Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2014 17:33
Με γκολάρα του Κουτίνιο στο 78’, η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-2 την Μάντσετσερ Σίτι στο «Άνφιλντ», ξέφυγε προσωρινά με 5 βαθμούς στην κορυφή και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στέρλινγκ (6’) και Σκτρέλ (26’) έκαναν το 2-0 για τους «κόκκινους», ισοφάρισε προσωρινά η Σίτι με Σίλβα (57’) και Τζόνσον (63’ αυτ.).

Η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη με 3-2 στο «Άνφιλντ» και εφόσον κερδίσουν τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια, θα στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και έδειξαν πως θα «καθαρίσουν» από νωρίς τη νίκη, καθώς είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας με τους Στέρλινγκ (6’) και Σκτρέλ (26’), ενώ είχαν και ευκαιρίες για να πετύχουν 3ο τέρμα!

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Λίβερπουλ (video)
Από την πλευρά της η Σίτι, η οποία έχασε και νωρίς με τραυματισμό τον Τουρέ, έδειχνε να μην έχει απάντηση, ωστόσο στην επανάληψη έδειξε διαφορετικό πρόσωπο και με έναν μεταμορφωμένο Σίλβα, έφτασε στην ισοφάριση μέσα σε 6 λεπτά (!), με τον Ισπανό να μειώνει στο 57’, ενώ στο 63’ ο Τζόνσον με αυτογκόλ «έγραψε» το 2-2!

Μάλιστα οι «πολίτες» έχασαν δύο πολύ καλές στιγμές με τους Τζέκο και Σίλβα για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, ενώ ζήτησαν στον διαιτητή την αποβολή του Σουάρες για βουτιά (ο Ουρογυοανός είχε ήδη κίτρινη).

Ωστόσο στο 78’ μετά από λάθος του Κομπανί, ο Κουτίνιο με ωραίο γυριστό σουτ νίκησε τον Χαρτ και «έγραψε» το τελικό 3-2 για τη Λίβερπουλ, η οποία λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Σουάρες στην περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση και στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να κερδίσουν πέναλτι, όταν ο Σκτρέλ έδιωξε με το χέρι, σε μία πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή, καθώς υπήρχαν πολλά σώματα στην περιοχή.

Με τη νίκη της η Λίβερπουλ έφτασε τους 77 βαθμούς και βρίσκεται στο +5 από τη 2η Τσέλσι (1 παιχνίδι λιγότερο), και στο +7 από την Σίτι (2 παιχνίδια λιγότερα) και χρεάζεται απλώς να κερδίσει τα τέσσερα παιχνίδια που της απομένουν για να πανυγηρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια!



Το κλάμα του Τζέραρντ στη λήξη του ματς:

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.