Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Νίκη με υπογραφή Πλατέλλα για ΑΕΚ

Γ’ Εθνική: Νίκη με υπογραφή Πλατέλλα για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2014 16:53
Με τον Πλατέλλα να ανοίγει το σκορ στο 4ο λεπτό και να «φτιάχνει» το δεύτερο του Ντακόλ στο 23’, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 την Τριγλία Ραφήνας στο Μενίδι και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη συγκεκριμένα έδρα. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 89’.

Ένα δυνατό ξεκίνημα στα πρώτα λεπτά ήταν αρκετό προκειμένου η ΑΕΚ να πετύχει δύο γκολ και να κάμψει την αντίσταση της Τριγλίας Ραφήνας με σκορ 2-0, μια εβδομάδα μετά την αγχωτική νίκη της κόντρα στον Ηρόδοτο.

Πρωταγωνιστής για την «Ένωση» ήταν ξανά ο Πλατέλλας ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 23’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ντακόλ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Έτσι, η ομάδα του Τραιανού Δέλλα μετά τις δύο αποτυχημένες απόπειρες της στο γήπεδο του Αχαρναϊκού κόντρα στον Κυανό Αστέρας Βάρης και την Θύελλα Ραφήνας κατάφερε να φύγει με νίκη στο Μενίδι, αν και προβλημάτισε με την εμφάνιση της στην επανάληψη.

Συγκεκριμένα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι επαναπαύθηκαν στο δεύτερο μέρος και έδωσαν ευκαιρίες στους γηπεδούχους να απειλήσουν, έχοντας δοκάρι στο 89’ με τον Μπαντούνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.