Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκησε τη Νίκη Βόλου η ΑΕΚ (video)

Νίκησε τη Νίκη Βόλου η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2014 23:05
Με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τη Νίκη Βόλου χάρη σε γκολ των Αραβίδη (1’) και Μάνταλου (34’ πεν.), ενώ είχε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Μείωσαν στο 73’ με όμορφο γκολ του Σκούρτη οι Βολιώτες.

Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τη Νίκη Βόλου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η «Ένωση» έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Αραβίδη. Η Νίκη παραλίγο να απαντήσει στο 6ο λεπτό με σουτ του Τζιώρα, ωστόσο στη συνέχεια η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, ώσπου στο 33’ ο Πλατέλλας κέρδισε πέναλτι και ο Μάνταλος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0.

Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές του Δέλλα έκοψαν το ρυθμό της «Ένωσης» καθώς δεν είχε καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Νίκη, η οποία μείωσε στο 73’ με όμορφο γκολ του Σκούρτη για το τελικό 2-1, ωστόσο έδειξε ανέτοιμη ενόψει της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στις 23 Αυγούστου.

Μετά τον αγώνα ο Τραιανός Δέλλας δήλωσε: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Είδα αυτά που θέλω. Όμως είναι νωρίς ακόμα γιατί είμαστε στο πικ της προετοιμασίας. Οι παίκτες είναι ακόμα κουρασμένοι, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Όπως είπα και πριν, είναι νωρίς ακόμα. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος».

Νίκη Βόλου: Ταμπάκης, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Μαρινάκης), Σωτηράκος, Ίβενς (46’ Μαχλελής), Καρασαλίδης, Λάουξ, Γιαννιτσάνης, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Μάρτινς, Τζιώρας

ΑΕΚ: Ανέστης (62' Καραγκιολίδης), Πεταυράκης (55’ Γροντής), Λαμπρόπουλος (62’ Σαρρής), Κολοβέτσιος (62’ Σβάρνας), Μπακάκης (55’ Γεωργέας), Κορδέρο (46’ Φαγέ), Ανάκογλου (55’ Ρόβας), Μπαρμπόσα (62’ Μπρέσεβιτς), Μάνταλος (62’ Ζόριτς), Πλατέλλας (46’ Ντούνης), Αραβίδης (46’ Ντακόλ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.