Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Βαριά ήττα για Μονακό, νέα γκέλα για Μαρσέιγ (videos)

Σαμπιονά: Βαριά ήττα για Μονακό, νέα γκέλα για Μαρσέιγ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2014 23:56
Μετά την εντός έδρας ήττα στη πρεμιέρα από τη Λοριάν, η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ δέχτηκε νέα… σφαλιάρα, καθώς ηττήθηκε με 4-1 στην έδρα της Μπορντό παρότι προηγούνταν με 1-0 στο ημίχρονο! Ήττα και για Μαρσέιγ, 2x2 για Σεντ Ετιέν.

Βαριά ήττα για τη Μονακό, καθώς η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ηττήθηκε με 4-1 από τη Μπορντό του Σανιόλ και γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Μπερμπάτοφ στο 44’, ωστόσο στην επανάληψη κατέρρευσαν, καθώς η Μπορντό πέτυχε τέσσερα γκολ με τους Ρολάν (48’, 65’ - το δεύτερο από θέση οφσάιντ), Σαλα (61’ πεν.) και Καζρί (75’ πεν.) και έκανε το 2x2 στο Σαμπιονά.

Βέβαια η ομάδα του Ζαρντίμ, παρά την κάκιστη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, καθώς εκτός από το δεύτερο γκολ του Ρολάν, διαμαρτυρήθηκε και για τα δύο πέναλτι που κέρδισε η Μπορντό

Σοκ για Μαρσέιγ, 2x2 για Σεντ Ετιέν


Σαμπιονά: Βαριά ήττα για Μονακό, νέα γκέλα για Μαρσέιγ (videos)
Σοκ και για τη Μαρσέιγ, καθώς στο πρώτο παιχνίδι του Μαρσέλο Μπιέλσα στο «Βελοντρόμ», οι Μασσαλοί ηττήθηκαν με 2-0 στο γειτονικό ντέρμπι με τη Μονπελιέ και έμειναν χωρίς νίκη μετά από 2 αγωνιστικές.

Μετά την ισοπαλία με τη Μπαστιά (3-3), η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από τη Μονπελιέ!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Μουνιέ (18’) και Σανσόν (68’) και πανηγύρισαν τους πρώτους τους βαθμούς μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Μπορντό.

Από την άλλη, το 2x2 έκανε η Σεντ Ετιέν, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Ρεμς και ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με τη Καραμπούκ για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «στεφανουά» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 27’ με αυτογκόλ του Πέριν, ωστόσο κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς και να πάρουν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Γκραντέλ (60’), Μονέ-Πακέ (70’) και Ερντίνγκ (81’).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.