Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε αλλά κέρδισε η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε αλλά κέρδισε η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2014 17:26
Η Λίβερπουλ ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην εξαιρετική Σαουθάμπτον, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στο «Άνφιλντ» χάρη στα γκολ των Στέρλινγκ (23’) και Στάριτζ (79’), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά με τρομερό γκολ του Κλαιν (56’) ενώ είχαν δοκάρι στο φινάλε για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ, η οποία τα βρήκε… σκούρα από τη Σαουθάμπτον στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στο «Άνφιλντ» και να πανηγυρίσει το πρώτο «τρίποντο» στη σεζόν.

Οι «κόκκινοι» δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις για να διασπάσουν την άμυνα της Σαουθάμπτον στο πρώτο ημίχρονο και χρειάστηκαν μια εκπληκτική μακρινή μπαλιά του Χέντερσον για να βρεθούν σε θέση βολής, με τον Στέρλινγκ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Φόρστερ για το 1-0 στο 23’!

Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε αλλά κέρδισε η Λίβερπουλ (video)
Η Σαουθάμπτον δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να απαντήσει, κάτι που κατάφερε στις αρχές τις επανάληψης, με τον Τάντιτς να βρίσκει με τακουνάκι τον Κλαιν και αυτός με δυνατό σουτ «έγραψε» το 1-1 στο 56’!

Μάλιστα η ομάδα του Ρόλαντ Κούμαν (ντεμπούτο) προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ, έχοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ντέβις, ο οποίος σε πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα άουτ στο 62’, ενώ στο 70’ ήταν η σειρά του Κλάιν να απειλήσει, με τους αμυντικούς της Λίβερπουλ να απομακρύνουν.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στη συνέχεια ρυθμό, απείλησαν στο 75’ με σουτ του Χέντερσον και τελικώς στο 79’ ο Στάριτζ κατάφερε να σκοράρει, νικώντας από κοντά τον Φόρστερ για το 2-1 των «κόκκινων».

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Σαουθάμπτον πίεσε για το 2-2, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 87’, με τον Μινιολέ να αποκρούει το σουτ του Σνάιτερλινγ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Λονγκ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.