Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ξανά στο -5 η Ρόμα (video)

Σέριε Α: Ξανά στο -5 η Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2014 02:00
Την 7η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Ρόμα, η οποία κέρδισε με 3-1 την Αταλάντα στο «Ολίμπικο» και μείωσε ξανά στο -5 την διαφορά της από την Γιουβέντους, η οποία έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

Οι «τζιαλορόσι» παρότι έπαιζαν χωρίς τον Ματία Ντέστρο (τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές) δεν συνάντησαν ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην Αταλάντα, την οποία κέρδισαν με 3-1 στο «Ολίμπικο», σημειώνοντας έτσι την 7η συνεχόμενη νίκη τους.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 13ο λεπτό ο Ταντέι με ωραίο σουτ, ενώ Λιάγιτς διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 44’. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 3ο γκολ στο 63’ με τον Ζερβίνιο, με την Αταλάντα από την άλλη να μειώνει απλώς στο 78’ με τον Μιλιάτσιο για το τελικό 3-1.

Έτσι η ομάδα του Βασίλη Τοροσίδη (εκτός αποστολής) έφτασε τους 79 βαθμούς και μείωσε προσωρινά στο -5 τη διαφορά της από την κορυφή, ενώ στον αντίποδα, η Αταλάντα έμεινε στην 9η θέση με 46 και έχασε έδαφος στη μάχη για την 5η θέση που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στο άλλο παιχνίδι, Σασουόλο και Κάλιαρι ήρθαν ισόπαλες 1-1, σκορ που άφησε την πρώτη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και την δεύτερη σε απόσταση 8 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.