Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Σπουδαία νίκη για Ίντερ στη Βερόνα

Σέριε Α: Σπουδαία νίκη για Ίντερ στη Βερόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2014 01:35
Σπουδαία νίκη με 2-0 στην έδρα της Βερόνα πανηγύρισε η Ίντερ, με αποτέλεσμα να περάσει προσωρινά στην 4η θέση και να ελπίζει ακόμα και για την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Νίκη που της δίνει το προβάδισμα στη μάχη για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Ίντερ η οποία κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Βερόνα, «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην 4η θέση και παράλληλα μένει ζωντανή στη μάχη για το σεντόνι.

Οι «νερατζούρι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση, έχοντας δοκάρι στο 3ο λεπτό με τον Ικάρντι και τελικώς στο 13’ ο Παλάσιο γιόρτασε με γκολ την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του με τον σύλλογο, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Ματσάρι, έψαξε και ένα δεύτερο γκολ, είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Ερνάνες, ωστόσο στο 64’ ο Τζόναθαν κατάφερε να σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για την Ίντερ.

Από την άλλη, η Βερόνα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μόρα για να επιστρέψει στο ματς, και εν τέλει γνώρισε την ήττα που την αφήνει στην 7η θέση και στο -7 από τους «νερατζούρι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.