Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κέρδισε την Μπαρτσελόνα ο… Καρνέζης (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κέρδισε την Μπαρτσελόνα ο… Καρνέζης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2014 22:52
Με τον Ορέστη Καρνέζη να παίρνει φανέλα βασικού και να κρατάει ανέπαφη την εστία του, η Γρανάδα κέρδισε με 1-0 την Μπαρτσελόνα και έδωσε την ευκαιρία στην Ατλέτικο να ξεφύγει ακόμα και με +4 στην κορυφή.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα υπέστη ήττα-σοκ με 1-0 από την Γρανάδα στο «Κάρμενες» και έδωσε την μεγάλη ευκαιρία στην Ατλέτικο να ξεφύγει με +4 στην κορυφή εφόσον κερδίσει την Χετάφε, αλλά και στην 3η Ρεάλ να την προσπεράσει στην δεύτερη θέση!

Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος στην μόλις δεύτερη συμμετοχή του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κρατώντας στο μηδέν τους Καταλανούς, με αξιοσημείωτο την απόκρουση του στο φάουλ του Μέσι!

Η Γρανάδα άνοιξε το σκορ με τον Μπραχίμι στο 16’, με την Μπαρτσελόνα στη συνέχεια να είχε την απόλυτη υπεροχή, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τον Νεϊμάρ και στο φινάλε παραλίγο να το πληρώσει με δεύτερο γκολ!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα της Μπαρτσελόνα στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της στη Πριμέρα, και πλέον η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο καλείται να συνέλθει άμεσα, καθώς την Τετάρτη (16/4) αντιμετωπίζει την Ρεάλ στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας!

Η απόκρουση του Καρνέζη στο φάουλ του Μέσι:



Φάσεις και το γκολ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.