Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό!

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2014 17:26
Με δύο πέναλτι του Τζέραρντ (34’, 46’) και ένα γκολ του Σουάρες (84’), η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Με δέκα παίκτες από 77’ η Γιουνάιτεντ λόγω αποβολής (λανθασμένης) του Βίντιτς, έχασε πέναλτι στο 78’ ο Τζέραρντ.

Την πρώτη της νίκη στο «Όλντ Τράφορντ» μετά το 2009 πήρε η Λίβερπουλ η οποία πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μείωσε στους 4 τη διαφορά της από την κορυφή, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο!

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τη Λίβερπουλ να είχε μπλοκάρει την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες και στο 33’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με πέναλτι του Τζέραρντ μετά από χέρι που έκανε ο Ράφαελ (γλίτωσε την αποβολή).

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό!
Ο Ρούνει έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για την ισοφάριση και στην επανάληψη, οι «κόκκινοι» πέτυχαν γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς στο 46’ κέρδισαν νέο πέναλτι και ο Τζέραρντ νίκησε ξανά τον Ντε Χέα, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μέρσεσάιντ.

Στο 50’ η Γιουνάιτεντ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Τζόνσον στην περιοχή, με τον Κλάτεμπεργκ να συνεχίζει το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι παρόλα αυτά ήταν απογοητευτικοί, καθώς δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες για να επιστρέψουν στο ματς και στο 77’ η Λίβερπουλ κέρδισε νέο πέναλτι (ανύπαρκτο) αλλά και την αποβολή του Βίντιτς, με τον Τζέραρντ όμως να αστοχεί, χάνοντας την ευκαιρία για να σημειώσει χατ-τρικ.

Αυτό ωστόσο δεν πτόησε τη Λίβερπουλ, η οποία έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σουάρες στο 83’ (ο Ντε Χέα έκανε μια από τις αποκρούσεις της χρονιάς), και ένα λεπτό μετά ο Ουρουγουανός κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ισπανού γκολκίπερ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Σίγουρα αυτή η ήττα δημιουργεί άσχημο κλίμα για τον Ντέιβιντ Μόγιες λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο «Όλντ Τράφορντ».

Αντίθετα, η Λίβερπουλ δείχνει πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, μείωσε στο -4 την διαφορά της από την Τσέλσι έχοντας και παιχνίδι λιγότερο και είναι ζωντανή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Κάρικ, Τζόουνς, Βίντιτς, Μάτα (87’ Φέρντιναντ), Φελαϊνί (76’ Κλέβερλι), Γιανουζάι (76’ Γουέλμπεκ), Φαν Πέρσι, Ρούνεϊ

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν, Σκρτελ, Άγκερ, Χέντερσον, Τζέραρντ (87’ Λούκας), Στέρλινγκ (72’ Κουτίνιο), Στάριτζ (90’+2’ Άσπας), Σουάρες

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.