Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με το… δεξί οι πρωταθλητές

Πρέμιερ Λιγκ: Με το… δεξί οι πρωταθλητές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2014 20:02
Με νίκη ξεκίνησε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με γκολ των Σίλβα (38’) και Αγκουέρο (90+1’) κέρδισε με 2-0 την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και άφησε πίσω της την ήττα από την Άρσεναλ στο Κομιούνιτι Σίλντ.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, κέρδισε με 2-0 τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους γηπεδούχους να είχαν κάποιες καλές στιγμές λίγο πριν το φινάλε για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ που σταμάτησαν στο Κρουλ, όμως κατάφεραν να σκοράρουν στο 38’, με τον Τζέκο να δίνει με τακουνάκι στον Σίλβα και αυτός από κοντά «έγραψε» το 1-0.

Στην επανάληψη, η Σίτι είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Τζέκο (64’) και Τουρέ (73’) για να «κλειδώσει» τη νίκη, με τη Νιούκαστλ να ανεβάζει στη συνέχεια ρυθμό και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει εάν ο Φερνάντο δεν έδιωχνε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Πέρεθ ή αν ο Σισοκό κατάφερνε να ευστοχήσει λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με σουτ από πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στις καθυστερήσεις ο Αγκουέρο με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Κρουλ με πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τη Σίτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.