Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση στα πέναλτι η Σεβίλλη

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση στα πέναλτι η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2014 00:59
Η Σεβίλλη ήταν η θριαμβεύτρια στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μπέτις, καθώς η ομάδα του Ουνάι Έμερι κέρδισε με 2-0 τους γείτονες μέσα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-3!

Το «πάζλ» των «8» του Γιουρόπα Λιγκ συμπλήρωσε η Σεβίλλη, η οποία αν και είχε ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα με 2-0 από την Μπέτις στην έδρα της, κατάφερε να κερδίσει με το ίδιο σκορ στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση και ύστερα στα πέναλτι, εκεί όπου επικράτησε με σκορ 4-3!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20 με τον Αντόνιο Ρέγιες, ενώ στο 75’ ο Μπάκα διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην παράταση και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η Μπέτις έδειχνε να είχε το πρώτο χέρι, καθώς η Σεβίλλη αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση με τον Βιτόλο, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι στις πρώτες τρεις εκτελέσεις.

Ωστόσο, στα δύο τελευταία πέναλτι οι Ν'Ντιάγ και Νάνο αστόχησαν, σε αντίθεση με τους Μορένο και Ράκιτιτς, με αποτέλεσμα η Σεβίλλη να «σφραγίσει» την πρόκριση για τα προημιτελικά μέσα στην έδρα της… μισητής γι΄αυτήν Μπέτις.

Δείτε εδώ και εδώ τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια των επαναληπτικών της φάσης των «16»

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των «16»:

Ανζί - Άλκμααρ 0-0 [0-1]

Βαλένθια - Λουντογκόρετς 1-0 [3-0]

Βικτόρια Πλζεν - Λιόν 2-1 [1-4]

Μπενφίκα - Τότεναμ 2-2 [3-1]

Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-1 [1-1]

Νάπολι - Πόρτο 2-2 [0-1]

Σάλτσμπουργκ - Βασιλεία 1-2 [0-0]

Μπέτις - Σεβίλλη 0-2 (3-4 στα πέναλτι) [2-0]

Οι «8» του Γιουρόπα Λιγκ:

Σεβίλλη, Βαλένθια (Ισπανία), Μπενφίκα, Πόρτο (Πορτογαλία), Γιουβέντους (Ιταλία), Λιόν (Γαλλία), Άλκμααρ (Ολλανδία), Βασιλεία (Ελβετία)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.