καθυστερήσεις όταν οι αμυντικοί της «πούλησαν» μία εύκολη μπάλα και ο Γκούντγιονσον «έγραψε» το 3-2.

Η Μάλμε είναι υποχρεωμένη πλέον να τελειώσει την υπόθεση της πρόκρισης στην Ισλανδία, αν δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης και να αποχαιρετήσει πολύ νωρίς το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι άλλωστε είχε φτάσει μέχρι τη φάση των ομίλων. Για την εγχώρια λίγκα, οι πρωταθλητές Σουηδίας έκαμψαν την αντίσταση της Βάρμπεργκ Μπόις εντός έδρας με 3-0, σημειώνοντας όλα τους τα τέρματα στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Στέκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να έχουν εντυπωσιάσει.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Βίκινγκουρ και στον πρώτο αγώνα είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε τέσσερα και πέντε γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν λίγο απογοητευτικό αλλά τώρα πρέπει να πάμε στην Ισλανδία και να κάνουμε τη δουλειά μας. Να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Είναι θετικό να δημιουργούμε τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να δουλεύουμε και στην αξιοποίησή τους» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μίλαν Μιλόγεβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά στα «πιτς» ο μέσος Λεβίτσκι (5/0) και ο επιθετικός Νάλιτς (4/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μάλμε δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο απ’ όσο αναμενόταν στον αγώνα με τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ στη Σουηδία και καλείται να τελειώσει την υπόθεση της πρόκρισης στην Ισλανδία. Οι γηπεδούχοι ελπίζουν ότι θα πετύχουν το θαύμα και θα αφήσουν εκτός συνέχειας τους πρωταθλητές Σουηδίας αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και σε πιθανή ισοπαλία δεν θα πάμε στο «διπλό». Θα στηρίξουμε το Over σε παρόμοια απόδοση περιμένοντας έναν αγώνα που θα έχει γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες της ομάδας Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ νίκησε στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 4.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μάλμε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάλμε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάλμε νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ - Τελ. αγώνες
25/5/2024
Άκρανες
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
20/5/2024
Βέστρι
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
16/5/2024
Γρίνταβικ
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
1 - 4
12/5/2024
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
FH Χαφναρφιόρντουρ
2 - 0
5/5/2024
HK Κοπάβογκουρ
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
3 - 1
28/4/2024
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
ΚΑ Ακουρέιρι
4 - 2
25/4/2024
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
Βιντίρ
4 - 1
21/4/2024
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
Μπρέινταμπλικ
4 - 1
15/4/2024
Φραμ Ρέικιαβικ
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
0 - 1
6/4/2024
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
Στιαρνάν
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +5.06% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες