Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρες στους «8»

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρες στους «8»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2014 13:17
Μεγάλα παιχνίδια επιφύλαξε η κληρωτίδα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπάγερν να αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Ρεάλ να διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ντόρτμουντ, την Παρί να κοντράρεται με την Τσέλσι, ενώ προέκυψε και ισπανικός εμφύλιος ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο.

Ενδιαφέρον ζευγάρια – όπως αναμενόταν- προέκυψαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, να αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου.

Από την άλλη, για πρώτη φορά στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα τεθούν αντιμέτωπες η Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στον ισπανικό εμφύλιο των προημιτελικών, ενώ η Ρεάλ θα αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ που την απέκλεισε στους περσινούς ημιτελικούς.

Τέλος, η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες για δεύτερη φορά στις ιστορία τους.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν 1 και 2 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 8 και 9 του μήνα. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών (η κλήρωση θα γίνει στις 11 Απριλίου) θα γίνουν 22 και 23 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς 29 και 30 του μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας.

Τα ζευγάρια στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ:

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ

Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν

Το πρόγραμμα:

Τρίτη 1/4

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν

Τετάρτη 2/4

Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ
Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι

Τρίτη 8/4

Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης
Τσέλσι - Παρί Σεν Ζερμέν

Τετάρτη 9/4

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα
Μπάγερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.