Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Έκανε… πλάκα στην Μπάγερν η Ντόρτμουντ (video)

Μπουντσελίγκα: Έκανε… πλάκα στην Μπάγερν η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2014 21:25
Μια ιστορική νίκη πανυγήρισε η Ντόρτμουντ, η οποία κέρδισε με 3-0 την αδιάφορη βαθμολογικά Μπάγερν μέσα στην «Άλιανς Αρίνα», υποχρεώνοντας μάλιστα τους Βαυαρούς σε 2η συνεχόμενη ήττα πρωταθλήματος και πρώτη εντός έδρας μετά τον Οκτώβριο του 2012! Μχιταριάν (20’), Ρόις (49’), Χόφμαν (56’) τα γκολ των Βεστφαλών, ασίστ του Παπασταθόπουλου στο 3ο γκολ.

Μια μεγάλη νίκη γοήτρου πανηγύρισε η Ντόρτμουντ, καθώς οι Βεστφαλοί κέρδισαν με 3-0 την Μπάγερν στο Μόναχο και πήρε ρεβάνς για την ήττα της με το ίδιο σκορ στον πρώτο γύρο από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι Βεστφαλοί ξεκίνησαν καλύτερα στο ντέρμπι και πήραν προβάδισμα στο 20’ με σουτ του Μχιταριάν, ενώ στο 49’ ο Ρόις έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Μπάγερν δεν μπόρεσε να απαντήσει και στο 56’ μετά από μακρινή μπαλιά του Παπασταθόπουλου, ο Χόφμαν έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην Ντόρτμουντ!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μόλις στο 71’ την πρώτη τους κλασική ευκαιρία, με τον Μάντζουκιτς να αστοχεί από κοντά, ενώ ένα λεπτό μετά το σουτ του Σβάινστάιγκερ πέρασε λίγο άουτ.

Οι Βαυαροί έψαξαν το γκολ της τιμής και στο 83’ ο Μάντζουκιτς σκόραρε με κεφαλιά, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ.

Έτσι η Ντόρτμουντ κέρδισε για πρώτη φορά την Μπάγερν στο Μόναχο μετά τον Νοέμβριο του 2011 και δεν επέτρεψε στην Σάλκε να μείνει μόνη της στην 2η θέση!

Στον αντίποδα, η Μπάγερν γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ έχασε και με τραυματισμό τον Νόιερ ο οποίος αποχώρησε στο ημίχρονο με πρόβλημα στη γάμπα!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.