Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα νίκη για Παναθηναικό

Σούπερ Λιγκ: Νέα νίκη για Παναθηναικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2014 17:04
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανυγήρισε στα Γιάννενα ο Παναθηναικός, ο οποίος με γκολ του Ατζαγκούν (35’) κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες και μείωσε προσωρινά στους τρεις τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση.

Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ο Παναθηναικός χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» μπήκαν μουδιασμένοι στα πρώτα λεπτά και υπέπεσαν σε πολλά λάθη, κάτι που εκμεταλεύτηκε ο ΠΑΣ ο οποίος άγγιξε είχε κλασσικές ευκαιρρίες για γκολ , χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει το προβάδισμα

Μετά το πρώτο 20λεπό ο Παναθηναικός ανέβασε ρυθμό και στο 35’ ο Ατζαγκούν με ένα τρομερό σουτ έδωσε τη λύση για τους φιλοξενούμενους, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τον ΠΑΣ να είχε ευκαιρία με «κεραυνό» του Ίλιτς στο 68’ για την ισοφάριση, ενώ στο 77’ ο Ατζαγκούν έχασε σημαντική στιγμή για να «κλειδώσει» τη νίκη των «πρασίνων».

Στα υπόλοιπα λεπτά, ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα ο Παναθηναικός να πάρει τη νίκη και να μειώσει προσωρινά στους τρεις τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.